|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Последни депеши от Либия!!
|
|
Автор |
V.Grig (Анти-царист) |
Публикувано | 13.01.07 17:23 |
|
Кадафи постави условията: кръвнина и терориста
Изплащане на финансови компенсации на роднините на болните от СПИН либийски деца и освобождаването терориста от Локърби са условията за ревизиране на смъртните присъди на петте българки. Това се твърди в публикация на сайт на либийската опозиция.
Условията са посочени в нота на либийския лидер Муамар Кадафи до правителствата на страни-членки на Европейския съюз и Съединените щати. Д-р Мохт Абуаси от Центъра за близко-източни изследвания съобщи за БНР, че в нотата либийският лидер признава за проблеми в здравеопазването в Джамахирията. В замяна на опрощаването на либийски дълг към България,“Триполи“ се ангажира да предостави на българската държава нови концесии, както и участие в проекти за развитие на здравеопазването в Джамахирията. Поставено е условиет българска неправителствена организация да договори размера на финансовите компенсации, които са представени като“кръвнина“, с роднините на медиците. В нотата се иска още Великобритания да съдейства за освобождаването на терориста от Локърби, като са уточнени и възможните варианти за това - Меграхи да бъде пуснат, тъй като вече е излежал част от наказанието си, да бъде амнистиран или да бъде екстрадиран в Джамахирията. В нотата не се посочват срокове за освобождаването на българските медици, но се уточнява, че либийската страна е готова за преподписване на правната спогодба с България, което да гарантира връщането на медиците ни.
Та така господа .... след прогнозата ми от преди седмица, че ще плащаме, дойде и предложението на дървената кратуна от Либия. Сега въпросите:
1. Защо както изглежда България научава за това не от правителствената прес служба, а от Д-р Мохт Абуаси от Центъра за близко-източни изследвания
2. Как става така, че след последната присъда местните дървени глави поставят срока от 1 година за изчистване на проблема, а тамошната дървена глава заговаря за В замяна на опрощаването на либийски дълг към България,“Триполи“ се ангажира да предостави на българската държава нови концесии, както и участие в проекти за развитие на здравеопазването в Джамахирията.
3. И най-важното - пак да питам - от къде накъде българското общество ще плаща за живота на медиците ни в Либия вместо да вложи тези пари примерно в лечението и спасяването на живота на стотици български деца.
Дядо мраз умря, застрелян в гръб от Дядо Коледа!
| |
|
Някъде около 100 пъти питам същите въпроси.... или почти същите с изключение на върос 1. (който е актуален от вчера). Няма отговор, а само плюнки от странана всевдо-националистите. Аз наистина не съм съгласен да плащам заради 5-те малоумни сестри, които имайки шанс да се измъкнат са проявили ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МАЛОУМИЕ. Ми, ако може с фонда и даренията... ОК.... но опрощаване на дълга на Либия - НЕ!!!
| |
Тема
|
пържени зелени домати по манафски
[re: V.Grig]
|
|
Автор |
ЛилииMими* (каки) |
Публикувано | 14.01.07 01:12 |
|
Манафолюбите зверски се скатаха напоследък.
| |
Тема
|
А най-жалкото е, че и сега в Либия има още стотици
[re: justaman]
|
|
Автор |
Beнko (НевЕрващ) |
Публикувано | 14.01.07 12:14 |
|
ако не хиляди гъзолизци, дето заради лакомията си стоят там като потенциални бъдещи заложници и ни връзват в голяма степен ръцете. А и никой още не ги е призовал или предупредил официлно да се махнат от там.
Утре за тях ще трябва пак да събираме пари и да опрощаваме дългове.
Интересно ми е дали и те са се закичили с лентички "Ние сме с вас"?
| |
Тема
|
Re: А най-жалкото е, че и сега в Либия има още сто
[re: Beнko]
|
|
Автор |
V.Grig (Анти-царист) |
Публикувано | 14.01.07 12:21 |
|
Мисля че въпросните алчни гъзове още преди години им беше казано официално че държавата не препоръчва ходене в Либия и не носи отговорност ...
Ама алчност майка, друго си е ем за твърда валута да бачкаш, ем по социалистически да го правиш, ем от далаверкий да припечелваш - я с алкохол, я с тялото си ... иначе кво да отидат по платформите в Северно море ли?? Ми там бач бе брат ми, ако бач ...
Дядо мраз умря, застрелян в гръб от Дядо Коледа!
| |
Тема
|
Е, аз познавам и друг тип работещи в Либия..
[re: Beнko]
|
|
Автор |
justaman (man enough) |
Публикувано | 14.01.07 15:17 |
|
Има служители на зпадноевропейски фирми, които работят по геоложки и инфраструктурни проекти там..... Не бива да слагаме всички българи под общ знаменател. Просто бизнесът е глобален в наши дни и за повече риск дават повече пари..... в добавка към правопропорционалната зависимост с полезността на служителя за фирмата - знания, умения, опит....
| |
|
| |
|
Интересно колко време ще трябва да го заловят пак с допинг.
| |
Тема
|
Re: Последни депеши от Либия!!
[re: V.Grig]
|
|
Автор |
вeйдъp (справедлив) |
Публикувано | 14.01.07 19:23 |
|
Бг не трябва да плаща нито стотинка на тези "лакирани маймуни" арабите!!! Но да приемем ,че българският данъкоплатец в пристъп на милосърдие плати тези пари като спаси сестрите,но остави без пари нашето здравеопазване.И така сестрите ни вече са в Бг и повече за арабска страна не щат и да чуят.Обаче представи се че психопата муамар задържи друга група българи от хилядите още работещи там по незнайно какви причини, и ги обвини в друг "заговор" срещу него.Тогово каквоПак ли трябва да плащаме? И каква е гаранцията ,че в друга такава арабска страна няма пак да арестуват българи защото вече се знае ,че страната ни плаща.Къде са тука в форума прителите на тези низши твари арабите.Защо няма подобен процес срещу българи в страните от ЕС,ИЗРАЕЛ,САЩ?Отговора мисля ,че е ясен и е време тези които защитаваха арабите тук в клуба да се извинят и покаят!Защото утре те или някой техен роднина може пак да бъде арестуван в такива жалки страни и обвинен в "заговор".
ОТ ВСИЧКИ ГРЕХОВЕ НА ЧОВЕКА НАЙ ЖЕСТОКО СЕ НАКАЗВА ПРОСТОТИЯТА!!!
| |
|
никой нищо не е казал официално, а трябва да се проглушат ушите на гоцетата, че работата в Либия е високо рискова дейност и България не може да им помогне.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|