Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:58 26.11.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Тема СМС кореспонденция между Петров (А) и Борисов (Б)  
Автор Caшa76 (новак)
Публикувано27.10.10 08:47

Строго секретно!
(да се изгори след прочитане, ако се намокри да се изяде!)
СПРАВКА
Относно: СМС кореспонденция между лицата Алексей Петров (А) и Бойко Борисов (Б)
А: Тиква, иска6 ли да ти донеса една секретна справка на ДАНС ?
Б: Кво праи у теп?
А:Свих я от Сертов, Станишев му я беше върнал на ръка . Вътре има само глупости на Дра6ков , но се води секретна-моеш да съди6 Зай4ето за загуба на секретен документ )
Б:; )))много си луялен, евала! Ела по-късно в Министерския съвет
………………………………….. ………………………………….. ………………………………….. …………………………….
Б: Тракторе, мое6 ли да ми напраи6 1 услуга?
А: Ква, и ти трябва да ми кихне6 не6то?
Б: Да изиграе6 една роля за мен. 6те постои6 в пандиза да покажа на света 4е няма 4адър за приятелите ми мутри
А: А ти не си ли мутра, да ти припомня ли некои работи ? не мое ли некой друг?
Б: не мое, убиха ги вси4ки! А ти се напраи на ного велик и требва малко да ми върне6 Като излезе6 мое6 сам да си вземе6 Езерото на Дра6ков и сме фитка
А: и 5 апаратамента на Цецо отгоре. Синтетиката на Дра6ков и Марков съ6то! И да ги бия когато ми е кеф
Б: не ми пука за тях
А: Сделка
Б: Много си луялен, брато!
………………………………….. ………………………………….. ………………………………….. ………………………………….. …..
А: Много се застоях в пандиза бе . Ебати дългата роля ми спретнахте. Болен съм, кръвното ми пада .Ела на свиждане
Б : Успах се, ще закъснея
А: ако ме осъдят вдигам тройно мизата
Б: няма стра6но щом Цецо е против теб- специално съм го избирал. на никой не може лошо да напраи. потърпи о6те малкоJ
А: вдигам цената!
Б: ОК. вклю4вам те в пистата за формула-1, заедно с Запалката Мангизите са на едни тарамбуки
А: ОК тогава не застраховайте в Лев Инс. Аз уреждам накрая МОСАД да гръмне проекта на тарамбите, взимаме застраховката, фалираме конкуренцията и праиме дел4о
Б: Стра6но си луялен Тракторе

Дата…………. Подпис…………………
/ не се чете/

Тема Re: СМС кореспонденция между Петров (А) и Борисов (Б)нови [re: Caшa76]  
Автор croesus (хлевоуст)
Публикувано28.10.10 01:03

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.