Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:03 03.11.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Хайде лапайте догановия тъпи булгаристанци.....нови  
Автор Peaлиcт (минаващ)
Публикувано02.11.06 09:27

Хак да ви е идиоти....защо обначе и ние - нормалните трябва да плащаме от джоба си за това, че сте свине:

По-скъпи горивата, нови данъци за коли и имоти

Правителството ще приеме днес промени в Закона за местните данъци и такси и в Закона за акцизите и данъчните складове. В измененията, които влизат в сила от 2007 г., се залагат по-високи данъчни ставки за недвижимите имоти и по-високи акцизи за горивата и ракията.
За оловосъдържащи бензини акцизната ставка се променя от 670 лв. на 830 лв., за безоловни бензини - от 530 лв. на 585 лв., за газьол и керосин - от 430 лв. на 485 лв. За ракии, произведени за лична консумация, ставката от 0 лв. става 550 лв. за 1 хектолитър чист алкохол. Предвижда се и повишаване на данъците върху превозните средства. Покачването на пазарните цени на недвижимите имоти води до коригиране на коефициентите за местоположение, които са с най-голяма тежест при определяне на данъчната оценка. Така тяхното увеличаване ще доведе до нарастване на данъчната оценка на недвижимите имоти с 20%

Редактирано от Peaлиcт на 02.11.06 09:28.

Тема Лапай костовия, майцепродавче.нови [re: Peaлиcт]  
Автор ДeдoBиToдЪp (ген сек)
Публикувано02.11.06 09:33

Случайно да ти е известно с колко ще олекне потреблението при прилагене на новия ЗДДС и практиката му на начисляване и плащане в ЕС от 01.01.2007?
някъде около 300 милиона ще платят по-моалко на хазната потребителите.
Айде сядай и реви, че поскъпва ракията, ако беше Командир Костаки, щяхме да си пием ментетата на сънародника му цар Киро за по 22 стинки литъра.
Баси гадните камунисти, да лишат народа от правото му да се пропие от мъка по неосъществената костомолска мечта...

Тема Re: Лапай костовия, майцепродавче.нови [re: ДeдoBиToдЪp]  
Автор HoщнaCтpaжa (нащрек)
Публикувано02.11.06 12:28

'гадните камунисти' ли? Точно бесепашите наскоро прегърнахте ЕС риториката, така че не я пробутвай гаче ли си си откъснал от залъка си да ми дадеш нещо което ми се полага по същата риторика, включително данъчната такава.

Ментетата и сега ги пием - едно 60-70% ракии на пазара са без грам винен материал направени, тва сигур щото закона за виното е много добре направен, що ли?

Ми ще олеква бюджета, я. И ще го връзвате бюджета, а ако не можете, бохчата и пътя. Тва е палажението.

Я ти друго ми кажи, Серго що крие проекта за постановлението с което иска да въведе по 1000 лв такса за първоначална регистация на МПСта вкарани от страни в ЕС втора ръка? Така ли смятате да връзвате - със заменки на същестуващите данъци с плеяда от такси и местни данъчета.
И друго ама не знам теб ли да те питам, ама кат съм та подфанал - бе отпада ли 120 киловатовата граница за коли по закона за акцизите?

А и трето се сетих - бе кви са тия дипломатически паспорти? Тия ДДС ще плащат ли? Я Янаки Стоилов се бил обявил против привилегиите.
Шъ съ цепите,аз съм ти казал.

Тема Re:нови [re: Peaлиcт]  
Автор Инфopмиpaщ@@@@@@@@@@@@@@@ (истинския)
Публикувано02.11.06 12:30

Ще плащаш, защото ти докара тази власт с действията си.

Тема Лапай и мънкай с пълна уста.нови [re: HoщнaCтpaжa]  
Публикувано02.11.06 12:36

Биджета го връзваме. Тия дето го развързахте сте там на кръстопътя - ултра-зелени или християн болшевики.

Що да няма такса, да си напълним тука с таралясници ли? Ще купавате ново.
Като не стигат за опел, - дачия. Може и ВАЗ.

Цепи ви са главата на вас от ментетата. Ама няма вече. Ще пиете качествено.
С акциз. Или ще пиете по малко. По-рядкото е по приятно.

Тема Re: Лапай и мънкай с пълна уста.нови [re: ДeдoBиToдЪp]  
Публикувано02.11.06 13:01

Абе шъ улезнете пак у киреча щото сте мноу гяволе - ква такса след като по ес закон не можеш ме ограничваш с къв номер у коя страна ще съм.

Връзвате, ама таратанци, не бюджета. Бюджета го видяхме, че и си го платихме всички кат попове - и десебари и бесепари.

Дачия може, само дето върви като на батков опелчетата като цена. Ваз става, ама няма евро там не знам коя си версия, а и с митото ще излезе колкото да си купиш хиликоптер.
И друго - кат не мое едни пътища да оправите, ще не махнахте акциза за 4х4 коли бе?

За качественото - може. Чекаме го вече 15 годин, ама май само житен минатж можем да си позволим.

Тема С къфто си номер сакаш влизай.нови [re: HoщнaCтpaжa]  
Публикувано02.11.06 13:30

Номера си номер, таксата си такса. На границата - бац, и ако щеш. Ако не щеш ходи пеша и си лепни номер на гърба.

А да та видя как ще тарикатееш с регистрирана в Чехия кола тука. За технически преглед до Бърно да требва да ходиш...
Никаква такса няма да има. Глупости са това. Повечето джамбази да не мислиш, че от "ръка" ги внасят тук таралясниците както приказват? От тамошни автосалони регистрирани по ДДС, т-е пак същото като сега, освен ако ти не идеш до Белгия да речем, и по обява не си купиш возило. То и сега го правят ама колко?

Джиповете са лукс.

Че за ракията не се збаждай кат не знаеш. Кой те кара пещерско менте и на Спирт индустрийс да купуваш. Троянвска има сливова, гроздова, натурални, ше ровна малко и ще ти кажа винпромите. Е не е по 6,80 лв. полвинката, по 25 е ама е натурална.

Тема Re: С къфто си номер сакаш влизай.нови [re: ДeдoBиToдЪp]  
Публикувано02.11.06 17:16

Е, хубаво де, ще почерпя ако е така, ама няма да е, ще видиш, помни си думите.
Мен проблем не ми е до чехия, ама и те са как беше думата... палачори. Като италиянците досущ.
Прав си, внасят от салони с ДДСто, то и без салони става, поне в германия, мотат се из общините за мителщуфета и изкарват нещо там, уж приспадат после, бе можеш ли им фана дирите. Всичко внася сега дето му викат немците шрот. Баклук демек. Нищо, ние нал сме богат народ, може да платим и немеца па и за по един мерцидас ще остане за дьопутатите.

Джиповете ще са лукс коги имаме по 2 месеца зима, а не по 4 и коги пътищата са чистят всяка нощ, и се асвалтира се като стъкло с подово отопление - как е по немските аутобани, а не както ръсят тук само от оная луга с сол дето пешком ще ти изгният крачолете.

За ракията от 25 и аз знам. Ама ти да плащаш грозгьето по двайсе стинки килото и рикията по 25 лева 700 грама, начи некой са а толку оял че ш са пръсне.

Тема А дано да имаш повод за черпня.нови [re: HoщнaCтpaжa]  
Публикувано02.11.06 17:25

Мен да не мислиш ще ме сгрее нова такса?
Викаш баклюк, не баклюк ами скапан баклюк се внася. Остави друго ами и се продава.
Джиповете дай да си го говорим са нещо хубаво, но все още за нас скъпо.
Сал тузовете/малко на брой/ се от тях блажат. Масата кара на кадет, фиеста, ескорт, типо, чат-пат рено 19-ка. Ако падне акциза ще ли станат дъстъпни за масовия потребител джиповете? Ми не. Ще облекчим тузовете, вместо по два, да купуват по четири.

Тема Все догановия ти е у устата [re: Peaлиcт]  
Автор Ювиrитo (Монархист)
Публикувано02.11.06 17:43

Кви са тия сексуални фантазии твоите?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.