Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:50 14.07.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема мЪдона освиркананови  
Автор KoлeИзЦpниoШoплyk (пристрастен)
Публикувано29.08.09 08:44

от www.news.bg: Румъния освирка Мадона, идва ли ред на България, питат се на Запад

Ех, да беше тука сега справедливият критик на шоу-"елита" Албена Вулева да направи един коментар на тая снимка! Имайки предвид, че това същество на снимката (не черното, ами белото) не може да пее, а се води певица, то тогава какво ни остава освен да я оценим по външността. Ама ако се вгледаме дори и съвсем бегло, ще останем много разочаровани и от това: как може да излезнеш така на сцена? Как може да сложиш черни ръкавици за колоездене или фитнес, някакво си странно черно облекло тип старомоден бански, който покрива кръста и пъпа, черни кубинки (! все едно са я ебали военните от американските ни бази, тя закъснявала за концерта и не могла да си спомня обувките й при кой пореден останаха), разкъсан по баджака и под коляното черен чорапогащник с БЯЛА! шапка. Черни чепици, черни ръкавици, черни дрехи, бяла шапка!? Ако оставим на страна облеклото и преминем към тялото й, тогава па ни очаква още по-голяма изненада. Не съм гледал много често Мадона, защото ми е през оная работа, ама все си мислих, че минава за нещо като секссимвол. Какви са тия жилави, кльощави, грозно мускулести крачета!? Каква е тая зверска вена като на културист след блъскане на 300 кг от лежанка, която изскача от лявата й ръка, с която се опитва да направи свирка на микрофона, забравила, че не се намира вече в американските бази!? Ако я срещнете тая на улицата, нема и да я погледнете, ама нали е звездЪ, значи е велика:) - логиката на дебилските й фенове.

Но да преминем към същността на нещата:

Световните медии очакват с интерес концерта на Мадона в българската столица София. Причината е не толкова поредното грандиозно шоу, което се очаква да направи кралицата на попа, а отзивите, които последваха изпълнението й в Букурещ на 27-ти август и събитията от тогава в румънската столица. Концертът на певицата при съседите беше белязан от шумно освиркване на изпълнителката. До там се стигна, след като Мадона внезапно спря да пее и призова 60 000-та публика да спре с дискриминацията на ромското население.

Кой й дава право на тая ненормалница да спира концерта и да почва да говори за проблемите от вътрешната политика на Румъния!? Платили са ти хората и без това незаслужено високи цени за билетите, забавлявай ги поне, кокошко тъпа! Реакцията на румънската публика е достойна за уважение. Браво на братята румънци. Да видим дали тука ще се получи нещо подобно или дали българите ще приемат упреците на мъдрата мЪдона покорно и ще престанат да "дискриминират" горките ромчета.

Не съм била в Румъния досега и съм щастлива, че съм тук. Но открих, че тук има голяма дискриминация срещу циганите и това ме натъжава, заяви от сцената Мадона. Това наистина много ме натъжава. Всички трябва да бъдат третирани като равни, не забравяйте това, обърна се още певицата към публиката си.

Не съм била в Румъния досега и съм щастлива, че съм тук. Има ли поне един заблуден фен, който да повярва, че кокошката е "щастлива" да е в Румъния!?

Но открих, че тук има голяма дискриминация срещу циганите

Открила била. Тя не може да открие и Букурещ в географски атлас! Все едно като е била в Румъния се е разхождала из гетата за да се запознае с проблемите на мангалите.
И какво открила: дискриминация?
Кое е дискриминация? Когато мангалите ти взимат портмонето от задния джоб, а ти не си сложил вътре достатъчно пари, за да може мангала да нахрани 10те си братя и сестри и стоте си деца и внучета ли?
Това, че мангалите остават безработни, ли е дискриминация? Ами да, кой иска да наеме за работа крадливо, гнусно, мразещо те и завиждащо ти същество?

И сега вече стигаме баш до същността на темата, до ключовия момент: мЪдона нито знае, къде е Румъния, нито кви са тия цигани, които са толкова жестоко дискриминирани, директивите са спуснати отгоре, казано й е: "когато отидеш в Румъния, ще призовеш да не дискриминират ромите!" Казано е от същите хора, които са издигнали тая курва и са я направили звездЪ, същите които контролират медиите и шоубизнеса, същите глобалисти, които се страхуват от суверенни националистически ориентирани хора и държави, защото последните пречат на осъществяването на плана на глобалистите за създаване на единен свят управляван от банките и федералния резерв.
Ако силовите методи на социалиЗМА отблъскваха хората, то манипулативните методи на капиталиЗЪМА дават резултати, чичко Сорос си знае работата: на западняците мозъците са толкова промити, че те искрено си мислят, че всички раси са еднакви и че расите се различават само по цвета на кожата, но не и по интелект, поведение и т.н. Бъдете сигурни, че един такъв призив от страна на мЪдона пред западна публика, щеше да бъде последван от аплодименти. Там хората ще си кажат: "Ми да, как може да дискриминираме горките малцинства? това не е редно." Хората от бившите соцстрани не са достатъчно обработени. Такива номера все още не минават пред нашата публика. Но с помощта на БайБрадър, където редовно има некой мангал като главен положителен герой скоро ще се стигне и дотам. Пазете си ума! Не давайте на медии и шоумени и шоумомичета да бъркат в него и да го подреждат по техен вкус!

Това доведе до остра реакция на събралите се фенове, които освиркаха любимката си.

Пак браво, браво, браво!

Редактирано от KoлeИзЦpниoШoплyk на 29.08.09 08:52.

Тема Re: мЪдона освиркананови [re: KoлeИзЦpниoШoплyk]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано29.08.09 14:10

Дискриминация е.
Трябва да копаш на нивата та да може мангасарян да открадне, и да държиш повече пари в портмонето та да има какво да гепят, и да даваш кинти на всеки срещнат ром, включително дори ако е в жилището ти или в нивата ти.
А бе като и гледам устата - все една свирка ще може да врътне. Ама с презерватив задължително.

Bеer? Mоre?

Тема Re:нови [re: KoлeИзЦpниoШoплyk]  
Автор Bиливap (heartbreaker)
Публикувано29.08.09 19:46

Много е зле горката, изобщо не знае за какво говори
Защо никой не я пита тя за колко циганина се грижи? :)
И защо родината й не отвори широко "вратите" си за циганите да ги интегрира? :)
Ще е наистина невероятно, ако повтори същата грешка и в България

Ap' exo koukla kai apo mesa panoukla!

Тема Re:нови [re: Bиливap]  
Автор KoлeИзЦpниoШoплyk (пристрастен)
Публикувано29.08.09 22:17

Тва е уместен въпрос.

Тема Re:нови [re: Bиливap]  
Автор Aлaдин (търпелив)
Публикувано30.08.09 01:54

кое по-точно имаше пред вид под "родината й" ?

Всичко българско и родно -
любя, тача и милея.

Тема Re: мЪдона освиркананови [re: KoлeИзЦpниoШoплyk]  
Автор Aлaдин (търпелив)
Публикувано30.08.09 01:56

само един коментар :
приемам забележките ти за външния вид, но не бих се отказал ако на 51 год изглеждам в такава добра форма (не ми е известно да си е правила пластични операции)

Всичко българско и родно -
любя, тача и милея.

Тема Я някой да раздуханови [re: KoлeИзЦpниoШoплyk]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано30.08.09 19:18

Мадона пробвала ли е и нашта публика да морализира?

Bеer? Mоre?

Тема Re: Я някой да раздуханови [re: bira_more]  
Автор Kpaличa ()
Публикувано31.08.09 14:14

Малко трудно ще стане

Автор Aulus Vitellius Celsus (N.R. magistrate)
Публикувано31.08.09 19:17

Не е посмяла, поучена от горчивия си опит в Румъния.

Автор KиpoАдминистратор ( )
Публикувано01.09.09 00:22

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.