|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
"НЕ СТЕ САМИ"!
|
|
Автор |
Dobrata (добричка) |
Публикувано | 09.06.07 14:49 |
|
Вярно, не сте сами в приемствеността на наглостта. Направо не сте в час, както си му вика българинът по човешки. И понеже е така, все пак би ли ме светнал като за финал някой от "хуманистите" като колко милиарда бройки /евро, долари, както искате си ги бройте/ ще плаща България /т.е. - тия, дето не сме в час/ за "сложния казус" относно "спасяването" на петте девици в Либия + "доктора" Здравко, който от 25 години като доктор не е работил, а в момента се води на длъжност градинар в посолство на Република България в Либия, сграда, която няма и сантиметър квадратен за градина като принадлежност. Понеже скоро не съм повдигала въпросът за девиците, а и приятелите ми дори в този клуб май ми нямат доверие напълно, се сетих да попитам все пак - ДОКОГА НЯМА ДА СТЕ В ЧАС вярно ли, че не сте сами всички?
Обич от Добрата!
ДОБРОТО ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА!
| |
Тема
|
Re: Кажи ми мила моя, само ...
[re: Dobrata]
|
|
Автор |
AПOЛOH (ФЕБ) |
Публикувано | 09.06.07 15:39 |
|
... едно:
След като идва буш тук за да ни обясни как той ще се бори за освобождението на онези, що са главни герои от твоята тема, ти му противоречиш?
Мила моя, къде си загуби партийната дисциплина?
Или искаш да те изгорят на клада като вещица,
подобно на изгорената на клада вещица - прабабата на великия ленин?
| |
|
Хубав въпрос дето ги питах преди всички и мълчаха като риби - ако въпроса е дълга или т.нар. " медици" " кое биха избрали?
Че не са сами, не са, това със абсолютна сигурност както и че не са у ред, ама никак.
| |
|
Това нещо за прабаба му не го знаех.
Е, жалко, че не са го изгорили и него докато е било време
| |
|
Свинете нямат обич!!Пълни са с лайна,както се вижда по това което си изсрала по нагоре!!
| |
Тема
|
Другарката Добрата в прегръдките на другаря Кадафи
[re: Dobrata]
|
|
Автор |
Zzloba (злобен) |
Публикувано | 09.06.07 17:22 |
|
Нещо не може да ме учуди тая новина. Болшевиките се надушват от хиляди километри.
Zzloba
| |
Тема
|
Re: Другарката Добрата в прегръдките на другаря Кадафи
[re: Zzloba]
|
|
Автор |
HoщнaCтpaжa (нащрек) |
Публикувано | 09.06.07 17:33 |
|
Тебе нищо не може да те учуди, по прости факт че за това трябват поне три ганглия, а твоите нямат кворум
Всеизвестен факт е че царелизци като теб имат само два в най-добрия възможен случай. С обратен поляритет
| |
|
Де да беше само това дело!
Де да бяха само тези абсурди!
| |
Тема
|
Ето един, който...
[re: AПOЛOH]
|
|
Автор |
enarees (НеДоВолен) |
Публикувано | 09.06.07 17:49 |
|
...се опитва да потъпква мисленето у хората!
Без да искаш ли го правиш или си от оная "порода"?
| |
|
Уви - не са!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|