|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
Тема
|
Форбс: "Дебатът за климата е culture war"
|
|
| Автор |
nnnlo (Eden Flamingo ) |
| Публикувано | 20.10.12 19:45 |
|
|
И аз съм на същото мнение. Скептицизмът срещу климатолозите не е базиран научно, а е смесица от социо-политико-религиозни възгледи.
| |
|
Тема
|
Re: Форбс: "Дебатът за климата е culture war"
[re: nnnlo]
|
|
| Автор |
KoтeИгpaчka (ританка) |
| Публикувано | 20.10.12 23:32 |
|
|
Аз пък съм на мнението, че не е необходимо чак толкова демонстриране нивото на английски език.
Защо не опиташ с немски или руски статии? Или не ги владееш тези езици?
ЖиТиЕй, мадафака!
| |
|
Тема
|
[re: KoтeИгpaчka]
|
|
| Автор |
nnnlo (Eden Flamingo ) |
| Публикувано | 21.10.12 03:51 |
|
|
Живея в англоезична държава. Свикнал съм английският език, като ежедневие.
п.п. Руските списания не преписват ли от английските?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
KoтeИгpaчka (ританка) |
| Публикувано | 21.10.12 12:38 |
|
|
Ако си възпитаван преди 89-та, английските преписват от руските. Ако е след 89-та - обратното. Ако е след 95-та - няма значение кой от кого преписва, защото ти ни владееш чужд език, ни разбираш от каквото и да е :)
Значи викаш, че си бежанец в чужбинско. Супер, но тук сме българоезична страна и за нас английският език не е ежедневие. Има друг начин да покажеш, че си с два
ЖиТиЕй, мадафака! Редактирано от KoтeИгpaчka на 21.10.12 12:39.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
nnnlo (Eden Flamingo ) |
| Публикувано | 21.10.12 17:47 |
|
|
Английският се е наложил, като международен език. Българският език си е само наш Това автоматично ти затваря "вратите" за комуникация с други народи.
Английският се е наложил по исторически причини, а и защото е лесен. Владеенето на английски е задължително в глобализиращия се свят. Не за да си забравиш българският/роден език, а за да може да контактуваш с повече хора извън България.
Щеш, нещеш, ще научиш английски. Наложително е
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
KoтeИгpaчka (ританка) |
| Публикувано | 21.10.12 20:14 |
|
|
Хехе, очарователно, но слабо. Между българите английският е работен език, не език на общуване, независимо дали са все още граждани на България или са емигранти.
Пусни тук превод на статията, а на английски я предоставяй на англоезичните си колеги, приятели и познати, ако въобще ги интересува въпросът. За отворени и затворени врати не се притеснявай - имам редовна комуникация на английски с хора от Англия през Скандинавия до Русия и Казахстан и местожителството ти не ме впечатлява.
ЖиТиЕй, мадафака!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
nnnlo (Eden Flamingo ) |
| Публикувано | 21.10.12 22:03 |
|
|
Ми аз не пиша на английски, както сама виждаш, плюс това, че съм сложил главното твърдение от статията на български (виж първия ми пост).
Обещавам да превеждам статиите 100% български, когато България влезне в Шенген, и когато на Евро-то видя надписи на кирилица!
Редактирано от nnnlo на 21.10.12 22:05.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
jaime14 (born free) |
| Публикувано | 22.10.12 04:10 |
|
|
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x105/jaimeanna1412/Wolfcopy.jpg[/IMG]
| |
|
Тема
|
[re: jaime14]
|
|
| Автор |
dnaunseq (старо куче) |
| Публикувано | 22.10.12 04:41 |
|
|
Защо масоните да ви кажат, че целта им е да усвоят ресурсите от колониалните си режими по света. Естествено че ще ви кажат, че целта им е да усвояват космоса. Това за всички запалени звездобройци. Обяснява и защо толкова се ръкопляскаше за скачането от балон.
| |
|
|
|
съм на същото мнение - няма как да не са религиозно-социо-политическо-икономически възгледи на защитниците на "зелено на всяка цена".
Bеer? Mоre?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|