|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
Тема
|
Защо няма на децата?
|
|
| Автор |
asikasi (непознат
) |
| Публикувано | 04.12.07 16:02 |
|
|
Имам въпрос:Защо на пенсионенерите има коледни добавки от 100лева,а на децата няма коледен подарък дори от 10лева?Нямам нищо против пенсионерите- дори се радвам,че политиците мислят за тях поне веднъж в годината.Но кой мисли за българските деца?Те толкова ли са много,че за тях има само по 18 и20лева на месец(детски добавки).Повярвайте ми,те не са с по-малко разходи от пенсионерите.Но държавата явно за тях няма средства,защото Нашите деца не са важни!
| |
|
Тема
|
Повечето деца имат живи родители.
[re: asikasi]
|
|
| Автор |
Zzloba (злобен) |
| Публикувано | 04.12.07 16:05 |
|
|
Те къде са?
А пенсионерите нямат.
Zzloba
Stop throwing the Constitution in my face,it's just a goddamned piece of paper!
Bush, 12-11-2005
| |
|
Тема
|
Re: Защо няма на жените?
[re: asikasi]
|
|
| Автор |
AПOЛOH (ФЕБ) |
| Публикувано | 04.12.07 16:09 |
|
|
И така, до края на света...
| |
|
Тема
|
Не бе, защо няма за asikasi,
[re: AПOЛOH]
|
|
| Автор |
Zzloba (злобен) |
| Публикувано | 04.12.07 16:11 |
|
|
само дотам трябва да стигнем.
Zzloba
Bush, 12-11-2005
| |
|
Тема
|
Re: Повечето деца имат живи родители.
[re: Zzloba]
|
|
| Автор |
HoщнaCтpaжa (нащрек) |
| Публикувано | 04.12.07 16:13 |
|
|
Ако реша да подпогна финансово примерно училището на децата си, това ще ми се признае ли като данъчен разход за да си го приспадна от облагаемата печалба за годината като физическо лице?
| |
|
|
|
Училище ли ще подпомагаш или данъчна далавера искаш да правиш?
В повечето страни само малка част от ДЪЛЖИМИЯ ДАНЪК можеш да дариш на определени по специален ред организации. Например на католическата ЦЪРКВА, но не и на конкретна ЧЕРКВА, ако разбираш разликата.
Колкото е по-богата една страна, толкова правителството й е по-готово да се раздели с някои постъпления.
Zzloba
Bush, 12-11-2005
| |
|
Тема
|
Re: Не бе, защо няма за asikasi,
[re: Zzloba]
|
|
| Автор |
asikasi (непознат
) |
| Публикувано | 04.12.07 16:27 |
|
|
Моят въпрос и моето мнение жегват,но надявам се има Родители мислещи като мен.А за мен не искам и да има.
| |
|
|
|
Децата имат живи родители, които ако имат щастието да са работещи не получават нищо. Това е. Предполагам, че и твоето дете не получава мизерните детски, защото и ти, и съпругата ти работите. Тогава какво се учудваш?
Няма и "държавен" Дядо Коледа.
Радвай се, че детето ти е живо и здраво, и има здрави и работещи родители!
| |
|
|
|
Защо няма за децата?Защото децата не са гласоподаватели,а пенсионерите са,че са и много.
| |
|
|
|
Виж за частта не знам, в щатите май можеше 50% от дължимия (и платен) данък да си го дариш на университет, църква или училище, нищо че е частен/а/о. В УК бяха на класифицирани учебни заведеня в процент от дохода но не е минимален със сигурност.
Далаверите се разследват и за тях се отива в пандюхата - така поне би трябвало да е.
Аз питам, ако държавата не може да ги подпомогне, защо ще ме облага ако аз искам да ги подпомогна, примерно имам като физическо лице 2 млн лв облагаемо доход и искам от него да даря 50% или 1 млн.
Не искам да плащам данък върху тая сума защото реално не я получавам аз а даскалото. По всички норми те реализират облагаем приход който впоследствие облагат.
Редактирано от HoщнaCтpaжa на 04.12.07 17:01.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|