Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:19 14.07.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Тема В шок съм!нови  
Автор atd112 (член)
Публикувано21.01.13 20:55

Албания е била шута на ЧЕЗ, разбирате ли какво става. Оставаме последните Мунчовци в Европа дето се оставят чужди колонизатори да ги доят. Дори Албания е пред нас.

Тема Re: В шок съм!нови [re: atd112]  
Автор lYl Acпapyx (Гражданин на ЕС)
Публикувано21.01.13 21:36

В отговор на:

Албания е била шута на ЧЕЗ, разбирате ли какво става. Оставаме последните Мунчовци в Европа дето се оставят чужди колонизатори да ги доят. Дори Албания е пред нас.

Спокойно. Албания все още не е в влязла добре лапите на Световната банка, когато му дойде времето, ще започнат и техните правителства да изпълняват точка по точка 1,2 3 и така нататък.
Когато съобщения от рода - Албания подписа нови споразумения с МВФ и Световната банка зачестят, тогава няма вече да има мърдане ...

Тема Re: В шок съм!нови [re: lYl Acпapyx]  
Автор dnaunseq (стар клубар)
Публикувано22.01.13 01:41

Чакай малко, има нещо глупаво тук. Защото дори Световната банка да е дявол, сигурно има още 3-4 страни по веригата, които да си направят далаверите и да прехвърлят вината на "Световната банка". Законодателната рамка трябва да е качествено изработена, за да не се позволява източване.

Тема Re: В шок съм!нови [re: dnaunseq]  
Автор lYl Acпapyx (Гражданин на ЕС)
Публикувано22.01.13 20:38

В отговор на:

сигурно има още 3-4 страни по веригата, които да си направят далаверите и да прехвърлят вината на "Световната банка

Това в почерка на Световната банка навякъде по света, от Чад до Боливия и от Колумбия до България, подизпълнители са дъщерните и дружества Европейска банка за възстановяване и развитие и Международен валутен фонд...

Тема това е добре [re: atd112]  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано25.01.13 07:25

когато поредния неудачник почне да ми се жалва от банки и чез, винаги мога да му отговоря "ами бягай в албания като не те кефи".

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: това е добренови [re: zaphod]  
Автор ya2011 (умна)
Публикувано25.01.13 10:02

Много точно казано.

science is about doubt

Тема Re: това е добренови [re: zaphod]  
Автор atd112 (член)
Публикувано25.01.13 11:32

Като нямаш какво да кажеш, не разводнявай темата с ниската си култура.

Редактирано от atd112 на 25.01.13 11:38.

Тема Re: това е добренови [re: atd112]  
Автор tuff slim (старо куче)
Публикувано25.01.13 15:59

втвърдяване на темата с висока култура.

Тема марш в албаниянови [re: atd112]  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано26.01.13 08:54

при високо културните и мислещите, тук е държава на чалгата и простотията, на банките и на чез

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.