|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Защо сте се включили в темата на мангалката, която се оплаква от цензура, а вече 4 години не го правите за други?
Вие мангали ли сте?
| |
|
Щото има конфликт явно от който всеки е засегнат, защото мангалката е нагла пача и лъже на поразия ей затова.
Почни и ти да лъжеш като циганин и в твоята ще се включват.
Ей виж останалите теми - македонци, цигани, хелоустенето на останалите спамери - все лъжи и магарии дет вика Римския.
| |
|
Тая верно е много нагла мангалка. Няколко пъти каза как циганите щели да завладеят българите с безконтролно рамножаване, лъга как били неграмотни и затова раждали по много докато накрая не се разбра истинската причина, че тя просто смята циганите за едва ли не по-висши от другите и затова нямало да се кастрират.
| |
|
Ми причината е изцяло в теб.
| |
|
Обясни по-подробно де, в мангалката причина няма, така ли?
| |
|
Никой не ти е крив. Потърпи, още 3-4 месеца като престанеш да дигаш теми от нафталина и може да се попоромени мнението за тебе.
| |
|
По принцип въпросът не е към теб, защото ти цъфна тук доста по-късно.
| |
|
| |
|
Но е трябвало да се запознаеш как съм се държал в началото преди да си даваш мнението.
| |
|
Шти кажа ве, щот си ревльо-глезльо. Днес ми изчезна регистрацията в ДИР-а, писах на онези умници, отговориха ми, че работели по въпроса и ... толкоз. Тъй, че вече съм с две долни чертички. Ама няма да седна да рИва като теб.
... а иначе за теб ДОИП поради умствена непълноценност.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|