Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:14 05.12.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Алекс: "...Но аз си падам по евреите..."нови  
Автор OнзиCъщия123...ит.н. (тъпо ухилен)
Публикувано20.01.07 21:42

Това не е измислица а цитат!

Е, човещина, някои си падат по блондинки с големи цици, други по маркови уиските, има и такива дет' си падат по чалга, а наш лЬошко си пада по евреите!Сега най сетне се разбра и причината за тази патологична обсесия на кратунчото с евреите - ми той си падал по тях и туй то.

Интересно кой ли евреин го е толкоз яко че да си пада по евреите 20 г. след това, или някой друг репресиран арестант евреин му е направил таквоз яко впечатление че още си пада по евреите. И след толкоз години иди знай кой лЬош евреин не ну е угодил и от лятоска де що види/чуе нещо за евреи/Израел припка да отваря тема в клуба, горкото Тцък, тцък, тцък, това Фройд (ПАК евреин) прав бил, сексуалните проблеми на чиляк и след 20 годинки пак рипат и бели правят

I REFUSE TO BE A MEMBER OF A CLUB THAT ACCEPTS PEOPLE LIKE ME(ex-marxist,LOL)

Тема Аха. Начи понеже човека си пада по евреитенови [re: OнзиCъщия123...ит.н.]  
Автор ДeдoBиToдЪp (ген сек)
Публикувано20.01.07 21:50

ти реши да му посветиш тема?

Е да разбираемо е. Божем нал и ти си евреин - редно е да върнеш жеста.

Редактирано от ДeдoBиToдЪp на 20.01.07 21:53.

Тема Re: Алекс: "...Но аз си падам по евреите..."нови [re: OнзиCъщия123...ит.н.]  
Автор Aлekc (Прогностик)
Публикувано20.01.07 21:55

Ама ти не знаеш ли защо си падам по евреите (и още повече по еврейките).

Много просто. В един от миналите си животи съм бил средно известен еврейски кабалист.

И сега като гледам как разни безбожни ционисти като теб оскверняват моята велика и славна древна езотерична традиция, просто ме боли сърцето!

Но за щастие моето време вече настъпва и скоро всичко ще си дойде на мястото.

Живей и остави и другите да живеят!

Тема Re: Аха. Начи понеже човека си пада по евреитенови [re: ДeдoBиToдЪp]  
Публикувано21.01.07 09:30

Па да Щом толкоз си пада по евреите дай да му направя услуга, току виж някой евреин я видял и му направил добринка, защо не, и той душа носи

Тема Re: Аха. Начи понеже човека си пада по евреитенови [re: OнзиCъщия123...ит.н.]  
Автор 3мeй (Гадина)
Публикувано21.01.07 09:43

Ако не е много лично ... ти да не би да си падаш по Алекс

.Щото това твоето на такова прилича

Тема Re: Алекс: "...Но аз си падам по евреите..."нови [re: OнзиCъщия123...ит.н.]  
Публикувано21.01.07 13:14

Тема Re: Алекс: "...Но аз си падам по евреите..."нови [re: ДeдoBиToдЪp]  
Автор Aлekc (Прогностик)
Публикувано21.01.07 13:20

Интересно дали наистина Дедо ни Тодор мести темите нагоре или някой е успял да влезе с неговия ник и прави тази суматоха.

Ако това се е случило, почвам да подозирам, че НЯКОИ ХОРА искат на всяка цена да вкарат в клуба модератор и така да го поставят под контрол.

Живей и остави и другите да живеят!

Тема Re: Аханови [re: 3мeй]  
Публикувано21.01.07 13:21

Хич не е лично ама ако не си разбрал аз съм готов да ти обясня, аргументирано. Сега почвай да четеш на глас за да няма недоразумения:.

1. ФАКТ - Алекс си пада по евреите.

2. АРГУМЕНТИРАНЕ - той (не аз а ТОЙ) го казва в пряк текст, виж линка в началото на темата.

П.С. Лично аз си падам по млади мацки и наистина не разбирам какво ти дава повод да мислиш че си падам по Алекс. Ако обясниш причините за това готов съм да ти обясня

Тема Аз съм бе. Набутвам го на плюсовия идиот.нови [re: Aлekc]  
Публикувано21.01.07 13:36

Тема Re: Аха [re: OнзиCъщия123...ит.н.]  
Автор HoщнaCтpaжa (нащрек)
Публикувано21.01.07 13:57

Чакай сегаа - по евреите или по еврейките?
То лошо няма, имаше доста хубави еврейки тука по снимките които бяха постнати по ливанските дискусии. Лилитата и мимитата казаха че били рускинчета, ама кой знае...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.