Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:17 18.11.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Никогда больше не поеду в Болгариюнови  
Автор Paзмиcли (неутрален)
Публикувано26.09.07 10:39

Тема Ма, никой не я е и канил този път...нови [re: Paзмиcли]  
Автор justaman (man enough)
Публикувано26.09.07 10:53

Ако ще. Дреме ми на шмайзера, че някой "братчед" на М.Велчев я е преебал (щото рускиня на 30 рядко става за онова без пре-.....

) да си резервира стаи в музея на античния туризъм в Св.Св. Константин и Елена.

Ти са за кой ревеш за рускинята или за "братчедите" на М.Велчев дето ще пропуснат парите на тази рускиня?

Тема Re: Ма, никой не я е и канил този път...нови [re: justaman]  
Автор AGLER ()
Публикувано26.09.07 10:56

Да отиде прошлякинята на Сейшълските острови.

Там ще й хареса - ама само да погледа отстрани, ако
и стигнат мангизи за билета.

Аман от руснаци с претенции!

Тема Re: Ма, никой не я е и канил този път...нови [re: justaman]  
Автор Paзмиcли (неутрален)
Публикувано26.09.07 10:58

Че ти удавим жабите.

Тема Не мога да се съглася.нови [re: justaman]  
Автор _stormleader_ (буревестник)
Публикувано26.09.07 11:23

Жената е абсолютно права: скапана инфраструктура, много ниско качество на обслужване, тарикати, бандити, крадци, мръсотия, беззаконие, високи цени, наглост и простотия. Това е БГ в момента и няма значение кой го казва. И рекцията ти е точно израз на наглата простотия и гьонсуратщина, която явно става норма на поведение. Въобще, егати "държавата" и "гражданите" И.....

May the Force be with you.

Тема Така де , това е положението !нови [re: _stormleader_]  
Автор DUAL (двоен агент)
Публикувано26.09.07 11:44

Кой за каквото е тръгнал , тази не доклатена рускиня не и е харесало какво от това?!

Всичко е вярно и въпреки това морето беше пълно с хора целия сезон , евтин секс,алкохол и дрога това го имаме в изоблие ...
Който иска лукс и спокойствие да си приготви по 2000евро на ден има много спокойни места по света!

Тема И какво?нови [re: _stormleader_]  
Автор justaman (man enough)
Публикувано26.09.07 11:52

Аз да си разплета чорапите щото "братчедите" на М.Велчев са си устроили скапано бизнеса? Ми, явно засега и така печелят.....

Аз лично си устройвам почивката така че да не попадам в лапите на "братчедите".... и засега съм доволен. Рускинчето е нямало познанията и ъкъла и е отишла в музеля на античния туризъм...... ми, проблемът си е неин и на собствениците на хотели. Що аз да се тревожа от това?

Тема Re: Никогда больше не поеду в Болгариюнови [re: Paзмиcли]  
Автор HoщнaCтpaжa (нащрек)
Публикувано26.09.07 11:55

Подобни статии има на почти всеки език.

Тема Никогда больше не поеду в Болгарию - big deal ...нови [re: Paзмиcли]  
Автор Henri Citroen (непознат )
Публикувано26.09.07 13:23

Все едно му дреме на някого дали ще идва повече или не

Ако беше искрена, щеше да добави, че свинщините в българския туризъм и изобщо в българското общество се дължат до голяма степен на шибания комунизъм, натрасен ни от нейната собственная рОдина. В съседните на БГ държави, които не са били под савецки ботуш, туризмът е качествено по-добър от българския.

Тема Оооо, спри се, чай малко, че ще цопнеш в гьола...нови [re: _stormleader_]  
Автор ДeдoBиToдЪp (ген сек)
Публикувано26.09.07 13:35

...високи цени...

Аве иди питай някой французин, руснак или японец нашите цени дал са високи, ам?

Я сега обясни как едно истински отговорно правителство още утре би издало указ за намаляване на цените.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.