|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Алекс: "...Но аз си падам по евреите..."
|
|
| Автор |
OнзиCъщия123...ит.н. (тъпо ухилен) |
| Публикувано | 20.01.07 21:42 |
|
|
Това не е измислица а цитат!
Е, човещина, някои си падат по блондинки с големи цици, други по маркови уиските, има и такива дет' си падат по чалга, а наш лЬошко си пада по евреите!Сега най сетне се разбра и причината за тази патологична обсесия на кратунчото с евреите - ми той си падал по тях и туй то.
Интересно кой ли евреин го е толкоз яко че да си пада по евреите 20 г. след това, или някой друг репресиран арестант евреин му е направил таквоз яко впечатление че още си пада по евреите. И след толкоз години иди знай кой лЬош евреин не ну е угодил и от лятоска де що види/чуе нещо за евреи/Израел припка да отваря тема в клуба, горкото Тцък, тцък, тцък, това Фройд (ПАК евреин) прав бил, сексуалните проблеми на чиляк и след 20 годинки пак рипат и бели правят
I REFUSE TO BE A MEMBER OF A CLUB THAT ACCEPTS PEOPLE LIKE ME(ex-marxist,LOL)
| |
|
|
|
ти реши да му посветиш тема?
Е да разбираемо е. Божем нал и ти си евреин - редно е да върнеш жеста.
Редактирано от ДeдoBиToдЪp на 20.01.07 21:53.
| |
|
|
|
Ама ти не знаеш ли защо си падам по евреите (и още повече по еврейките).
Много просто. В един от миналите си животи съм бил средно известен еврейски кабалист.
И сега като гледам как разни безбожни ционисти като теб оскверняват моята велика и славна древна езотерична традиция, просто ме боли сърцето!
Но за щастие моето време вече настъпва и скоро всичко ще си дойде на мястото.
Живей и остави и другите да живеят!
| |
|
|
|
Па да Щом толкоз си пада по евреите дай да му направя услуга, току виж някой евреин я видял и му направил добринка, защо не, и той душа носи
| |
|
|
|
Ако не е много лично ... ти да не би да си падаш по Алекс.Щото това твоето на такова прилича
| |
|
|
|
| |
|
Тема
|
Re: Алекс: "...Но аз си падам по евреите..."
[re: ДeдoBиToдЪp]
|
|
| Автор |
Aлekc (Прогностик) |
| Публикувано | 21.01.07 13:20 |
|
|
Интересно дали наистина Дедо ни Тодор мести темите нагоре или някой е успял да влезе с неговия ник и прави тази суматоха.
Ако това се е случило, почвам да подозирам, че НЯКОИ ХОРА искат на всяка цена да вкарат в клуба модератор и така да го поставят под контрол.
Живей и остави и другите да живеят!
| |
|
|
|
Хич не е лично ама ако не си разбрал аз съм готов да ти обясня, аргументирано. Сега почвай да четеш на глас за да няма недоразумения:.
1. ФАКТ - Алекс си пада по евреите.
2. АРГУМЕНТИРАНЕ - той (не аз а ТОЙ) го казва в пряк текст, виж линка в началото на темата.
П.С. Лично аз си падам по млади мацки и наистина не разбирам какво ти дава повод да мислиш че си падам по Алекс. Ако обясниш причините за това готов съм да ти обясня
| |
|
Тема
|
Аз съм бе. Набутвам го на плюсовия идиот.
[re: Aлekc]
|
|
| Автор |
ДeдoBиToдЪp (ген сек) |
| Публикувано | 21.01.07 13:36 |
|
|
| |
|
|
|
Чакай сегаа - по евреите или по еврейките?
То лошо няма, имаше доста хубави еврейки тука по снимките които бяха постнати по ливанските дискусии. Лилитата и мимитата казаха че били рускинчета, ама кой знае...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|