|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
Никогда больше не поеду в Болгарию
|
|
| Автор |
Paзмиcли (неутрален) |
| Публикувано | 26.09.07 10:39 |
|
|
| |
|
Тема
|
Ма, никой не я е и канил този път...
[re: Paзмиcли]
|
|
| Автор |
justaman (man enough) |
| Публикувано | 26.09.07 10:53 |
|
|
Ако ще. Дреме ми на шмайзера, че някой "братчед" на М.Велчев я е преебал (щото рускиня на 30 рядко става за онова без пре-..... ) да си резервира стаи в музея на античния туризъм в Св.Св. Константин и Елена.
Ти са за кой ревеш за рускинята или за "братчедите" на М.Велчев дето ще пропуснат парите на тази рускиня?
| |
|
Тема
|
Re: Ма, никой не я е и канил този път...
[re: justaman]
|
|
| Автор |
AGLER () |
| Публикувано | 26.09.07 10:56 |
|
|
Да отиде прошлякинята на Сейшълските острови.
Там ще й хареса - ама само да погледа отстрани, ако
и стигнат мангизи за билета.
Аман от руснаци с претенции!
| |
|
Тема
|
Re: Ма, никой не я е и канил този път...
[re: justaman]
|
|
| Автор |
Paзмиcли (неутрален) |
| Публикувано | 26.09.07 10:58 |
|
|
Че ти удавим жабите.
| |
|
|
|
Жената е абсолютно права: скапана инфраструктура, много ниско качество на обслужване, тарикати, бандити, крадци, мръсотия, беззаконие, високи цени, наглост и простотия. Това е БГ в момента и няма значение кой го казва. И рекцията ти е точно израз на наглата простотия и гьонсуратщина, която явно става норма на поведение. Въобще, егати "държавата" и "гражданите" И.....
May the Force be with you.
| |
|
Тема
|
Така де , това е положението !
[re: _stormleader_]
|
|
| Автор |
DUAL (двоен агент) |
| Публикувано | 26.09.07 11:44 |
|
|
Кой за каквото е тръгнал , тази не доклатена рускиня не и е харесало какво от това?!
Всичко е вярно и въпреки това морето беше пълно с хора целия сезон , евтин секс,алкохол и дрога това го имаме в изоблие ...
Който иска лукс и спокойствие да си приготви по 2000евро на ден има много спокойни места по света!
| |
|
|
|
Аз да си разплета чорапите щото "братчедите" на М.Велчев са си устроили скапано бизнеса? Ми, явно засега и така печелят.....
Аз лично си устройвам почивката така че да не попадам в лапите на "братчедите".... и засега съм доволен. Рускинчето е нямало познанията и ъкъла и е отишла в музеля на античния туризъм...... ми, проблемът си е неин и на собствениците на хотели. Що аз да се тревожа от това?
| |
|
|
|
Подобни статии има на почти всеки език.
| |
|
Тема
|
Никогда больше не поеду в Болгарию - big deal ...
[re: Paзмиcли]
|
|
| Автор |
Henri Citroen (непознат
) |
| Публикувано | 26.09.07 13:23 |
|
|
Все едно му дреме на някого дали ще идва повече или не
Ако беше искрена, щеше да добави, че свинщините в българския туризъм и изобщо в българското общество се дължат до голяма степен на шибания комунизъм, натрасен ни от нейната собственная рОдина. В съседните на БГ държави, които не са били под савецки ботуш, туризмът е качествено по-добър от българския.
| |
|
|
|
...високи цени...
Аве иди питай някой французин, руснак или японец нашите цени дал са високи, ам?
Я сега обясни как едно истински отговорно правителство още утре би издало указ за намаляване на цените.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|