|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
Тема
|
Русия гори
|
|
| Автор |
nnnlo (новак) |
| Публикувано | 30.07.10 08:34 |
|
|
Отвъд полярният кръг е 30 градуса Целзии бе другари.
2500 декара гори са в пламъци, 818 къщи изпепелени, евкауират болници, .... аааауччч.
Няма проблем. Ще се направим, че не сме го видяли.
Редактирано от nnnlo на 30.07.10 08:41.
| |
|
|
|
Проблем е, как да не е проблем.. Под ледовете на Сибир има притиснат много , много.....метан. Така че ще стане много сериозно, ако се събудят ледовете му.
Не е от значение дали гори в Русия, или в Америка или в Австралия... Сериозно обезпокоително е , че горят гори и се изхвърля в атмосферата въглероден двуокис..
Щастлив е този, който може да вижда Слънцето ....
| |
|
|
|
николов- станал си още по-голям гъз
Когато гори половин калифорния- се свиваш в кенефа си и скимтиш като наебан изрусен пуерториканец
да та еба в мангала
| |
|
Тема
|
...не сме го видяли.
[re: nnnlo]
|
|
| Автор |
тулса () |
| Публикувано | 30.07.10 13:30 |
|
|
Е, сега го.. "видяхме" с твоя помощ.
Какво следва от това?
Нещо да кажеш за Глобалното затопляне и неговия Оракул
Ал Гор?
Ако не го знаеш кой е, да ти подскажа...
Един такъв пламенен мъж на средна възраст, който обичал да се разголва предизвикателно пред масажистките и да им показва някои свои атрибути.
Следвало определено.. предложение.
| |
|
|
|
А бе вие двамата не ви знам какъв спор имате, но мен ме притеснява всеки пожар когато горят гори с дървета - независимо дали е в Америка, Русия, Борнео или където се сетите още.
И особено ме притеснява , ако има опасност да се размърдат и топят ледници ,чиято покривка притиска и държи в земята въглерод и метан...
Щастлив е този, който може да вижда Слънцето ....
| |
|
|
|
аз с това незначително лайненце нямам никакви спорове ... Прекалено е елементарен. Но виж че дразни с изцепките си - това е факт
Иначе съгласен съм с теб, че където гори е без значение от граници и нации...
Но той е ограничен и тъп мангал - опа извинявай изрусен пуерториканец ... И си мисли че когато има огромно бедствие в САЩ се спарвят перфектно пък видите ли изостаналите руснаци прикривали нещата
Ами да му припомня ли засиранията в Ню Орлиънс...
Това за ледниците- преди 130 години са били същите жеги по Русия- е да са се стопили ледниците или вечно замръзналите сибирски полета
да са се запалили тия метани тогава - нещо няма исторически сведения да изчезнала великата Руска земя
| |
|
|
|
е и?
и близо до нас гори.
добре, че точно над нас изгоря миналата година, та сега сме спокойни.
| |
|
|
|
А бе човекът явно си мисли, че истинският американец няма как да не е русофоб.
Младо момче...и тесен специалист
| |
|
|
|
А бе дали е специалист - не знам, ама е с широки интереси.
А най се кефя че двамата с Ирини се надушиха.
Bеer? Mоre?
| |
|
Тема
|
Re: ...не сме го видяли.
[re: тулса]
|
|
| Автор |
nnnlo (новак) |
| Публикувано | 30.07.10 20:10 |
|
|
Виж сега. Излез публично и защити научно тезата си, че няма Глобално затопляне. Тогава и само тогава ще ме убедиш, че някой бил сбъркал.
До този момент няма научно доказан факт за обратното. Ако ти имаш такъв, публиквай го. Оправданията с Ал Гор нямат научна стойност.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|