Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:16 03.11.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема трифонов е изперкал - лапа го на доган и гоценови  
Автор Ziezi (ex quo Vulgares)
Публикувано29.05.07 09:39

този идиот сам си призна , че е изперкал

имам голямо желание да му съчуствам, но той се държи толкова арогантно, че колкото и да се напъвам, не мога

вчера в собственото си предаване този примапатриот не спря да философства повече от един час

всъщност той явно умнечеше и се правеше на философ в собствените си очи, а иначе говореше пълни глупости и гнусотии

трифонов повтори интервюто си от преди две седмици - непрекъснато намотваше, че бил много велик, че бил професионалист и работохолик, сякаш току що се бе върнал от погребението на циганката си

пролича обаче истинската причина за тези две "исторически" интервюта

примапатриотът явно забрави позите на хъш от преди няколко години, и сега е решил да е професионален патриот на ясла

и в двете интервюта засегна вапросът Атака, изказа се арогантно и надменно, сякаш е велик родолюбец, и сякаш преди години не пееше кощунствено - "Горда Стара планината, шат на патката главата"

и накрая изплю камъчето - говедото мутреещо се ще прави "истинска патриотична фондация" заедно с група "велики хора"

очевидно е, че тази свиня има намерение да влиза в политиката - вчера направи "здрасти" с гоце, и пет минути говори ласкаво за доган - щом гласували за него, значи той правел добрини на хората ?!?!

изродът явно е финансиран от обръчите на дпс и бсп за да стане опонент на Атака

олигархията си издяла хубава обръсната марионетка с тъмни очила и здравословен проблем - реален или измислен - друг въпрос

но хората не са глупави за да вярват на един шамандурест кух позьор, напълнен с парите на мафиотите доган и гоце, и пуснат да плава по течението на калния поток на антибългарщината

Атака, Българи, да изметем българофобията !!!

Тема Re:Той на майка си да каже Прима-идиота...нови [re: Ziezi]  
Автор NOASET (познат)
Публикувано29.05.07 09:51

Редактирано от NOASET на 29.05.07 09:54.

Тема Re: трифонов е изперкал - лапа го на доган и гоценови [re: Ziezi]  
Автор onchoo ()
Публикувано29.05.07 09:53

хехе за всички е ясно че тоз човек изобщо не е в час .
И няма и да бъде докатао не престане на се увива около властта и парите .

Доста по зле е отколкото предполага :)

Народе!!!!

Тема Re: Трифоновнови [re: Ziezi]  
Автор a|iaS ()
Публикувано29.05.07 12:59

Аз се сещам за едно нещо, което той каза - измерва успеха си в рейтинг, т.е. това колко хора го гледат, не дали го харесват, а ти, разбирам, си го гледал.

Другото - супер елементарно до ума е, че човек, който е стоял затворен в една стая повече от месец, и сега попада в приятелска и позната среда, в студиото, където е минал животът му последните 7 години, ще иска да говори, говори, говори... защото това му е липсвало. И аз ако съм била някъде и не съм се виждала с приятели, като изляза към като латерна - размахвам ръце, повишавам тон, говоря без да спра, от една тема на друга, реагирам много емоционално на всяка мисъл и всяка дума. Затова и той така, се почувства в свои води и не може да го прикрие, не че се прави на нещо.

Първанов е президент на Народна Република България. Дали си гласувал или не за него - дължиш му уважение, защото е избран законно.

Защо не изкоментираш какво каза за комунистите?! Щото не ти изнася, ахъм.

А коментарът за Доган беше упрек към бг политици, значеше, че той прави "за своите хора", докато те не. И докато това продължава, в Европейския Съюз България ще има 4 депутати от етническа партия.

Колкото до "Атака" всичките й поклонници са малоумници. В този смисъл да ти отговарям беше напълно излишно, все едно пда говоря на мъртва амеба в кална локва.

А това, че пишеш но хората не са глупави за да вярват на един шамандурест кух позьор значи ли, че съзнаваш, че говориш за себе си?

you had blood on your face;
I had blood in my eyes

Тема Re: Трифоновнови [re: a|iaS]  
Автор Krug (минаващ)
Публикувано29.05.07 15:31

Това което прави доган за хората си не може да е пример за подражание, а е за осъждане, най-малкото морално. За нормалните хора е така. Само комуноид може да дава золуми за пример вместо обратното, и само силно комплексиран човек може да занимава другите със собствената си личност.

Автор Toнди ()
Публикувано29.05.07 15:31

слави путаката си е слави путаката, се тая.
ако не вярваш питай някой гинеколог да те светне, че няма разлика ...

Тема Поне малко съчувствие към един човек, койтонови [re: Ziezi]  
Автор Maцypaнa-мъpмopaнa (виж ме ;))
Публикувано29.05.07 17:16

в момента се е разболял няма ли да проявиш? Че Слави не струва - не струва, ама гледам и ти не падаш по-долу. А иначе не е нужно "изродът да е финансиран от обръчите на дпс и бсп", за да "стане опонент на Атака". Напълно достатъчно е да е мислещ човек, макар че тогава неминуемо такива като теб го класифицират в категорията "изрод". Е, аз също не съм никак привърженик на Атака - хайде, квалифицирай ме. МНого обичам такива умници като теб. Съди Слави Трифонов по това, което прави, а не по това чий привърженик е. Между другото, малко са малоумниците, които подкрепят малоумно сдружение като Атака, сбирщина от нереализирани комплексари. Извини ме, ако ти самият/самата се чувстваш обиден, но щом ти си позволяваш да даваш оценки, не очаквай на теб да не ти дават такива.

Тема Но пък най-усърдно го гледаш.нови [re: Ziezi]  
Автор Zzloba (злобен)
Публикувано29.05.07 18:20

Няма ли СКАТ за тебе? Предател!

Zzloba

Тема Тоя майкопродавецнови [re: Maцypaнa-мъpмopaнa]  
Автор Zzloba (злобен)
Публикувано29.05.07 18:23

вместо да гледа Партийната телевизия СКАТ, дето Йисус Сидеров държи речи, се е лепнал Славито да гледа.

Сигурно е някой прикрит жидомасон.

Zzloba

Автор cpeбъpeн_мeч (непознат)
Публикувано29.05.07 18:59

Вижте какво написа "a|iaS". Нормално като за фан на трифоноф.

Първанов е президент на Народна Република България. Дали си гласувал или не за него - дължиш му уважение, защото е избран законно.

Аааааааааааааа ха ха ха ха ха ха ха ха................ МЪЪЪКАААААААААААААА

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.