|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Политическа коректност
|
|
Автор |
bira_more (бира) |
Публикувано | 05.01.11 16:23 |
|
Ама че расист бил пустия му Марк Твен. Как може да ползва думи като nigger?
И ся ще препишат Том Сойер и Хъкълбери Фин.
Просто аз оставам безмълвен.
Bеer? Mоre?
| |
|
Някой беше забелязал, че замяната на "цигани" с "роми" не можела да обхване оператата "Цигански барон" и подобни. Явно вече може.
| |
|
Спомни си каккво работеше главния герой в 1984
| |
|
Що не ги горят направо такива книги?
Като чичко Химлер.
---
| |
Тема
|
Re: Политическа коректност
[re: bira_more]
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 05.01.11 20:40 |
|
интересно какво ще направят с изречението където хък фин казва че джим бил много умен, като за негър де.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
Искаш да кажеш, че ако аз кажа за нашият Мунчо, че е прекалено тъп дори и за мангал, това, според мерките и теглилките в Кравария ще е политически некоректно и дори незаконно?
Ако е така, то ние с теб просто сме едни невероятно щастливи хора, защото живеем в истински демократична и свободна България, а не в политкоректна Кравария.
Криво да седим, право да съдим
| |
|
Искаш да кажеш, че ако аз кажа за нашият Мунчо, че е прекалено тъп дори и за мангал, това, според мерките и теглилките в Кравария ще е политически некоректно и дори незаконно?
Ако е така, то ние с теб просто сме едни невероятно щастливи хора, защото живеем в истински демократична и свободна България, а не в политкоректна Кравария.
Аз пък искам да ти кажа, че ако ние не вземем навременни мерки, то утре и ние ще преписваме Вазов, Йовков и Елин Пелин по настояване на циганската паплач и ще заместваме думата циганин с названието на една популярна алкохолна напитка.
| |
Тема
|
Re: Политическа коректност
[re: AGLER]
|
|
Автор |
bira_more (бира) |
Публикувано | 06.01.11 00:01 |
|
Свободата трябва да бъде непрекъснато защитавана. Иначе ще стане по зле от Кравария. Имаме добри традиции - когато големия брат пръдне ние да се насираме.
Bеer? Mоre?
| |
|
Определено нямам никакво желание да живея в САЩ. Не ми пасва "демокрацията" им не ми пасва политическата им коректност.
Не бих казал че сме демократични, ама сме много по свободни.
А дали сме по демократични от Кравария - това е интересен въпрос. Като че ли сме по демократични.
Bеer? Mоre?
| |
|
Колкото и да ми е неприятно да го призная, прав си, уви!!!
Криво да седим, право да съдим
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|