Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:08 03.07.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Тема Президент  
Автор roum ()
Публикувано20.01.12 07:14

Искам да чуя мнението Ви за цирка който се разигеа по време на церемонията.
Атака с палкати, липсата на уважение от страна на първите дами, отсъствието на Ангел Марин, както и снимка без Президента...

Тема Re: Президентнови [re: roum]  
Автор Жиляcko (чогун)
Публикувано20.01.12 09:45

Ами цирк, сам си го написал. Каквито хора сме избрали за политици, такива са ни и институциите. На сайдера това са последните конвулсии като на политически труп, отсъствието на марин е нормално на фона на последната изцепка на боко, не че имаше някакво основание да го награждават със "Стара планина". За първите дами не съм сигурен протокола какво казва, а с гоце или без гоце на снимката, пародията си е пак същата. И всичко това на фона на тресящите се от бунтове Гърция и Румъния! За какво да се бунтуваме, тук всичко е нормално, нали сме най-дисциплинирани. Ако има някакво повторение на 89-та при разпада на есъто, пак ще сме последни.

бахти системата

Тема Re: Президентнови [re: roum]  
Автор atd112 (минаващ)
Публикувано23.01.12 19:13

Новият президент го фана амнезията и забрави да уволни посланниците от ДС в първия си работен ден, както беше обещал. Тая шушумига ще изглежда ще бие и Гоце в безгръбначност.

Тема Re: Президентнови [re: atd112]  
Автор УниKaлнaтa (Заядница)
Публикувано28.01.12 02:01

Новият президент го фана амнезията и забрави да уволни посланниците от ДС в първия си работен ден, както беше обещал. Тая шушумига ще изглежда ще бие и Гоце в безгръбначност.

Май нещо много не е шушумига, а? Е, направи го ВТОРИЯ ден, а не първия, ама се надявам да си му простила!

Тема Re:нови [re: roum]  
Автор Bиливap (Counselor)
Публикувано04.02.12 11:56

Много ми беше интересно да прочета тази статия и ще ми е още по-интересно да видя как ще се развият нещата.

Himbeer се представя за мен в различни клубове като имитира моя никнейм. Тролче :)

Тема Re:нови [re: УниKaлнaтa]  
Публикувано04.02.12 11:57

Е, кои посланици от ДС е сменил? Има ли някъде списък?

Himbeer се представя за мен в различни клубове като имитира моя никнейм. Тролче :)

Тема Re:нови [re: Bиливap]  
Автор Aлaдин (търпелив)
Публикувано04.02.12 20:13

в Берлин и Лондон са едни от най-съществените.

Всичко българско и родно -
любя, тача и милея.

Тема Списъкнови [re: Bиливap]  
Автор Aлaдин (търпелив)
Публикувано04.02.12 20:22

Тук може да разгледаш списъка:

Всичко българско и родно -
любя, тача и милея.

Тема Re:нови [re: Aлaдин]  
Публикувано05.02.12 00:38

За номер 33 знаех от известно време насам.

Но аз исках да знам кои са сменени, защото този в Осло явно не е.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.