|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Патки, патки, продължавайте да вярвате!
|
|
Автор |
Уйнa Пeнa (старо куче) |
Публикувано | 15.12.09 19:12 |
|
Развихряне на престъпленията по банки, магазини и магистрали, а бойковците ще ги ловят в интернет. Поскъпване на парно, повишаване на акцизи, плонжове пред самозабравилите се милиционеробанкери (и БАНКЕРКИ), на които народът се дава за стригане и кастриране като добитък...
А сега "най-важният проблем" за страната, за решаването на който ще се похарчат народните милиони: РЕФЕРЕНДУМ ДАЛИ ДА ИМА ПРЕДАВАНЕ НА ТУРСКИ ЕЗИК ПО БТВ?!
а ГРАЖДАНИТЕ САМИ ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ ДЖЕБчИИ, ДА СИ ОСТАВЯТ СВЕТНАЛИ ЛАМПИТЕ, ДА СИ МАХНАТ ХУБАВИТЕ ВРАТИ И ДА НОСЯТ ВСИЧКО ЦЕННО СЪС СЕБЕ СИ, защото ако им разбият къщата, да не намерят нищо!...
А пътищата си остават все така разрушени и недовършени и все шофьорите са виновни, а не дупките и теснотата им. По тях какво ли има хубаво да дойде... Ще дойде само някой нов "освободител" - например турците, които и без това до 2050 според янките ще доминират на Балканите. Но не защото има предавания на турски, а защото няма икономика на български...
Още какво ще има да дочакате!...Редактирано от Уйнa Пeнa на 15.12.09 19:31.
| |
|
ми това ще бъде първия референдум в новата история на България. Демокрацията е скъпо нещо. Много по лесно е да си уФсъ и да не искаш референдуми, още по добре да няма и избори - що да се харчи народна пара, като пак същите мутри ще ни управляват?
А най добре да се гръмнеш - така си спестяваш мъките, а тъй като крайния резултат е еднакъв - няма какво да се мъчиш.
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
Как ще гласувате на референдума ?
[re: Уйнa Пeнa]
|
|
Автор |
re4en1 (новак) |
Публикувано | 15.12.09 20:22 |
|
Искам да продължа темата на Уйна с нещо по сериозно: Как ще гласуваме на първият референдум в новата ни история?
Аз лично си мисля че свободата на всеки да чуе своя си език е важна. В тази връзка си спомням че когато хващах югославска телевизия имаше всеки ден новини на български език. ЧЕ ТЕ ПО ДЕМОКРАТИ ЛИ БЯХА ОТ НАС?
От друга страна, защо само на турски, а не на арменски, еврейски, македонски или румънски?
Също така това че идеята е подхвърлена от Атака ме кара да гласувам ЗА новини на чужди езици макар и с резерви. Пък и кой ли ги гледа в 16,10ч?
| |
Тема
|
Re: Как ще гласувате на референдума ?
[re: re4en1]
|
|
Автор |
Vendome () |
Публикувано | 15.12.09 23:41 |
|
Македонски няма. Всеки българин знае това.
А идеята за референдум е залъгване на малоумния електорат от нищонеправенето на правителството.
| |
Тема
|
[re: Vendome]
|
|
Автор |
bira_more (бира) |
Публикувано | 16.12.09 00:10 |
|
А бе човек, това ще е първия референдум.
Почти няма значение на каква баш тема ще е, важното е че ще е първия.
А е важно, защото ще постави (надявам се) начало на добра традиция. И ще изчисти много неясноти. Например, решеното на референдума, задължително ли ще бъде, или препоръчително.
Та - напротив, добре е първия референдум да е по маловажен въпрос.
Bеer? Mоre?
| |
Тема
|
Хич няма да е първият референдум!
[re: bira_more]
|
|
Автор |
A$$A$$lN (стар клубар) |
Публикувано | 16.12.09 03:57 |
|
Второ. Такива референдуми нямат никаква юридическа сила в БГ.
Трето. Не е бТВ, а БНТ.
Четвърто. Никой не пречи на етническа общност да си направи собствен телевизионен канал.
Редактирано от A$$A$$lN на 16.12.09 04:02.
| |
|
отстреляха ли ченгетата виден бандит? отстреляха го. днес в софия, утре и в други градове, както е лафа. а референдума си е измиване на ръцете, щото нямат куража да го наложат по собствено усмотрение, но кво толкова пък.
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
[re: bira_more]
|
|
Автор |
Vendome () |
Публикувано | 16.12.09 09:26 |
|
Референдум по важен въпрос ще има, само когато ти цъфнат налъмите.
| |
Тема
|
Re: Патки, патки, продължавайте да вярвате!
[re: Уйнa Пeнa]
|
|
Автор |
Бapбapeлa (петата стихия) |
Публикувано | 16.12.09 12:00 |
|
Ако парламентът реши ' за' референдум относно новините на турси език е голям плюс за ГЕРБ и сегашния парламент .
А бе ако визираш СИБАнк- там положението е по-нормално. В други банки е проблемът, в други... а банките ще влязат в час и то 'европейски' час - просто е въпрос на време и някои променки в някои закони.... щото на мен не ми се вижда нормално в тази нашата държавка да има 30 банки, 25 от които чуждестранни, които са прибрали доста парички от народа и няма механизъм, който да ги ограничи да не ги метнат навън ... ако решат 'майките им' там . Ако ще се правим на Швейцария, аз си искам стандарта и начина на функциониране на Швейцария веднага и от утре още .
| |
Тема
|
Re: Хич няма да е първият референдум!
[re: A$$A$$lN]
|
|
Автор |
bira_more (бира) |
Публикувано | 16.12.09 14:19 |
|
Ще е първия референдум в най-новата история на България - демек от 1990 година насам.
Второ - таман този референдум може да проправи път за юридическа сила.
За това и казвам че е добре да е по маловажен въпрос.
Bеer? Mоre?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|