|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
Тема
|
Малоумни политици доказаха, че ДПС е необходима.
|
|
| Автор |
Zzloba (злобен) |
| Публикувано | 14.02.07 17:40 |
|
|
Няма друга организация в България, която да защити конституционните права на гражданите й от посегателствата на видиотени ксенофоби.
Я да чуя сега как нашенец в Америка се радва неистово, че НДСВ, СДС и ДСБ са го лишили от правото да гласува.
А като гледам, тва е само началото.
Zzloba
| |
|
Тема
|
Re: Малоумни политици доказаха, че ДПС е необходима.
[re: Zzloba]
|
|
| Автор |
spec (пристрастен) |
| Публикувано | 14.02.07 17:50 |
|
|
То пък в Америка едно гласуване на нашите сънародници... хайде холан...
| |
|
Тема
|
Той нашенецът по твоята мангалска логика си беше
|
|
| Автор |
Beнko (НевЕрващ) |
| Публикувано | 14.02.07 17:50 |
|
|
лишен от правото да гласува и преди бе тъпан.
Например на момчил Гей му беше забранено да гласува за кмет на Кърджали, а на вас, мангалите от Максуда - за кмет на Търново
На мене пък не ми даваха да гласувам в парламента
А ДППС е пример за потъпкване на правата на българските граждани. В по-голяма степен са го прравили само комунистите.
Така че това е началото на края на тая банда мафиоти и агенти на ДС. Много избързаха ззлобни доганизирани мангали като тебе да се радват и да плюят по "трупа" на ДСБ. А квичете сега на умряло тъпани ззлобни
| |
|
|
|
Значи аз ако съм бил в Австралия за месец-два, вече нямам право да гласувам. А може би и на адвокат да нямам право, а? Ама данъци и осигуровки да плащам, та десебейския депутат да не остане без заплата и ново беемве, така ли?
Българите от цял свят ще гласуват оттук насетне за ДПС, щото няма друга партия или организация, която да защитава конституционните им права от посегателствата на малоумни кандидат-диктатори, като например тия в ДСБ.
Zzloba
| |
|
Тема
|
Въпрос на свободна воля,
[re: spec]
|
|
| Автор |
Zzloba (злобен) |
| Публикувано | 14.02.07 17:56 |
|
|
както е по конституция.
Zzloba
| |
|
Тема
|
Мани го тоя доганизиран мангал. Згрижил се манго
|
|
| Автор |
Beнko (НевЕрващ) |
| Публикувано | 14.02.07 17:57 |
|
|
за правата на момчил Гей. Що не вземе да го намери в Беларус и да го пита съгласен ли е спромяната на закона или не е?
Ей, да пита Римлянина, Анализатора, Българина или Васко какво мислят по въпроса преди да им защитава правата. Да, ама не!
Знам аз де го сърби тоя ззлобен мангал и защо, ама да му чеше агент Сава кирливия задник. От нас - шут и за двамата.
| |
|
Тема
|
Re: Малоумни политици доказаха, че ДПС е необходим
|
|
| Автор |
HerzogTryn (ветеран) |
| Публикувано | 14.02.07 18:01 |
|
|
Абе я се скрий, дреме ми на мен за тези в Америка. Това са избори за европейски парламент. Така че право да гласуват трябва да имат само българи адресно регистрирани в България или в страните членки на ЕС.
За чии к*р ще се харчат милиони за да гласуват 2 души в Омаха и трима в Бисмарк, Северна Дакота. Като са такива патриоти се връщат в България за 2-3 месеца.
| |
|
Тема
|
Re: Въпрос на свободна воля,
|
|
| Автор |
Alexcubata (Скорпион) |
| Публикувано | 14.02.07 18:04 |
|
|
В голяма грешка си Злобчо. Аз съм категорично зад това решение. Не може и не трябва човещ който живее в друга страна, работи и си плаща данъците там да решава изборите в България. Независимо какъв е и в коя страна е. Тези които сте на Запад сте много интересни. Избягалите сте от тук по една или друга причина. Ние тук се мъчим да направим нещата по-добри. Не вие, а ние! Така, че щом искаш да гласуваш се върни тук!
| |
|
Тема
|
Те и в България не гласуват
|
|
| Автор |
vvetov (ентусиаст) |
| Публикувано | 14.02.07 18:05 |
|
|
нашите сънародници.
Ако по този признак определяме къде да се гласува, че останат само делиорманските села.
vetov
| |
|
Тема
|
Бе ти сериозна и принципна
[re: Beнko]
|
|
| Автор |
Пoлитиk@ (чирак) |
| Публикувано | 14.02.07 18:08 |
|
|
защита изкара.
За две седмици за втори път.....
То нече на най-високо се чу нещо смислено.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
|
|