|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
Защо Цветанов дава оценка на съдебната система?
|
|
| Автор |
УйнaПeнa () |
| Публикувано | 20.07.10 13:12 |
|
|
Иска да я вкара под контрола на МВР? Та тя и без това си е под неговия контрол - нали всички магистрати се одобряват от Службите?!
Я, вместо да иразява недоволството си, да се погрижи за повече и по-качествен доказателствен материал, за сваляне на меверейските чадъри от подсъдимите и за прекъсване на телефонното диригентство над магистратите! Иначе излиза според Евангелието - вижда сламката в чуждото око, а не вижда гредата в своето... Впрочем, сламката в чуждото око си е доста голяма и има предимно меверейски произход...
Редактирано от УйнaПeнa на 20.07.10 13:22.
| |
|
|
|
...магистратите тежат като воденичен камък на народа. И на теб в това число.
"Имам голяма молба към независимата съдебна власт, нека прочетат доклада и кажат какви мерки взимат. Написаното в този документ да го няма другата година. Магистратите тегнат като воденичен камък и над този доклад, над народа. Точно тези хора, които да не кажа друго, най не са свършили работа, точно те получиха 13-а и 14-а заплата! Ама какво изрекоха тогава за Дянков, помните ли? Но той е възпитан и не им го връща, защото сега има възможност да им го върне. С цялото ми уважение, как Лазар Груев чете доклада? Под съдебна система Министерство на земеделието ли вижда? Или на културата? Има две присъди от общо 208 влезли в съда. Две!"
Обаче Бойко каза догодина това в доклада да го няма. На министрите им даде 3-месечен срок за поправяне на нередностите.
| |
|
Тема
|
Re: Ти защо...
[re: Mиpa_M]
|
|
| Автор |
Roxy (joie de vivre) |
| Публикувано | 21.07.10 15:02 |
|
|
си сложила малка постна пица в сигнатурата си, а?! Дянковистка с дянковистка...
| |
|
Тема
|
Re: Ти защо...
[re: Roxy]
|
|
| Автор |
Mиpa_M (мацка) |
| Публикувано | 21.07.10 15:41 |
|
|
Ми защото Дянков отпуска парите за пиците.
| |
|
|
|
А аз мислех щот отслабваш
Bеer? Mоre?
| |
|
|
|
Е, не, тая пица не е чак толкова малка като за отслабване. Малка е само като за пица.
Редактирано от Mиpa_M на 21.07.10 16:03.
| |
|
|
|
Радвам се, че сте пренасочили интереса си към италианската кухня.
Патешкото в сладко-кисел сос определено натежава...
---------
Който цвили, зло не мисли...
| |
|
|
|
Защо Вие се опитвате да разваляте темата на уйна си?
| |
|
|
|
Щот сме келемета.
---------
Който цвили, зло не мисли...
| |
|
|
|
А изяж я тая пица и стига си я разнасяла на горе на долу че ще се развали.
Bеer? Mоre?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|