Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:46 09.07.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Тема Несебърската дискотека "Хелп"-опасно място  
Автор ding (непознат )
Публикувано02.09.07 19:35

На 26 август, аз Даниел Найденов, понастоящем живущ в София, отидох надискотека в "Хелп".Отидох сам.Седнах на бара. До мен имаше някакви момичета. През цялата вечер разговарях с тях и си пиех пиенето.Малко по-натам седяха един татуиран и един много дебел. По едно време татуираният ме извика и ми каза, че не харесва как съм облечен. Аз му отговорих, че и аз не харесвам, как той е облечен.

След около половин час той ми каза"Аз колко пъти ще ти казвам на тебе, че не си ми приятен?" Аз му отговорих подобаващо и двамата с дебелия ми налетяха на бой. Аз започнах да се бия, естествено. Нямаше как.
В същия миг охраната, която стоеше на няколко метра от нас се присъедини към двамата, свалиха ме на земята и ме ритаха около две - три минути.
Един от охраната ревеше, че съм ударил едикойси .
Последен остана да ме дорита един от охраната, който ми нанесе 5 - 6 ритника в главата с всичка сила и със злоба.
Става въпрос за назобени говеда( около 5 човека ), които са по около 120 кг .

Бях целият в кръв, но в пълно съзнание, макар и употребил средно количество алкохол. Дойде полиция. Откараха ни да пишем обяснения - мен и татуирания.
По пътя полицаите се обърнаха към оня с думите:"Пак ли ти бе?"
По-късно чух полицай да изрича:"На тия от "Хелп",вече много им стана!"
После отидох пак в полицията и пуснах жалба срещу татуирания и охраната на "Хелп".

След тая история разговарях с един познат, който стои в Несебър през целия туристически сезон итой ми каза:" На охраната от "Хелп" това и е купона за вечерта - да хванат и да пребият някой."
Аз го попитах:"А собственикът на дискотеката ( доколкото разбрах - Венелин Ташев ), защо е наз начил и ( или ) защо държи такава охрана?Няма ли да му изгони клиентите по тоя начин?"
Отговорът беше:"Няма да му изгони клиентите, защото друга актуална дискотека в Несебър няма."

Така.Аняма я и държавата. И освен това собственикът на заведението не се интересува навярно, кого пребива охраната му за кеф (!), щом бизнесът му не е застрашен.

И чак сега се сетих, какви бяха думите на един от гардовете на "Хелп", след извършеното там убийство, според в "Труд": "По принцип сме по- толерантни към чужденците, отколкото към българите."
Е, човек трябва да бъде пребит от тия бандити наистина, за да разбере значението на горните думи.Гардът е имал впредвид, че когато пребиват някой за кеф, обикновено избират българин. А чужденецът просто е имал лош късмет.
А аз не че съм имал добър късмет (май ми е счупен носа, но не е сигурно, имам оток и кръвонасядане под очите ) - на мен си ми е здрава главата.
Но реално това беше опит за убийство.

после писано : Давам съгласието си на всеки вестник, който желае да публикува материала ми, но без съкращения и изменения.Нека да направи свое журналистическо разследване, ако желае!

Тема Re: Несебърската дискотека "Хелп"-опасно мястонови [re: ding]  
Автор HoщнaCтpaжa (нащрек)
Публикувано02.09.07 21:46

Цигания пълна...

Тема Ами то името предупреждава - дискотека "Хелп"нови [re: ding]  
Автор deLake (sir)
Публикувано02.09.07 22:31

Ти вече си разбрал защо са я кръстили така. Да заповяда следващия.

Редактирано от deLake на 02.09.07 22:32.

Автор ДpyrияT (Бял Бродник)
Публикувано02.09.07 23:38

Батка, сериозно ли си мислиш, че някой журналист ще вдигне гюрултия?

Обичам Родината, мразя Държавата.
Това е само форум.
мооре, гьостерица...

Тема Ти вестници не четеш ли?нови [re: ding]  
Автор RealPesho (справедлив)
Публикувано03.09.07 12:24

Изобщо защо ходиш в дискотека в която охраната убива клиенти? Съжалявам, но си си получил заслуженото, след като ходиш в заведения на бандити и си даваш парите на бандити. То е същото като да гласуваш за комунисти и ченгета и после да ривеш що сме последни в Европа. Тука е така.

Тема Каква е тая смешка:нови [re: ding]  
Автор ДeдoBиToдЪp (ген сек)
Публикувано03.09.07 13:07

Отговорът беше:"Няма да му изгони клиентите, защото друга актуална дискотека в Несебър няма."

И с какво е актуална, с побоищата ли?

Автор V.Grig (Анти-царист)
Публикувано03.09.07 13:18

Еми това се случва след 7 години комунистическо управление - мутрите изплуват все повече и повече и осмърдяват всичко около себе си ... безнаказаност и туй то ...

Ами ти като ти казват че не те харесват що се буташ между шамарите?

Комунист ли е, главата му да дрънка по паважа!

Тема Друго си при синявиците ам?нови [re: V.Grig]  
Автор ДeдoBиToдЪp (ген сек)
Публикувано03.09.07 13:27

Секи си знае местото и си къта мирно пачките.

А ако требва да го убият отива на Аруба.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.