|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Защо там може, а тук НЕ????
|
|
Автор |
Peaлиcт (Независим) |
Публикувано | 03.01.08 13:24 |
|
Честита Нова 2008-ма година на всички.
Защо ли отново не съм изненадан...прекарах новогодишните празници в Белград, сигурно е излишно да казвам, че беше много хубаво. На сцените в центъра на града свириха, какви ли не групи в новогодишната нощ. За разлика от София, където концерта е бил отново под патронажа на Гоце и е пяла чалгаджийката Ивана, в Белград никоя изява не беше под патронажа нито на Борис Тадич, нито на Кощуница (въпреки че в Сърбия се намира в трескава предизборна кампания), но затова пък нямаше чалгии, а свириха Stereo MC's....и като за капак на всичко, валя много, много сняг.....но Белград беше....ПОЧИСТЕН!!!! По телевизията съобщиха, че машините работят денонощно и действително всичко беше наред и нямаше никакви проблеми с движението. А повярвайте ми, в този град има много повече пътища за чистене отколкото в София. По обратния път от Белград към Ниш също всичко беше ПОЧИСТЕНО. Магистралата беше перфектна. Имаше малко сняг след Алексинац, но това по никакъв начин не затрудняваше движението и никъде нямаше закъсали автомобили. От Ниш до Цариброд, също се стигаше без проблеми.......и тогава през Калотина влязохме в чертите на ЕС.....сняг, сняг.....средна скорост 30-50 км/ч. Пристигане в София.....непочистен сняг по най-централните кръстовища, натрупан сняг навсякъде......но научих, че Бойко Борисов е обикалял цяла нощ града, за да следи почистването....е отдъхнах си. Преглеждам новините - цяла България е хваната в снежен капан. Мои колеги, имали неблагоразумието да празнуват на морето, са стигнали едва до Сливен и там са останали......няма дъжд - имаме суша, има дъжд - имаме наводнения, пада 30 см. сняг, страната е парализирана, няма движение, няма ток, вода.....май не е лъжа, че на нас действително ни пречат и четирите годишни времена?
Когато на хубав човек му е кофти-това е блус. Когато на кофти човек му е хубаво-това вече е чалга!Редактирано от Peaлиcт на 03.01.08 13:33.
| |
|
Разочарован съм доста. Направо съм бесен. 7 часа от Свиленград до София. 20 км/час. Международен път мама му стара. Лед дебел 20 сантима и в него кратери. Закъсали тирове и в двете платна. Правихме се на каскадьори за да минем. и най-странното. В момента в който прекрачиш Българската граница почва да вали. Докато си на турска територия - нищо. 50 метра .... много странно.. Няма организация, няма нищо... хаос... направо... да ви еба майката на всеки виновен.. и после винетка??? кур винетка мама ви дееба. Не съм купувал и никога няма да купя.
| |
|
Е, аз го взех за 5 часа Свиленград /Харманли по точно/ - София!
От години не е имало такава ситуация по този път!
| |
Тема
|
Re: защото на българина не му се работи
[re: Peaлиcт]
|
|
Автор |
FileO99 (оперативная ) |
Публикувано | 03.01.08 13:39 |
|
На българина не му се работи. Затова. Нали си реалист? Погледни нещата реално. Не му се работи. А по празници още повече. На българина трябва да му се опре автомат в главата за да работи. Ето например вчера съм изчистил един декар сняг от дворът си с лопата. Защото ако не го направя. Баща ми ще ми отреже парите. И ще ми вземе колите. Затова в едната ръка бонбончето, а в другата секирата. Точно като американците. Сами да избираме. Или да работим и да бъдем полезни на себе си и на другите. Или със секирата в главата!
Труда прави хората свободни!
| |
Тема
|
Re: Защо там може, а тук НЕ????
[re: AGLER]
|
|
Автор |
ALEX_D_GREAT (========>ВЕЛИК ) |
Публикувано | 03.01.08 13:44 |
|
Ама яд ме е , че не е кой знае какво бедствие и ако нужните мерки се вземат навреме няма да се получават такива ситуации. Толкова ли е трудно да се действа навреме? аз не знам в колко си минавал ти оттам ама сигурно си минал по - рано, затова си го взел за 5 часа.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
enarees (НеДоВолен!) |
Публикувано | 03.01.08 13:45 |
|
Реалисте, ясни са ти нещата!
Ама да не би в Сърбия да е рай?!
А по-полека!
| |
|
Стига вече сте питали, ако продължавате да му досаждате със снегорини, сняг и прочее, Гойко ще стане мин. претседател да си починел.
Къва е тая черна несправедливост макя му? Само кмета питали за снега, таа държава нема ли си министър претседател да го спре снеговалежа?
Щото Гойко ги рине, те го валят.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Бopeй (прост атакаджия) |
Публикувано | 03.01.08 13:48 |
|
И моите впечатления са същите - малко след Благоевград се образува една предълга и широка колона, чиято скорост беше като на парад. 40 километра преди София колонота фактически се превърна в задръстване. Най накрая се довлачихме в София, където всичко беше затрупано. Стана ми много кофти че се прибирам в страната си.
| |
Тема
|
Re: Борей, какъв си ти че ще имаш кола?
[re: Бopeй]
|
|
Автор |
FileO99 (оперативная ) |
Публикувано | 03.01.08 13:54 |
|
Нямаш ли собствен бизнес? Не трябва да имаш и кола. Такива като тебе правят задръстванията по улиците. Ето такива:
А от друга страна хем имаш кола, хем си от Атака?Как става тоя номер?
| |
Тема
|
Re: ЧНГ и на теб. И стига си питал бе.
[re: ДeдoBиToдЪp]
|
|
Автор |
enarees (НеДоВолен!) |
Публикувано | 03.01.08 13:58 |
|
Требе да пусне една министър-председателска молитва и да спре снеговалежа!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|