|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
“Няма по-прост народ от българския”
|
|
Автор |
lot1 (минаващ) |
Публикувано | 22.06.12 19:03 |
|
| |
Тема
|
Re: “Няма по-прост народ от българския”
[re: lot1]
|
|
Автор |
Ceтит Бaгaин () |
Публикувано | 22.06.12 19:35 |
|
Уха! Измаменото, мамино англичанче. Вместо да се огледа в огледалото какъв е темерутен кретен. Да вземе да се набута със сделка в циганско село. Българите му виновни, че не е използвал средствата за информация да се поосведоми кое къде и как е в България. И пак българите му виновни, че не дават пукната пара, че е англичанин и не го носят като махараджа в Индия, на позлатена носилка.
На каквото си е постлал, на такова и ще се търкаля дори и в центъра на Лондон кретенът му малоумен и идиотски.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ya2011 (умна) |
Публикувано | 22.06.12 19:46 |
|
Значи съдейки по коментарите под пасквила, той е писан от българин, който се едновремено се възмущава от това какви са голяма част от българите (за което съм от части съгласна), но в същото време пишейки този пасквил той доказва, че е точно от тези българи от който се възмущава и оплаква.
| |
|
този не е никакъв англичанин според мен а 100% българин
| |
|
По-скоро 100 процента турчин, знаещ български.
| |
|
същия дето беше писал фалшивата реч на саркози. същия почерк и евтини интелектуалски клишета.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 23.06.12 00:04 |
|
Аман от национален нихилизъм и опити да сме по-важни като пъхнем наши думи в чужди/чуждестранни усти.
Някои хора май ги мъчат ментално-сексуални проблеми
Welcome to the real world!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Шишapkи (***) |
Публикувано | 23.06.12 14:55 |
|
“Няма по-прост народ от българския” – под това заглавие „Невероятно инфо“ пусна материал, който, макар и фантастичен, решихме да публикуваме заради самоиронията
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Чyryниц (далечен) |
Публикувано | 09.07.12 09:57 |
|
Ха ха ха, авторът, очевидно не се смята за българин и аз [пък] съм много доволен от това. Избълвал си е нихилистката злоба, която го прояжда като киселина.Като човек, който желае добро на другите хора и твари, надавам се, че поне няколко часа си е осигурил без вътрешна болка.
| |
Тема
|
[re: Чyryниц]
|
|
Автор |
ya2011 (умна) |
Публикувано | 09.07.12 22:23 |
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|