|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
Тема
|
Алтернатива за България
|
|
| Автор |
пишмaн-rъpkиня (спокойна ) |
| Публикувано | 08.01.09 23:32 |
|
|
съфорумци, помогнете ми!
Първо ще си призная, че въпреки двумесечния престой всяка година в Бг, изобщо не съм в час с вътрешнополитическата обстановка в страната. Впечатленията ми са крайно повърхностни и НЕ се основават на медиите. Дори в България не гледам българска телевизия и не чета вестници. За по-фрапиращите събития в страната ме информират по телефона или в клубовете на мрежата. В началото на 90-те се надявахме на новоизлюпената опозиция, по-късно (само някои, но достатъчно) на царя (подчертано се дистанцирам), в последствие се появи някаква Атака, която даваше надежда, но и тя се оказа балон с хелий. Сега слушам позитивни мнения за Бойко. ... Да но и попрочитам книжки, които ме навеждат на мисълта, че и той ще се окаже ... един от същите. Боклука е ясен - да го изметем, НО
Каква е алтернативата за България? Кой БИ оправил нещата?
Ayth eimai, kai se opoion areso
| |
|
|
|
podmena traffica test/////////////////////
В отговор на:
Сега слушам позитивни мнения за Бойко. ... Да но и попрочитам книжки, които ме навеждат на мисълта, че и той ще се окаже ... един от същите. Боклука е ясен - да го изметем, НО
Каква е алтернативата за България? Кой БИ оправил нещата?
Ефенди Бойко е човек на Доган и ще бъде негов еничар до край.
Следи събитията и пак ще говорим.
Ти сама ще видиш, стане ли монистър -председател как започва да играе по дайрето на Сокола.
Редактирано от Acпapyx lYl на 09.01.09 01:28.
| |
|
|
|
малко по умен човек от нас е казал Всеки народ си заслужава управниците
а има една поговорка Прост народ ,слаба държава
така,че изводът е ясен предполагам...логичен съЩо..докато има кой да търпи,Ще се осланят на гърба му ,колкото и крехък да е той
| |
|
|
|
Отишли при Бог - американеца, руснака, и българина.
И го питат.
Кога ще възцари в цял свят американския начин на живот?
Ще стане ама няма да си жив.
Кога ще възцари комунизма?
Ще стане ама няма да си жив.
Кога България ще се оправи.
Ще стане ама аз няма да съм жив.
Bеer? Mоre?
| |
|
|
|
За кво да те лъжа!
За сега няма АЛТЕРНАТИВА!
Нови 4 загубени години се задават на хоризонта!
Единственото на което се надявам е тотален контрол от ЕС, но
ти знаеш по добре от мен, че това е утопия................
| |
|
|
|
Kanenas ...
Merikes fores signomi den einai arketa
| |
|
|
|
Ти не разрбра ли, че наканото ти ДПС тоя път ще остане извън следващото правителство, каквото и да е то?
| |
|
|
|
БИ ги оправил българския народ, ако въобще все още съществува такъв. Както вече споменаха, всеки народ си заслужава управлението.
| |
|
|
|
| |
|
|
|
руснак, евреин и българин -
попаднали голи в концлагер при голям злодей!
злодеят им казал -
пускам всеки един от вас срещу едно от трите условия:
а/ 1000 долара;
б/ 100 тояги на голо;
в/ излизването на 1 кило сол...
евреинът - усукал се, усукал се, па измъкнал от някъде си 1000 долара, па ги дал, пуснали го;
руснакът - казал - давайте тоягите - бой, бой, бой - устискал - пуснали го;
българинът казал -
давайте солта - лизал, лизал, лизал - па му останало петдесет грама - и извикал - не мога повече! -
давайте тоягите - бой, бой, бой - па на 97 тояга извикал - не мога повече! -
па извадил скътаните в гъза си долари - па ги дал... емии - пуснали го...
та - надежда има! сега сме някъде на 65-тата тояга! ще успеем!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
|
|
|