|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
?
| |
|
сигурно си бара нейде кефа, или е отишъл да вземе нови кончета, вместо да се занимава с тукашните идиотии
| |
|
Коле въпроса е
КЪДЕ Е Ахмед Демир Доган, Симеон Борисов Кобурготски, Румен "Запалката" Петков и други... снишиха се.... но дали е от страх или просто да забравим.... вече си мисля за второто... правят се бури в чаша вода, имитира се дейност в тази посока... вече за мен е 90 процента сигурно, че възмездие няма да има....
Revolution, the only solution,
The armed response of an entire nation
System of a Down P.L.U.C.K.
| |
|
Разбира се, че няма да има. Борисов е марионетка.
След 8 години ДПС (и НДСВ и БСП) народът се събуди и нямаше да понесе мирно и кротко още 4. Щеше да има щурм на парламента, народът щеше да вземе нещата в свои ръце, щеше да промени нещо.
И те му дадоха "промяна" - ГЕРБ. И сега народът пак спи, и спи ... сигурно още 8 години ще спи, докато не се осъзнае, че всъщност управляват пак същите хора.
Та явно и същото важи за АГЛЕР. И той е заблуден, че като управлява ГЕРБ, нещо е различно. Наивници.
| |
|
кой е казал, че който и да бил е длъжен постоянно да пише из клубовете . или да дава отчет , защо не пише . нека си се занимава с извън нет-ски занимания .
| |
|
???
| |
|
Аз да не съм казал, че е длъжен!? Питам, къде е.
Прави впечатление, че заедно с бившото правителство и той изчезна.
| |
|
В отговор на:
Къде е АГЛЕР?
Един от конете му го е заразил с опасният троянски вирус.
Не познава вече никой, дори членовете на семейството си.
вo имѧ ҃῾оца и ҃сна и стааго ҃дха аминъ
| |
|
Конски грип се казва това, само че конете на Аглер са здрави.
Думите "дадат", "ядат" и "спрат" не се пишат с Ъ.
| |
|
Къде?
Ами разбира се, че на Източния фронт.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|