|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Освен благоденствието, икономическия растеж, липсата на престъпност и всякакви други благини, аз просто искам страната да не се управлява от комунисти.
Какви са тия тъпаци, които ми обясняват, че щом икономиката е добре, нямало значение кой ще управлява? Тия за идиот ли ме мислят? Мисля, че нормалните хора заслужават именно това - да не ги управляват комунистите. Демократите се провалиха в това.
Идва времето на ОИП.
| |
|
Като знаеш този факт, сега мисли какво да направиш, че желанието ти да се сбъдне.
| |
|
Кръвта е символ на насилието, предполагам.
Добре де, значи като начало трябва да се ликвидират някои от враговете - ти това ли имаш предвид?
| |
|
Че не можеш чрез избори да вземеш властта, заради икономическия и властови ресурс, който е натрупан през годините у бившите комунисти. Ако случайно загубят политическите избори, те няма да изгубят парите и реалната си власт. Ако съставиш случайно правителство и решиш да играеш твърдо против тях, те много бързо ще ти спретнат една криза и ще предизвикат предсрочни избори, впрягайки този ресурс, където ще загубиш.
Западът не ни помогна в началото на демокрацията. Напротив, реши да ги легитимира.
Днес БСП е член на ПЕС, а Буш праща поздравления на Първанов за рпреизбирането му.
Ако си решил да ги буташ, ще трябва да се изправиш срещу целия Свят. Готов ли си?
Редактирано от Ювиrитo на 02.11.06 21:56.
| |
Тема
|
Re: Имам предвид
[re: Ювиrитo]
|
|
Автор |
Hekф (зъл прът) |
Публикувано | 02.11.06 22:07 |
|
Готов е. Ако се наложи Информиращия е готов да спамва клуб Политика дори и срещу целия свят
-----
просто, брат ми, сам си правиш проблем...
| |
|
Не приемам, че света е статичен. Нито Буш ще го има след 2 години, нито Греф, Кудрин, Чубайс и вся либералная сволоч ще ги бъде в Русия. На американците им трябва само леко побутване, например от Южна Корея, за да се затъркалят в пропаста. А корейците има защо да го направят.
| |
|
Имаш ли политическата власт, парите им нямат значение. Държавата има и крайни лостове, с които може да влияе. Но трябва воля. Костов я нямаше. С това за кризата не съм съгласен, при условие, че имаш нужното мнозинство.
В началото на демокрацията от нас зависеше дали ще искаме помощ от запада. Желю обаче призна изборите. Ако ние поискаме да се справим с комунистите, те няма да кажат "не". И пак ще поздравят новия победител. Така че не ми трябва да се изправям срещу тях.
Така че въпросът се свежда до това, че всички мразим комунистите, но никой не иска да се справи с тях.
| |
|
Наивен си. Много отдавна, властта е в този, който държи финансовите инструменти на държавата, а не законодателната власт.
Ако се опиташ да играеш твърдо против тях, те могат да предизвикат финансова криза, защото държат лостовете и ресурсите. Да не говорим, че ще се изправиш срещу една масирана медийна антикампания. Правителството ти пада на първата година.
Това да не ти е 30-те на миналия век.
| |
|
Ти сам каза - властта се взима с насилие. То може и да не е с кръв, но по друг начин - от думите ти излиза, че доброволно властта няма да се даде. Тогава ще се приложат допълнителни мерки за неутрализиране на контраатаките. Доколкото разбрах това предлагаш и ти.
В момента може да е така властта да я държат не тези от законодателната власт, но това е, защото мнозинството се състои именно от такива типове, които следва да бъдат отстранени - ако те се заменят с друг вид индивиди, тогава тези методи няма да могат да влияят.
Финансова криза можеше да се предизвиква по времето, когато държавата нямаше никакъв ресурс и, когато част от управляващите държавата спомагаха в тази посока. В момента капиталът е в частни ръце и неорганизиран от централно място - няма как да накара БКП някого да извади огромен ресурс - всеки си е за себе си, което е и подходящ момент за разбиване на структурите.
А справянето с медиите бива два вида - или чрез масирана контрамедийна пропаганда чрез други медии или по старите изпитани методи, които впрочем и днес се прилагат, а щом се прилагат и днес, значи може да се приложат и утре.
Но за всичко това трябва да си кадърен, за да го направиш.
| |
|
Капиталът е в частни ръце, но кои частни ръце? Ми точно техните.
Ако случайно вземеш властта всеки агресивен ход срещу опозицията и бизнеса (бизнеса е в техни ръце) ще изправи срещу теб цяла Европа.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|