|
Тема
|
Президент
|
|
Автор |
roum () |
Публикувано | 20.01.12 07:14 |
|
Искам да чуя мнението Ви за цирка който се разигеа по време на церемонията.
Атака с палкати, липсата на уважение от страна на първите дами, отсъствието на Ангел Марин, както и снимка без Президента...
| |
Тема
|
Re: Президент
[re: roum]
|
|
Автор |
Жиляcko (чогун) |
Публикувано | 20.01.12 09:45 |
|
Ами цирк, сам си го написал. Каквито хора сме избрали за политици, такива са ни и институциите. На сайдера това са последните конвулсии като на политически труп, отсъствието на марин е нормално на фона на последната изцепка на боко, не че имаше някакво основание да го награждават със "Стара планина". За първите дами не съм сигурен протокола какво казва, а с гоце или без гоце на снимката, пародията си е пак същата. И всичко това на фона на тресящите се от бунтове Гърция и Румъния! За какво да се бунтуваме, тук всичко е нормално, нали сме най-дисциплинирани. Ако има някакво повторение на 89-та при разпада на есъто, пак ще сме последни.
бахти системата
| |
Тема
|
Re: Президент
[re: roum]
|
|
Автор |
atd112 (минаващ) |
Публикувано | 23.01.12 19:13 |
|
Новият президент го фана амнезията и забрави да уволни посланниците от ДС в първия си работен ден, както беше обещал. Тая шушумига ще изглежда ще бие и Гоце в безгръбначност.
| |
|
Новият президент го фана амнезията и забрави да уволни посланниците от ДС в първия си работен ден, както беше обещал. Тая шушумига ще изглежда ще бие и Гоце в безгръбначност.
Май нещо много не е шушумига, а? Е, направи го ВТОРИЯ ден, а не първия, ама се надявам да си му простила!
| |
|
Много ми беше интересно да прочета тази статия и ще ми е още по-интересно да видя как ще се развият нещата.
Himbeer се представя за мен в различни клубове като имитира моя никнейм. Тролче :)
| |
|
Е, кои посланици от ДС е сменил? Има ли някъде списък?
Himbeer се представя за мен в различни клубове като имитира моя никнейм. Тролче :)
| |
|
в Берлин и Лондон са едни от най-съществените.
Всичко българско и родно -
любя, тача и милея.
| |
|
Тук може да разгледаш списъка:
Всичко българско и родно -
любя, тача и милея.
| |
|
За номер 33 знаех от известно време насам.
Но аз исках да знам кои са сменени, защото този в Осло явно не е.
| |
|
|
|
|