|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
Тема
|
Нацията е амортизирана
|
|
| Автор |
Hello (оптимист) |
| Публикувано | 07.01.07 01:45 |
|
|
Не могат да се съберат и 1000 човека за един митинг в подкрепа на медиците,затова се взаимстват сбирките от футболни мачове ,от феновете ан ЦСКА и Левски,разгеле са се събрали,да минат на връщане през Либийското посолство .
Национализъм ? Никакъв !В България някой да ми даде пример за етнически напрежения и борби в послените 50-100 години ? Възродителния Процес беше партийно мероприятие-мина встрани от българина .... Атака е долна пасмина от страхливци,стари ергени,психари,педофили......Цялото политическо шоу с Атака е базкрайно банално и безвкусно-и може да се консумира едиснтвенно от амортизиран булгаристански миллет.
Симеон-говори се от тук от там,че се готви да си заминава за Мадрид. С такава гавра с българина не може нито грък,сърбин....европеец...има ли аналогия в човешката История,да дойде един стар перверзник,да изходи 800 лъжи,да превърне корупцията в държавна политика и да даде България на руската олигархия ?
Комунистите-те са пак тука.....Р.Овч. бере плодовете на своя труд,и не само той-но той е върха на айсбега.ами Р.Пет.,Доган, Мутрата-кмет.....Натка защо вече не е Гаражната....Мирстър 10 % е само господин Божков....а министър Мими даже не го помним.....защо Богомил Бонев вече не е в политиката...много въпроси и казуси-но българина няма памет и сетива.
Всеки Народ си заслужава съдбата
| |
|
Тема
|
Re: Единствената разлика между...
[re: Hello]
|
|
| Автор |
kobako (Работохолик) |
| Публикувано | 07.01.07 08:14 |
|
|
Надежда Михайлова,Александър Божков,Емануил Йорданов,Богомил Бонев и вашият Месия е тази,че първите четирима нямат такива заухави,истерични фенове като Месията.Иначе посоката им е една- бавна и сигурна политическа смърт.Само че последния умира съпроводен с маймунски крясъци до небесата от неговите"последователи"
Една от главните причини за да има толкова силно изразена апатия в голяма част от българите в последните 6-7 години е вашето нагло,безпардонно и арогантно държание.
| |
|
Тема
|
Наглото държание е присъщо на комунягите
[re: kobako]
|
|
| Автор |
_stormleader_ (буревестник) |
| Публикувано | 07.01.07 10:50 |
|
|
и техните производни в момента бсп, дпс, атака, герб, ндс2 - все сбирщина от антиморални, алчни, лъжливи, защитаващи руски имперски и десарски финансови интереси нещастници и подпомагани от масата медии, държани от същите субекти и защитаващи същите интереси. Всъщност, психологията, морала и интелекта на тези лица са същите като на масата население в бг от където са излъчени. Тези хора са негодни да си създадат добра, здрава държава със стабилно, честно управление. Истина е това, че масата от населението тук е амортизирано. Хубавото е, че ЕС ни взеха под крилото си. Само това може да ни осигури едно добро съществуване при такива дадености. И браво на КОСТОВ - единствения политик, който управляваше наистина и добре страната и направи необходимите стъпки да ни докара дотук. За съжаление, марионетките на руснаците и червената олигархия не му позволиха да продължи да го прави. Поне засега.
IF THE LAW BENDS, THEN IT BREAKS.
| |
|
|
|
Подписа ти не е много демократичен, ще те изключват от сектата май.
The Big Crocodile
| |
|
Тема
|
Re: Наглото държание е присъщо на комунягите
[re: Stanley]
|
|
| Автор |
t-helper (уефскар) |
| Публикувано | 07.01.07 11:35 |
|
|
Покрай тия празници непрекъснати пазачите на криптата пак са се натряскали и вмирисаните,кретеноидни седерастки духове изпълзяват нагоре,при живите,истински хора!!!!
Къш,къш обратно в смрадта и калта!!!!
| |
|
Тема
|
[re: kobako]
|
|
| Автор |
Hello (оптимист) |
| Публикувано | 07.01.07 11:56 |
|
|
Ти идваш точно на време да илюстрираш нагледно думите ми-ето те,един комплексиран булгаристанец,злобен миллет. Каквото и дакажеш,ти е простено и на тебе. След като не ти е ясно,как Богомол Бонев стана бизнесмен,какви му бяха връзките с Майкъл Чорни...
Комплекс с апартаменти вдига бивш министър
Богомил Бонев стана инвеститор в Банско
Бившиятвътрешен министър Богомил Бонев заедно с още съдружници е сред новите инвеститори в Банско съобщи главният архитект на курортния град Вилхелмина Сандева.
Дружеството, в което участва Бонев строи модерен апартаментен комплекс със спортна площадка.
Той се намира близо до началната станция на кабинковия лифт.
"Придобил съм пакет акции в инвестиционна фирма, която изгражда туристически комплекс в Банско.
" Това заяви вчера пред "24 часа" бившият вътрешен министър Богомил Бонев.
[image]http://www.24chasa.bg/Pictures.asp?id=27626[/image]
Аз ви обвинявам, че като МВР-шеф, вместо да пазите България от корупцията, в много голяма степен бяхте част от проблема.
Това заяви президентът Петър Стоянов минути след като извади в ефира на БиТиВи доклад на спецслужбите от края на 1999 г. с гриф "строго секретно". В доклада пише, че вътрешният министър Богомил Бонев е уличен във връзки с икономически групировки и МВР протежирало едни фирми и рекетирало конкурентите им.............
Редактирано от Hello на 07.01.07 11:58.
| |
|
Тема
|
[re: Hello]
|
|
| Автор |
t-helper (уефскар) |
| Публикувано | 07.01.07 12:03 |
|
|
Дреме ми че единия канибал-седераст бил по голям канибал от другия!!!Измет непотребна получила заслужената присъда на историята-на бунището,при другите смърдящи боклуци!!!Гнъс!!!!
| |
|
|
|
Просто имам ценности на които държа, за разлика от много обитатели на територията наречена България, които нямат такива и нагло се гордеят с това.
И кое според теб ми е недемократичното в подписа?
IF THE LAW BENDS, THEN IT BREAKS.
| |
|
Тема
|
Re: Наглото държание е присъщо на комунягите
[re: _stormleader_]
|
|
| Автор |
Hello (оптимист) |
| Публикувано | 07.01.07 12:11 |
|
|
Благодаря-като чета редовете ти, си мисля- все още я има България
| |
|
Тема
|
[re: t-helper]
|
|
| Автор |
Hello (оптимист) |
| Публикувано | 07.01.07 12:15 |
|
|
Погледни зад тебе какво "остави". Нито факти,доводи,никаква логика-само епитети,зловония .......сам се самообрисуваш
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|