|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
Нещо за тези, който няма да гласуват /ВНИМАНИЕ!/
|
|
| Автор |
Ziezi (ex quo Vulgares) |
| Публикувано | 26.10.07 13:33 |
|
|
в неделя са изборите
никого не искам да плаша с тази тема
ножът обаче опря до кокала, и ние сме длъжни да го заявим този факт на всеослушание
всичката политическа сган досега само закопаваше България
това не може да се дължи само на некадърността на нашата политическа прослойка
това може да се дължи единствено и само на плануван и целенасочен геноцид спрямо българите
очевидно е така, тъй като сред политиците ни нямаме само български мекерета и еничери, но имаме предимно чужденци и доктринери на юдаизма, а не етнически българи
има ли смисъл да ги изброявам - луканов, филип димитров, мангала костов, доган, сергей, царчок, паси, мартин голдсмит...
аз не съм против различините нации, различните малцинства и различните религии - аз се стремя да бъда великодушен и благороден българин.
всичко щеше да е наред, ако тези люде не искаха смъртта на Моята Майка България !
аз имам право да защита Майка България !
Ще го сторя с позволени политически средства - ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА АТАКА !
за тези, които няма да гласуват, нека кажа две думи, и покажа едни страшни кадри
ако не гласувате, ще подкрепите доган и червено-жълтата шайка разбойници
мислете също и за кого ще гласувате, защото борисов направи комбина с доган в Разград и кърджали ! ТОВА Е ФАКТ !
ако доган продължи да си развява шалварите в България, никой не може да ни гарантира, че няма да се случи това и в България:
с вик - АЛЛАХ Е ВЕЛИК, ислямистки фундаменталисти убиват цивилен български пилот, който е оцелял ПО ЧУДО от свален от същите фундаменталисти граждански хеликоптер !
АЛЛАХ е съхранил пилота, но мръсните свине убиват българина с вик АЛЛАХ Е ВЕЛИК ! Това не са вярващи хора, това са свине и изроди!
аз не искам от вас да убиваме, не искам да коляме, не искам нищо повече от това, да гласувате, за да спасим България !
АТАКА БЪЛГАРИ, ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ !Редактирано от Ziezi на 26.10.07 13:38.
| |
|
Тема
|
Re: Нещо за тези, който няма да гласуват /ВНИМАНИЕ!/
[re: Ziezi]
|
|
| Автор |
AGLER () |
| Публикувано | 26.10.07 13:40 |
|
|
С атакаджии вече ще дискутирам само посредством картинки!
Явно от ниво КОМИКСИ нагоре не могат да разбират!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
NOASET (познат) |
| Публикувано | 26.10.07 13:47 |
|
|
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
NOASET (познат) |
| Публикувано | 26.10.07 13:49 |
|
|
Проф. Станислав Станилов, депутат от ПГ АТАКА: Три правителства трябва да седнат на подсъдимата скамейка
Тезата на АТАКА по проблемите на образованието, както винаги е различна. Всички коментари се въртят в една и съща схема: управлението на България е по принцип правилно, пътят е верен и ще я изведе на добър край. Само че правителствата, които я управляват, идват от различни позиции и едни си вършат работата по-добре, а други по-зле.
Щом говорим за вината и отговорността, нека разглеждаме правителствената банка като скамейка за подсъдими. Тогава тук, до Сергей Станишев, трябва да стои Иван Костов, а между тях Симеон Сакскобургготски. До министър Вълчев, трябва да седи Веселин Методиев, а между тях Игор Дамянов. Защото те следват една и съща доктрина, доктрината на техния духовен баща Андрей Луканов. И в това няма никакво съмнение. Ако сега седнете да прочетете така наречената Програма Ран-Ът, ще видите, че частта за образованието е изпълнена на 100 процента. За тези резултати ни критикува МВФ, Световната банка, Европейският съюз и кой ли не, вкл. собственият ни народ и собствените ни учители. Днес ги винят, че не били извършили реформата. Кога учители са правили реформа, тя се прави от правителството.
Да се разберем обаче какво е реформа. Българското фундаментално /основно и средно образование/ в този си вид, в който го завари промяната, беше организирано и създадено от проф. Александър Цанков през 20-те години на миналия век - същият този кръволок Цанков. Никой не посмя до края на 80-те години да докосне основата на това образование, защото то наистина беше на европейския и световния връх. Дори Тодор Живков в Империята на плебса, към която принадлежахме, не посмя да го срути. Въпреки горния слой от идеологизация, в основите си то остана емпирично образование, което изискваше да се знае: преди да се разсъждава върху историята - да се знаят датите; преди да се решават задачите - да се знаят формулите, а не да се правят справки по справочници; преди да се разсъждава по литература - да се четат произведенията и да се знаят стихотворенията наизуст. Това образование заварихме ние, хората на промяната.
Но какво се случи? Реформата, която аз наричам разруха, започна още с експериментите на Благовест Сендов. След това продължи с щурите идеи на Сорос, за да стигнем до днешната драма, в която най-големите конформисти в българското общество - учителите, излязоха на улицата да се бият с правителството. Най-страхливите даскалици тръгнаха с дръжките на знамената да превземат Народното събрание. Това не ви ли говори нещо? Това е заслугата на правителството, то събуди истинското гражданско общество в България, което излезе на улицата да покаже, че българите повече няма да търпят! Няма да търпят издевателства, няма да търпят гаври и т.н.
И вие трябва да отговорите: кога ще свърши стачката?
| |
|
Тема
|
[re: NOASET]
|
|
| Автор |
AGLER () |
| Публикувано | 26.10.07 13:51 |
|
|
Човече,
това което си пуснал си е голата истина!
При вас е друг проблема в Атака!
Вие, симпатизантите, може и да имате най чисти намерения,
но онова плашило дето го пускаш на пика непрекъснато ви се подиграва най безцеремонно!
Превънал се е в дребен търгаш благодарение на вашата сляпа вяра!
Той не е човека който може а още по-малко иска да направи каквото и да е добро за българия!
Жал ми е за вас атакаджиите!
Толкова фанатизирана и искрена вяра на вятъра, в името на добруването на едно измекярско семейство
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
NOASET (познат) |
| Публикувано | 26.10.07 13:57 |
|
|
Волен Сидеров: Преразглеждане на бюджета веднага и предсрочни избори
Крайно време е ДПС да понесе отговорността за осемте си години в управлението на България
Лоша дисциплина в кабинета, господин премиер, само трима министри. Не че в пленарната зала е по-добра, но все пак оставиха вас тук да слушате изказванията, които продължават четири часа и нещо. Но в тези изказвания не чух досега какво правим утре, след вота на недоверие - правителството пада, какво правим тогава? Аз чух представители, включително и на опозицията, съжалявам, никой да не се засяга, които по-скоро дават съвети на управляващите, отколкото да казват какво правим след утрешния ден. Ако падне кабинетът, какво правим, уважаеми колеги дами и господа народни представители?! Това не го чух и смятам, че трябва да мислим върху този въпрос. Защото имам чувството, че тази "седянка" стана доста вяла, имам чувството, че тук по-скоро за някои изказващи се трябва да мине времето да се изказват, а всъщност наистина не искат да падне кабинетът.
Аз смятам, че опозицията има за задължение да критикува правителството, смятам, че опозицията трябва да иска вот на недоверие и трябва да работи като коректив на управляващите. Това е част от демократичния процес. Така, както част от демократичния процес са стачките, протестите, включително и продължителните стачки. Това е демокрацията, това е капитализмът, нали това искахте! Това е лошият, дивашкият капитализъм в България, който не е добър за България. Само че стачките, вотовете на недоверие са абсолютно рутинна част от демократичния процес. Така че, нека да не влагаме страсти и емоции и да се обвиняваме морално дали е редно и морално да искаме вотове, дали е морално да се критикува кабинетът, дали е морално да се иска падането на кабинета.
Разбира се, че тук няма място за такива категории. Всичко тук е законно обосновано, всичко това е част от демокрацията. Не чух и нещо друго, нещо много глобално, което също е в целостта на нашия проблем, за който говорим днес - образованието. Ние от дървото не виждаме гората! А гората се нарича глобализация.
Глобализацията е процес, който работи в момента в ущърб на страни като България. И това го казвам не само аз, това го казват много уважавани и авторитетни хора в световната икономика, след малко ще цитирам един от тях, който е познат в България. Глобализацията, която принуди държави като България да работят в посока на една бърза, скоростна, стахановска приватизация, в рестриктивни финансови посоки, орязване на обществения сектор, орязване на парите за образование и здравеопазване, след което започваме да се питаме защо точно процент и половина или половин процент от обещаното не са дадени. Защото няма значение дали лява или дясна коалиция, или лява и дясна партия управляват България, всички те до този момент управляват въз основата на една желязна матрица, изработена във Вашингтон, тя се нарича вашингтонски консенсус. Г-н Мартин Димитров знае много добре. Този вашингтонски консенсус, изработен в края на 80-те години, е всъщност една договорка между финансовото министерство на САЩ, МВФ, който е доминиран от САЩ и Световната банка, която също е доминирана от Съединените американски щати. Значи САЩ се договарят със себе си да решават как да върви икономическата политика на света. Те са господарите на света, те са Господ, който решава точно как да протичат процесите на икономически преобразования в държави като България, държави излизащи от съветския блок и тръгващи по пътя на т.нар. преход. Преход към какво видяхме? Та този вашингтонски консенсус съдържа в себе си матрицата, за която говоря, матрицата която започна да се прилага от МВФ преди повече от 10 години. Преди малко проф. Станилов, колегата от моята група, каза ясно за програмата Ран-Ът. Тази програма, приета от Андрей Луканов още през 90-а година, след това беше материализирана чрез директивите на Международния валутен фонд - организацията, която налага колониална политика на държави като България. Налага я на държави, развиващи се страни, защото ние сме там - в развиващите се страни, даже не в третия, а в четвъртия свят отиваме. Тази матрица на МВФ е в ущърб на обществения сектор и това го знае всеки икономист. Ако е честен, ще стане и ще си го признае тук, в тази зала и пред правителството. И всички тук изказващи се позоваваха на Световната банка като на скрижалите на Мойсей. Световната банка казала, Световната банка повторила. Световната банка, дами и господа, не се ръководи от интересите на българския народ. И аз тук ще ви цитирам не друг, а един много високо уважаван световен авторитет в световната икономика, който се казва проф. Джоузеф Стиглиц. Той е лауреат на Нобелова награда. Г-н Паси вероятно го познава, тъй като му е сънародник. Професорът е бивш вицепрезидент на Световната банка. Той е бивш главен икономист на Световната банка и бивш съветник на г-н Първанов, президентът на България. Г-н Джоузеф Стиглиц го е съветвал в даден период от време преди няколко години. Г-н Стиглиц написа и издаде няколко труда, някои от тях са преведени на български, един от тях се казва "Глобализацията и недоволните от нея". Тази книга излезе преди 4 г. и беше с предговор на Георги Седефчов Първанов. Т.е. с одобрението и цялото разбиране на президента, който в момента е държавен глава на България. И ето какво казва в тази книга проф. Стиглиц, лауреат на Нобелова награда: "МВФ направи две големи грешки през 90-те години. Първата е, че се наведе на нуждите на Уолстрийт от нови пазари, като направи заемите на МВФ условие за страните, които отварят своите финансови сектори.
Резултатът: увеличението на потока от спекулативни капитали се оказва бедствен за крехките икономики. (Смятам, че тук всички ще се съгласят, че България е крехка икономика). Втората грешка беше да се препоръчва смесица от фискална аскетичност, това което сега правим, и високи лихви в държавите, които са на прицела на спекулантите". Забележете, проф. Стиглиц, съветникът на президента, нарича спекуланти тези, които се възползват от матрицата на МВФ. Да се иска от страните, които имат здравословни бюджетни излишъци да затягат коланите, само ускори рецесията, казва Стиглиц. Това ви звучи познато, нали?!
Ние затягаме коланите и отчитаме излишъци, затягаме още и отчитаме излишъци. Това, казва той, ускорява рецесията. Тези хора, които имат полза от матрицата на МВФ, той също ги визира. Той казва така: "Финансовите министри и управителите на централните банки, в случая Световната банка, този скрижал за нашите икономисти, са тясно свързани с финансовите кръгове. Те идват от финансови организации след приключване на държавната им служба се връщат там.
Робърт Рубин, финансов министър на САЩ през по-голямата част от периода, дойде от най-голямата инвестицонна банка - "Голдън Сакс", звучи познато на г-н Велчев, и се върна във фирмата "Сити Груп", която управлява най-голямата търговска банка - "Сити Банк". Т.е. тези, които са управлявали директивите, на които България се подчинява - орязване на обществения сектор, рестрикции, уволнявайте, съкращавайте, бюджетен дефицит до нула. Другите държави могат да си позволят по-голям, вие не, външния дълг го изплащайте, ако щете да умирате от глад. Всички тези директиви се изработват и прилагат от хора, които са част от огромната, финансова наднационална олигархия, световна олигархия. Това го казва г-н Стиглиц. И още един цитат от него, за да затвърдите впечатленията си. Той казва така по отношение на приватизацията, нещата са тясно свързани. Ние говорим за образование и че няма пари за образованието, но няма пари, защото беше проведена една стахановска, една вулгарна приватизация, една криминална приватизация, която лиши България от фондове, които можеха да отидат за образование и здравеопазване. Много пъти съм казвал, че сделки от приватизацията трябва да се развалят. Много пъти съм казвал, че тези сделки бяха криминални, те бяха престъпни. Там бяха заграбени пари, които сега липсват, за да бъдат дадени на учителите, за да бъдат дадени на докторите, на всички тези, които имат нужда от достойна заплата. И нашата група излезе с предложение за национализиране на тези приватизации, на тези сделки от приватизацията, които бяха проведени зле и лошо.
Ето какво казва Джоузеф Стиглиц: "Много по-добре е предприятието отново да се национализира, отколкото да се стигне до неблагоприятни последици".
Е, каква е политиката на партия АТАКА, питам аз, каква е политиката на нашата парламентарна група - безумна, ненормална или абсолютно в синхрон с големи икономически умове, които казват че трябва да се сложи край на този колониален модел. Оттам произтича абсолютно всичко. Включително и проблемите на образованието.
Ние имаме нужда от решителни, радикални, нестандартни действия, г-н премиер. И тези действия могат да станат само чрез, първо, ако искате сега, вашето мнозинство от парламента, може да предизвика преразглеждане на бюджета, за да бъдат дадени пари на учителите, сега, веднага, моментално. Защото тази стачка повече не може да продължава и след това да бъдат предизвикани предсрочни избори, с които да пренаредим пространството и да направим един национално отговорен кабинет без мандат на ДПС, което вече 8 години управлява България и се крие в храстите, без да поеме нито част от отговорността, която трябва да поеме. Крайно време е в ДПС да излязат от своята роля на статисти и да понесат отговорността за всички неудачи в българската икономика. С техен мандат беше правителството на Беров, те управляваха 4 години в предишния кабинет и сега пак управляват. Това е проблемът на България - той се казва ДПС. Освободим ли се от него, нещата ще тръгнат напред. Благодаря Ви за вниманието! Да живее България!
Изказване на Волен Сидеров пред 40-ото Народно събрание по повод вота на недоверие за образованието
| |
|
Тема
|
Re:НБУ издава дипломи на ислямисти!
|
|
| Автор |
NOASET (познат) |
| Публикувано | 26.10.07 14:01 |
|
|
НБУ издава дипломи на ислямисти
Уважаема редакция,
Случайна среща в едно велинградско кафене ми донесе повод за особени размисли, които искам да споделя с вас, тъй като по убеждения съм националист и привърженик на партия АТАКА. Момчето, което седеше срещу мен, беше карало курсове в школата към мюфтийството, наречена Висш ислямски институт. Не беше трудно да се досетя, че не става въпрос за висше училище, а за нелегална структура. Това, което ме порази обаче, беше друго - че момчето е продължило образованието си в Нов български университет, а курсовете са му били признати като университетски. Лично ректорът на Нов български университет бил обещал на него и другите такива "студенти" дипломиране като висшисти след една година доучване. Това, доколкото ми е известно, е абсолютно незаконно и тук явно става въпрос за далавера от една страна и за престъпление спрямо българската нация от друга.
Не знам колко момчета са се дипломирали по този начин в частния университет, но мисля, че става въпрос за голямо безобразие. Освен всичко друго миналата година същият този ректор на НБУ беше кандидат за президент на ВМРО. Чудна комбинацийка от ценности!
Реших да напиша тези редове с надеждата, че все някой в държавата може да си е на мястото. Ако не друго, поне в. "Атака" би могъл да огласи факта, че НБУ издава незаконни дипломи на ислямисти, които най-вероятно си плащат за това на ръка.
От търсачката Google извадих данни за въпросния ректор на българско висше учебно заведение. Ето ги:
Доц. д-р Сергей Игнатов е роден на 6 август 1960 г. във Видин. През 1985 г. завършва Санктпетербургски държавен университет, Факултет по ориенталистика, специалност "Египтология и странознание на страните от Изтока". През 1994 г. получава докторска степен по египтология от Санктпетербургския Университет. Доцент по египтология...
Даниел Величков,
студент от София
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
NOASET (познат) |
| Публикувано | 26.10.07 14:13 |
|
|
Волен Сидеров: Националист трябва да управлява града на Левски
"Виждам, че победата ще бъде наша, виждам вашата борбеност и усещам, че българския дух, духът на Левски е жив в Карлово", това заяви Волен Сидеров на среща с гражданите на Карлово. В града на Апостола той подкрепи в понеделник вечерта кандидата за кмет на АТАКА Никола Ликов, който се състезава в града с бюлетина № 20 и листата за общински съветници. Стотици карловци бяха дошли, за да подкрепят кандидатурата на националистите. Представителни социологически изследвания сочат, че Никола Ликов със сигурност отива на балотаж. "Предизборната битка се води мръсно и некоректно в града, плакатите ни, които сами си правим и лепим се късат от нашите опоненти", сподели Ликов. Сидеров изтъкна, че битката за България ще бъде дълга. По време на дебатите за вота на недоверие към правителството аз заявих, че единственото решение, което ще е от полза за България, са предсрочните избори, каза Сидеров. Той посочи, че отговорността за изборите за местна власт пада върху местните структури на националистическата партия, защото общинските организации сами са посочили кметовете и личностите, които присъстват в общинските листи.
"Местната власт е най-голямата проверка за това, какви сили е набрала АТАКА, защото вас ви познават тук от деца. Знаете, че доверието бързо се срива, ако се поддадете на изкушения, каза пред събралото се множество Сидеров. Той заяви, че досегашната практика в общините е свързана с корупция и че на България й трябват не чудеса, а нов модел на управление чрез примера, който патриотите дават в продължение на две години.
Виждам, че организацията ни действа, тя е ефективна и без да плащаме за скъп пиар, доверието към АТАКА расте. Ние не се изхвърляме, АТАКА не търси моментното класиране, а своето трайно присъствие във властта, подчерта националистът.
По повод стачката на учителите Сидеров заяви, че България е имала модел на образование, стъпило върху българска основа, което се е сринало в резултат на експериментите и целенасочените действия за сриване и принизяване на България. Според него пари за образование могат да се намерят и сега, ако държавата ни е суверенна и не води колониална политика.
Сидеров сравни състоянието на общините с пробити кошници, от които изтичат парите на българите. Необходими са радикални, решителни и нестандартни мерки, необходима е ясна визия и стратегия за развитие на страната ни с протекцията на държавата. В момента държавата ни има 7 милиарда лева дефицит, което означава, че внася, а не изнася стоки. След учителите на улиците ще излязат да стачкуват и другите съсловия. Какво ще направят управляващите тогава? Единият вариант е да решат проблемите им, а вторият е да си ходят. Тяхното заинатяване няма да доведе до добър резултат.
След изборите АТАКА ще разполага с нов резерв от кадри, които ще се включат в битката за България, защото сме на правилен път. Ако ние сме убедени в делото си, както навремето Апостолa, никой никога няма да ни спре, завърши речта си Сидеров.
| |
|
Тема
|
Зиези подкрепям те напълно!
|
|
| Автор |
MHИ (истинският) |
| Публикувано | 26.10.07 14:29 |
|
|
Всеки трябва да знае, че трябва да гласува срещу управляващите -
За АТАКА или други партии оставям на всеики по съвест.
Трябва да спасим България от безтегловното положение в което е изпаднала.
Днес побърках един юдей в съда и чувствам победител на тези говеда от "новия ред".
Дано всички от опозицията победят управляващата проституция.
| |
|
Тема
|
Re: Нещо за тези, който няма да гласуват /ВНИМАНИЕ
|
|
| Автор |
Бopeй (прост атакаджия) |
| Публикувано | 26.10.07 14:32 |
|
|
Според мен проблемът не е междуетнически, не мисля че "злите" малцинства целенасочено искат да поробят и унищожат България. Проблемът е такъв единствено в косвен аспект, тъй като вследствие на дивашкият грабеж и унищожение на социалната структура прирастът на българите е отрицателен.
А тези, които грабят, лъжат, манипулират и мамят са най вече българи, въпреки че да, има и такива от чужд произход.
С други думи конфликтът е между обществото, гражданското общество, което включва всички нас от една страна - лекари, учители, работници, продавачи, служители, дребни и средни предприемачи и т.н. и мафиотите, притежателите на крупния капитал, политическата и финансова върхушка, както и техните слуги и лакеи от друга страна. Политиката на върхушката води към обедняване на обществото, както материално, така и интелектуално, и духовно, и разбира се, все по голямо разслоение, до степен до която вече няма да бъде възможно обществото да защитава своите интереси, поради мизерия, оглупяване и оскотяване.
Медийният балон " Бат Бойко" е просто сондаж дали в обществото са останали достатъчно сили за самосъхранение, или то вече е сведено до племенен стадий, до сляпа вяра и подчинение на грубата сила и арогантност, липса на желание и воля за критична мисъл.
Днес има алтернатива на това робство. Може да не е най идеалната алтернатива, но е по добра от досегашният мутроолигархичен триумвират, така че поне дайте шанс на тези, които не са успели да се компрометират. А и дори да мислите че Атака са творение на мутрите и квото там, гласувайте тогава за това мутрите да се трепят помежду си. От това печелим само ние - гражданите.
Редактирано от Бopeй на 26.10.07 14:35.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|