Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:44 14.11.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Форбс: "Дебатът за климата е culture war"  
Автор nnnlo (Eden Flamingo )
Публикувано20.10.12 19:45

И аз съм на същото мнение. Скептицизмът срещу климатолозите не е базиран научно, а е смесица от социо-политико-религиозни възгледи.

Тема Re: Форбс: "Дебатът за климата е culture war" [re: nnnlo]  
Автор KoтeИгpaчka (ританка)
Публикувано20.10.12 23:32

Аз пък съм на мнението, че не е необходимо чак толкова демонстриране нивото на английски език.
Защо не опиташ с немски или руски статии? Или не ги владееш тези езици?

ЖиТиЕй, мадафака!

Тема Re: Форбс: "Дебатът за климата е culture war" [re: KoтeИгpaчka]  
Публикувано21.10.12 03:51

Живея в англоезична държава. Свикнал съм английският език, като ежедневие.

п.п. Руските списания не преписват ли от английските?

Публикувано21.10.12 12:38

Ако си възпитаван преди 89-та, английските преписват от руските. Ако е след 89-та - обратното. Ако е след 95-та - няма значение кой от кого преписва, защото ти ни владееш чужд език, ни разбираш от каквото и да е :)
Значи викаш, че си бежанец в чужбинско. Супер, но тук сме българоезична страна и за нас английският език не е ежедневие. Има друг начин да покажеш, че си с два

ЖиТиЕй, мадафака!

Редактирано от KoтeИгpaчka на 21.10.12 12:39.

Публикувано21.10.12 17:47

Английският се е наложил, като международен език. Българският език си е само наш

Това автоматично ти затваря "вратите" за комуникация с други народи.

Английският се е наложил по исторически причини, а и защото е лесен. Владеенето на английски е задължително в глобализиращия се свят. Не за да си забравиш българският/роден език, а за да може да контактуваш с повече хора извън България.

Щеш, нещеш, ще научиш английски. Наложително е

Публикувано21.10.12 20:14

Хехе, очарователно, но слабо. Между българите английският е работен език, не език на общуване, независимо дали са все още граждани на България или са емигранти.

Пусни тук превод на статията, а на английски я предоставяй на англоезичните си колеги, приятели и познати, ако въобще ги интересува въпросът. За отворени и затворени врати не се притеснявай - имам редовна комуникация на английски с хора от Англия през Скандинавия до Русия и Казахстан и местожителството ти не ме впечатлява.

ЖиТиЕй, мадафака!

Публикувано21.10.12 22:03

Ми аз не пиша на английски, както сама виждаш, плюс това, че съм сложил главното твърдение от статията на български (виж първия ми пост).

Обещавам да превеждам статиите 100% български, когато България влезне в Шенген, и когато на Евро-то видя надписи на кирилица!

Редактирано от nnnlo на 21.10.12 22:05.

Автор jaime14 (born free)
Публикувано22.10.12 04:10

[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x105/jaimeanna1412/Wolfcopy.jpg[/IMG]

Тема Re: Форбс: "Дебатът за климата е culture war" [re: jaime14]  
Автор dnaunseq (старо куче)
Публикувано22.10.12 04:41

Защо масоните да ви кажат, че целта им е да усвоят ресурсите от колониалните си режими по света. Естествено че ще ви кажат, че целта им е да усвояват космоса. Това за всички запалени звездобройци. Обяснява и защо толкова се ръкопляскаше за скачането от балон.

Тема Странното е че и аз [re: nnnlo]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано22.10.12 16:49

съм на същото мнение - няма как да не са религиозно-социо-политическо-икономически възгледи на защитниците на "зелено на всяка цена".

Bеer? Mоre?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.