|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
БИРА, ПУБЛИКУВАЙ КАКВО СЪМ ТИ НАПИСАЛА В БЕЛЕЖКАТА
|
|
Автор |
irini () |
Публикувано | 20.03.11 22:39 |
|
Пълният текст
Редактирано от irini на 20.03.11 22:40.
| |
|
ти щеше да си партиен секретар или нещо по голямо. И тогава щеше да имаш възможност да раздаваш заповеди.
Bеer? Mоre?
| |
|
А ти щеше да си направо шеф на отдел ПРОПАГАНДА., особено, когато си говорим за едно общество преди Втората световна, с определено географско положение в Европа
Редактирано от irini на 20.03.11 22:51.
| |
|
Ами не - аз непонасям диктатурите във всичките им форми. Така че - и при фашизма нямаше да съм в апарата.
Bеer? Mоre?
| |
|
Понасяш това, което правиш днес... То е почти същото.
Писах ти в "горната" тема нещо - прочети го.
| |
|
Наистина трудно ми е да понасям нагли комунисти. Все пак е кеф да им навираш главите в собствените им лайна. Далеч по лесно е днес да понасям комунисти, от колкото преди 22 години. Тогава беше много трудно.
Сега просто мога и да те игнорирам, мога да ти навра главата в собствените ти лайна. А преди неможех. Можех само да слушам и да мълча. А ти се чудеше защо не съм помогнал на Пааартията да стане по добра. А аз исках Пааартията да изчезне.
Само нагъл комунист може да ме пита защо аз не съм показал грешките на пааартията та да стане по добра. Нагла комунистка.
Bеer? Mоre?
| |
|
Ми ти и сега не си по-добър.
НЕ ВИЖДАМ С КАКВО ПОКАЗВАШ ДНЕС НА ОБЩЕСТВОТО ДА СТАНЕ ПО-ДОБРО.
С КАКВО ПОКАЗВАШ, БИРА?
С ТОВА, ЧЕ НЕ УПРАЖНЯВАШ ПРОФЕСИЯТА СИ, а гониш дребна надница по дребни проекти?!! С какво показваш на останалите, че ти се бориш за обществото, в което живееш, а не за самия себе си - с твоите съвсем дребни нужди?! Къде прилагаш, Бира, това , за което си обучен, за професията, която е най- висша сред професиите?!
Докато продължаваш да си тук и да губиш таланта си в списването на безсмислия, ще зная, че си загубена душа.
Толкова.
| |
|
Е ти към слънцето да гледаш - пак няма да видиш.
Показвам що е то комунизъм. Показвам че освен права има и задължения. Показвам, на база своя собствен пример, че в България може добре да се живее. При това без връзки. Без престъпност. Показвам, че ако човек иска - може. Може на 36 да се преквалифицира в програмист, макар че според много програмисти 36 едва ли не е пенсионна възраст. Показвам че макар и без образование в програмирането, пак може да успее човек. Стига да бачка здраво.
Това е на фона на твоите ревове, как младите хора в Гърция трябвало държавата да им намери добре платена клатикурска работа и да им осигури и 13 и 14 заплати. Защото имали права. Да лапат, без много зор.
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
Re: БИРА, ПУБЛИКУВАЙ КАКВО СЪМ ТИ НАПИСАЛА В БЕЛЕЖКАТА
[re: irini]
|
|
Автор |
Vendome (Duke) |
Публикувано | 21.03.11 09:22 |
|
Айде, нова сапунка. Този клуб е обречен на такива простотии. Мислех, че ще изчезнат след напускането на аполон, здравка, злобата и т.н. Ама явно не.
| |
|
да са напуснали, но духовете им са наоколо
Насилници грабят царството небесно. Насилници към своите греховни пожелания.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|