Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:48 21.05.26 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Малко самопризнания как беше застрелян Папата внови  
Автор Charles (DesertRatt)
Публикувано04.01.08 11:12

същност. Ще използвам псевдонимите, за да не дискредитирам колегите от КДС и РУМНО.

Агента на ДС Политика внесе нелегално оръжията на убийството през границата в Италия. Беше ги скрил в пакет с хероин. Талянските граничари, помислиха, че е обикновен пакет с хероин, взеха малко "да се качат на черешата" след смяната им и го пуснаха да мине.

На самия площад "Свети Петър" бяха колегата от РУМНО капитан Ветов и майора от КДС Тодър. Те бяха ударната група. Ако единия не успееше да стреля, другия трябваше да застреля Папата.

Агента на ДС Кобако взе оръжията от Политика и ги предаде на площад "Св. Петър" на ударния екип точно преди започване по церемонията на резиленето на Папата пред народа.

Аз, тогава все още старши-лейтенант (след успешния завършек на операцията ме направиха капитан), се шматках наоколо и по уоки-токи инструктирах ударната група за промени в обстановката, така че да могат да заемат по-добра позиция за стрелба.

Агент на ДС с агентурно име Ззлоба в това време беше се настанил в каросерията на имитация на хладилен камион, бъкана с комуникационна апаратура и поддържаше връзка с България и с нас, за да ни инструктира ако има някаква промяна в последния момент.

Всичко се разви както трябваше, даже не наложи да стреля и втория стрелец. Няма да казвам кой стреля, за да не го разконспирирам. Веднага след атентата един след друг се измъкнахме в различни посоки, за да се съберем в България. Тодър и Политика-през Югославия, Ззлобата с тира-през Австрия и Унгария. Кобако и Ветов останаха още известно време в Италия за да не събудят подозрение. Мен самия за едната бройка да ме хванат на френската граница, обаче реагирах светкавично. Казах на митничаря, че комунизма е най-хуманния политически строй и той умря от смях в жестоки конвулсии.

Нашенец, доволен ли си сега? Нали искаше истината? Ето, каза ти я.

...жаль сады сторожат и стреляют без промаха в лоб...

Тема Обаче някой все пак ни предаде майка му стара.нови [re: Charles]  
Автор ДeдoBиToдЪp (ген сек)
Публикувано04.01.08 11:29

Като си почнал казвай сичко не скривай нищо.

Политика внесе портативните джобни калашници чаак когато с кап`тан Ветов установихме:
1. Че чадърите не работят. Някой беше продал схемата на МИ-6 и ония имахи дистанционно устройство, с което блокираха пружината на чадъра.

2. Че на въпросния ден няма да вали и няма как да отидеме с чадърите. Някой беше предал явката и грам облак не се яви.

Но въпреки т`ва задачата изпълнихме и в щаба докладвахме. После за по-тайно край Панчево се разделхме с друаря и той пое на стоп през Влашко, прибра се в базата един ден след мене през Калафат.

Тема А помниш ли оня лонгур, който там по РАИ Унонови [re: ДeдoBиToдЪp]  
Публикувано04.01.08 11:36

предния ден преди атентата обясняваше, че агенти на българските тайни служби са застреляли Папата? Та после Личо Джели писмено пусна опровержение, че била сбъркана датата на декларацията?

А помниш ли как се натряскахме с руска водка пред Колизеума със "Столичная" и пяхме "Выходила на берег Катюша", за да минем за руски туристи, а не за български агенти?

Ех, кви славни времена бяха!!!!

Тема Ма как да не помня бе, пущове със пущове такива.нови [re: Charles]  
Публикувано04.01.08 12:24

Нали после три листа обесненя писах що с режийните сме излезли на преразход и къви са тея фактури за кашон и половина и квитанции за глоба от римската магистратура.

Добре, че тогава ЗЗлобата тогава закъсня и доде трезвен баш на време кога скочихте със Кобако-то да биете ония японски туристчета дето ни щракаха с никони-те, щот ви се беше сторило, че не се покланяли от кръста, ми само кимали хилейки се. Ако не им беше дал по три опаковки амфетамин на карабинерите като нищо щеха да ни затворят и отиде конспирациита, че Политика забрави припева и пропя "Бела съм бела юначе".

Абе кой мръсник после открадна негативите от япончетата и публикува снимките в "Дейли Мирър"? Чак Максуел трябваше да купува вестника мама му стара и да излиза със бели шплати като през военна цензура.

Тема Я остави папата, амо разкажи за Луканката...нови [re: ДeдoBиToдЪp]  
Автор УйнaПeнa (пристрастен)
Публикувано04.01.08 12:59

Или за Кюлевия... Или за щерка ти... Не се стряскай - имам предвид Людмилка...

Тема С риск да те разочаровам, трябва да ти кажа, че...нови [re: Charles]  
Автор Peaлиcт (Независим)
Публикувано04.01.08 13:03

...Папата не е бил застрелян. Застрелян е Кенеди, застрелян е бил Линкълн, но папата беше само ранен. И освен всичко, ако не знаеш(питай и ТАСС и София Прес), Папата е стрелял първи...

Когато на хубав човек му е кофти-това е блус. Когато на кофти човек му е хубаво-това вече е чалга!

Тема Танто, за танто. С нашенеца имахме уговорка.нови [re: УйнaПeнa]  
Публикувано04.01.08 13:03

Ние ще му раскажем за Папата, той ще си признае, че е педофил.

Ако ти харесват параметрите на споразумението, ти признаваш ли си че си педофил, за да ти разкажа за Луканката?

Тема Нищо не знаеш. Застреляхме го, а посленови [re: Peaлиcт]  
Публикувано04.01.08 13:06

ЦРУ постави негов двойник.

Питай ако не вярваш Дж. Бейкър.

Тема Идеята за подмяната беше на Алекс Алексиев. [re: ДeдoBиToдЪp]  
Публикувано04.01.08 13:53

той работеше за ЦРУ, ама аз го бях вербувал за РУМНО. Бeше добра къртица-почти до падането на Фил Кенеди разгонваше фамилията на българското движение за медокрация.

Тема Re: С риск да те разочаровам, трябва да ти кажа, чнови [re: Peaлиcт]  
Автор Улянoв (тъмночервен)
Публикувано04.01.08 14:38

За Линкълн си признаваме за папата обаче не бяхме ние.То всички следи нас сочат,оставаше и да го гръмнем.Трябва да сме идиоти.Този опит за убийство никак не е в наш стил

На Кенеди Кастро му видя сметката

Вся влась советом
Черезвичайная комисия

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.