Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:58 14.11.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Охулете ме, разкъсайте ме, ако щете, но ЕТО еднанови  
Автор Жeнcтвeнaтa (истинската)
Публикувано30.11.07 12:20

наистина достойна постъпка!

Албена: Моята кариера продължава!

Ние с Максим сме заедно, нашите отношения не са се променили.
Той преминава през едно много тежко житейско изпитание и много труден момент в своя живот и това не го прави по-малко достоен, за да бъде съпруг или баща.
Това заяви пред БНТ световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова. Тя потвърди, че няма да се откаже от професията си въпреки трудностите. "Нито ще съм първата или последната, която се разочарова от хора, на които съм разчитала. Това е нормално, вече претръпнах. Спрях да очаквам от хората нещо и каквото и да е от всеки. В момента двамата с Максим сме затворени в нашия си кръг и общо взето избягваме всякакви контакти. Това е моята професия, това е моят живот, за да стигнем дотук, ние сме работили 25 години много часове, лишавали сме се от най-елементарни неща и до най-големите. Няма как да не остана на леда, защото това е нещо, което правя по-добре от всичко друго, споделя световната фигуристка.

Тема Re: Охулете ме, разкъсайте ме, ако щете, но ЕТО еднанови [re: Жeнcтвeнaтa]  
Автор Pekoнcтpykтop (дарвинист)
Публикувано30.11.07 12:35

В затвора при бай Мангау!

Тема Re: Охулете ме, разкъсайте ме, ако щете, но ЕТО еднанови [re: Pekoнcтpykтop]  
Автор kalva4 (рекордьор)
Публикувано30.11.07 12:37

При тази ви позиция, по-напред в ЗАТВОРА трябва да бъдат заключени разни реконструктори,щирлици, историци и пр. большевисткая сволочь!

Редактирано от kalva4 на 30.11.07 12:38.

Тема Акцентът е върху постъпката на Албена,нови [re: Pekoнcтpykтop]  
Публикувано30.11.07 12:37

а иначе за Максим - трябва и ще си понесе отговорността. Не го мисли правораздаването, ще си свърши работата.

Тема Re: Акцентът е върху постъпката на Албена,нови [re: Жeнcтвeнaтa]  
Автор Pekoнcтpykтop (дарвинист)
Публикувано30.11.07 12:41

Не го мисли правораздаването, ще си свърши работата

Силно се съмнявам.

А относно Албенчето - то се надява, че възлюбления й няма да иде в кауша (твърде вероятно). Но ако все пак иде - ще видиме тогава как ще се развият събитията.

Тема Re: Акцентът е върху постъпката на Албена,нови [re: Pekoнcтpykтop]  
Автор kalva4 (рекордьор)
Публикувано30.11.07 12:44

Марш в тюрмата бе, фосил!

Тема Що? И кво ще гледаш? [re: Pekoнcтpykтop]  
Публикувано30.11.07 12:44

Влизането в затвора според теб е повод да отхвърлиш човека, с когото си бил толкова дълго време и те свързват много повече неща от професионален ангажимент, ли?

Тема Re: Що? И кво ще гледаш?нови [re: Жeнcтвeнaтa]  
Автор kalva4 (рекордьор)
Публикувано30.11.07 12:46

Разговора с болшевик е равносилен на диалог с бетонна стена.
Прод9уктивността е еквивалентна.

Тема Re: Що? И кво ще гледаш?нови [re: kalva4]  
Публикувано30.11.07 12:47

Забелязвам, ама ми е интересно да чуя обосновката на твърдението му.

Тема Re: Охулете ме, разкъсайте ме, ако щете, но ЕТО еднанови [re: Жeнcтвeнaтa]  
Автор Paдж Kaпyp (приятел на Рамо)
Публикувано30.11.07 12:49

Напритив, благодаря ти и за темата и за позицията ти!!!

А пък след ЕТО ТОВА !!!!! съм в още по-голямо очакване какво ще надробят хората на главпрока с насълзените очички, за който Максим е ЕДИНСТВЕН И НАЙ-ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК в България...

Пожалиха пияния шофьор, сгазил жена с хамър

27 ноември 2007 / News.dir.bg

Окръжният съд в Добрич даде две години и шест месеца лишаване от свобода с пет години изпитателен срок на пиян шофьор, който прегази с джип “Хамър” пешеходка край курорта Албена".
30-годишният Ивайло Сашков Георгиев ще излежи присъдата си, ако "сгафи" по време на изпитателния срок. Същевременно съдът остави Георгиев без шофьорска книжка за две години и половина. Осъденият ще трябва и да плати 21 000 лева кръвнина за убитата жена. Присъдата може да бъде обжалвана и протестирана пред Апелативния съд във Варна.
Тежката катастрофа стана сутринта на 28 юни 2007 г. Георгиев се връщал от бар в черноморския комплекс. На главен път Е-87 той изгубил контрол над джипа и в наклонен участък при десен завой навлязъл в насрещното движение и изкъртил билборд. После хамърът му полетял към пешеходната алея и блъснал 55-годишната Светла Симеонова, която отивала на работа в хотел във ваканционното селище. Жената е починала на място.
Според автотехническа експертиза джипът се е движел със 117 километра в час. Малко след катастрофата стана ясно, че шофьорът е карал с 1,9 промила алкохол в кръвта. ]

АЙДЕ, ДА ГИ ВИДИМ СЕГА ! Слава Богу, Мануела излезе от кома и дано се възстанови максимално!

Така че Максим и тоя са почти в еднаква позиция....как се определя кой е по-голям престъпник, нека каже Борис Велчев, той и без това не спря да коментира предварително!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.