|
Тема
|
Добри избори станаха
|
|
Автор |
Чyryниц (далечен) |
Публикувано | 13.05.13 13:08 |
|
Аз, атакист, съм доволен от резултатът на парламентарните избори. Няма мърдание, патриотично- държавническата тенденция се засилва силно. Неолибералите са в отстъпление.
Европачаврата не влезе, щото народа ни не е тъп. Доказа го, слава богу. Във всяка зомбирано-либералюлюлювска държава, медиина кампания щеше да вкара евро фъкин слът в парламента.
Блестящ успех отбеляза Атака. Няма никоя друга партия в България, която да е била разцепена на 3 със унизителни и отвратителни скандали и която да е съхранила позициите си.
В света има само няколко такива примера. ЦРУ се провали, дано винаги само да се проваля.
Като цяло, патриотическият вот беше разпилян. Атака можеше да е чисто математически по резултат трета политическа сила, а като се отчете и моралният срив, можеше да е почти втора.
Да.
От пресконференциите, най - интересна беше на ДПС. Човек би рекъл, че спореха и яростно се заканваха на някакъв невидим враг, същевременно искаха да бъдат подкрепени срещу него. Използваха странен, заобиколен начин на изразяване, но този враг сякаш не беше Атака, а диаметрално друг.
ДАНО РАКЕТИТЕ И БОМБИТЕ НА РУСИЯ ВИНАГИ СА СМЪРТОНОСНИ, за да усмиряват силите на тъмната страна.
Нямам злорадство към седесарите, много мои познати са седесари и са достойни и честни хора. Нямам и злоба към ГЕРБ. Пропиляха шансовете си да станат спасители на нацията от неолиберализма, но също не оставиха неолибералите да направят най-тежките си мръсотии, например шистовият газ и разбиване на проекта "Южен поток". Сега направиха победа тип загуба, но запазиха силни позиции за по-натам.
| |
Тема
|
Re: Добри избори станаха
[re: Чyryниц]
|
|
Автор |
easy (wanderer) |
Публикувано | 13.05.13 13:19 |
|
Истинският победител мълчи красноречиво с размахано оръжие над столицата на България.
- Иво Инджев
| |
|
Аз също подкрепям Атака и споделям вижданията ти. Надявам се на предстоящите избори тази партия да се представи още по-добре!
| |
Тема
|
Re: Добри избори станаха
[re: Чyryниц]
|
|
Автор |
atd112 (член) |
Публикувано | 13.05.13 21:08 |
|
Отпадането на Чьорната мамба от Драгалевци, с бонус отпадане на мегапредател като Кунева-Пръмова, отпадане на милиционерите от Бургас - Скат, отпадане на СДС заедно с отвратителния фъфлек, това си е повод за поне едноседмични празнества. Още утре започвам с празничен тържествен обяд полят с качествени вина както си му е редът.
Иначе ако анализираме ситуацията в дясно, немските фондации от сорта на Конрад Аденауер ще притиснат останките от ДСБ, СДС и Пръмовица да направят някакъв политическ Франкенщайн, който ще ни се натрапва от медиите сутрин обед и вечер, който да влезе при следващите избори и да продължи предателската политика обслужваща немските колониални интереси и ЕС.
Макар че не съм гласувал за Волен заради твърде лявата му политика и подкрепа за Белене, мога да кажа едно евала защото показва как се прави партия и агитация, как се обикаля страната и се среща с хората.
| |
|
След "слава богу" загубих всякакъв интерс да чета нататък.
| |
|
|
|
|