|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Искам толерантността да победи!
|
|
| Автор |
Kиpo ( ) |
| Публикувано | 16.09.11 19:15 |
|
|
И да бъдем приети в Шенген! Всеки знае, че истинската причина е УГРП, находящи се в големи количества у нас. Всичко друго са приказки на нетолерантни хора! Всеки има право да избира къде да живее и да упражнява етноценностите си. В тоя ред на мисли, стискам палци на толераст...но...пардон, толерантността в СЗ Европа да надделее над разума(защото за това става дума в момента - за временна победа на здравия им разум)и все пак да взлезем в Шенген!
Орална и анална любов са гнусна содимия и водят към ада, дори и за женени с църковен брак!
| |
|
Тема
|
Re: Искам толерантността да победи!
[re: Kиpo]
|
|
| Автор |
ARlZE (Nachtmahr) |
| Публикувано | 16.09.11 19:46 |
|
|
Мен ме интересува България какви квоти за емигранти ( политически, икономически и климатични бежанци ) ще договори. Защото с членството в Шенген идат и някакви такива ангажименти, ако не ме лъже паметта.
Ще потърся източник.
| |
|
Тема
|
[re: ARlZE]
|
|
| Автор |
Kиpo ( ) |
| Публикувано | 16.09.11 19:49 |
|
|
Никакви пасиви не могат да неутрализират активът близо милион граждани да могат да изберат свободно къде да етнопребивават. За жалост част от западноевропейците не са чак толкова зомбирани, колкото изглежда.
Орална и анална любов са гнусна содимия и водят към ада, дори и за женени с църковен брак!
| |
|
Тема
|
[re: Kиpo]
|
|
| Автор |
koмитa (български) |
| Публикувано | 17.09.11 14:51 |
|
|
Когато бъдеш приет като държава-членка в Шенген, означава че ставаш външна граница на ЕС и минат ли твоето КПП, свободно всеки може да достигне, без да минава друг контрол до Берлин, Париж, Мадрид и т.н. Е при това положение, като е ясно, че срещу определена сума, пропорционално разпределяна от редовия митничар или граничен полицай, до съответния министър, спокойно може да премине цял ТИР с дрога, как по-дяволите да ни допуснат до Шенген? Ако бях аз, никога не бих допуснал в настоящия формат България в Шенген и то поради причини, ясни и на малките деца в общините Свиленград, Любимец и Харманли. Вътрешнополитическия натиск, България да бъде приета в Шенген и ако западноевропейските ни партньори клекнат, означава корупцията в България, да бъде санирана и неофициално действащата схема да бъде призната за действаща. Как тогава България някога би получила шанс да се превърне в нормална държава ако с тази корумпирана администрация ни допуснат в ЕС?
| |
|
Тема
|
[re: koмитa]
|
|
| Автор |
BЪPKOЛAKЪT (Хищник) |
| Публикувано | 17.09.11 15:09 |
|
|
Пич, подкупвал съм и немски катаджии и швейцарски администратори... за унгарски и чешки да не приказвам... ако знаеш как, няаа проблеми. Разликата е, че са по-дискретни и не си вадят кирливите ризи на простира... в момента в който и нашите шматки се научат да си държат езика зад зъбите и кат фанат един да не изпорти още сто и един... тогава и нашата администрация ще изглежда чиста от корупция кат сълзица на девица... Иначе анци франци и германци са същата ракия кат нашите... по-добре платени, но принципа си е там... щом има уста, може да бъде купен...
| |
|
Тема
|
дори само за силния ти наивитет
|
|
| Автор |
Kиpo ( ) |
| Публикувано | 17.09.11 15:37 |
|
|
си ми симпатичен.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ARlZE (Nachtmahr) |
| Публикувано | 17.09.11 18:04 |
|
|
Да, но пък иначе вовеки ще си останем буфер на Запада срещу азиатските имиграционни нашествия.
Въпреки, че като се замисля сега - те и да ни приемат в Шенгенската зона, ние пак ще си бъдем буфер. Такова е географското ни положение просто. Нещо, което няма как да променим...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
koмитa (български) |
| Публикувано | 17.09.11 20:11 |
|
|
Някак си все си мисля, че всичко можем да променим.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
ARlZE (Nachtmahr) |
| Публикувано | 18.09.11 09:36 |
|
|
Без коментар.
| |
|
|
|
"Too bad there are so little German there.
So our children learn the language very difficult. "
Долавям, че родителите на имигрантите също не са особено доволни от ситуацията.
Същата работа като с нашите училища по или близо до циганските гета.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|