Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:31 02.11.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема ДСБ са против АЕЦ "Белене"....!!!!нови  
Автор Peaлиcт (минаващ)
Публикувано01.11.06 16:50

Ето защо гласувам за ДСБ - засега единствено те са изразители на моите интереси и политически и морални позиции:

ДСБ: България не трябва да си позволява проект като АЕЦ “Белене”

България не трябва да си позволява строежа на АЕЦ “Белене”, защото проектът не е икономически обоснован и не е съобразен с нуждите на националния енергиен пазар. С такива аргументи от партия Демократи за силна България (ДСБ) се противопоставят на сделката за изграждането на втората атомна централа. В декларация по повод избирането на руската компания “Атомстройекспорт” за изпълнител на строежа, оповестена от зам.-председателя на партията Веселин Методиев в сряда, се заявява още, че с построяването на новите атомни мощности ще се задълбочат важни екологични проблеми, решаването на които ще изисква огромни разходи.

Такъв проблем е съхраняването на отработеното ядрено гориво, което ще остава на наша територия, каза депутатът от ДСБ и бивш министър на околната среда Евдокия Манева.

Според експерти на дясната партия с мощностите от АЕЦ “Белене” в страната ще се създават излишъци от ток, който ще бъде изнасян принудително на загуба за десетилетия.

Вместо построяването на важни за страната инфраструктурни проекти, вместо задължителното съгласуване на изграждането на централата с ЕС, вместо удължаването на живота на трети и четвърти енергоблок на АЕЦ “Козлодуй”, правителството върза България с доставки от Русия, се казва още в документа.

От ДСБ констатират, че тази политика на правителството е в разрез с евроинтеграцията ни и питат защо оповестяването на избора на строител на централата става ден след избирането на Първанов за втори път за президент.

Тема Re:нови [re: Peaлиcт]  
Автор Инфopмиpaщ@@@@@@@@@@@@@@@ (истинския)
Публикувано01.11.06 16:54

Против изобщо или против руснаците. Или първото заради второто? Ако е така, може да се приеме, ама иначе - по-скоро не.

Тема Re: Аз съм изцяло против строежа....нови [re: Инфopмиpaщ@@@@@@@@@@]  
Автор Peaлиcт (минаващ)
Публикувано01.11.06 16:59

...от когото и да било. Моето мнение, че нямаме никаква нужда от нова АЕЦ.

Тема Тъпи но упоритинови [re: Peaлиcт]  
Автор Tибaлт (Меракучиев)
Публикувано01.11.06 17:01

Продължавате с практиката - не искам аз да съм добре, а на Вуте да му е зле.

С тая антибългарска политика от 60% паднахте на няколко, и ще паднете скоро и под един процент, но пак продължавате. И благодарение на вас комундетата ще вземат на следващите избори 99%.

Добре, че нищо не зависи от мизерната ви партийка.

Тема Политиката е гьонсуратлък на 10-та.нови [re: Peaлиcт]  
Автор Чyryниц (далечен)
Публикувано01.11.06 17:03

" вместо удължаването на живота на трети и четвърти енергоблок на АЕЦ “Козлодуй”, правителството върза България с доставки от Русия, се казва още в документа. "

Че нали Надежда подписа меморандум за предсрочно затваряне? Вие до вчера в Зимбабве ли бяхте? Ей, народа пак много гласове ви даде за 3-то място.

Тема Сега разбрах, защо Костов се изрепчи на ЕНПнови [re: Peaлиcт]  
Автор Ювиrитo (Монархист)
Публикувано01.11.06 17:05

Търси нова политическа ниша. Явно мисли да се включи към Зелените.

Затова ти се кефеше на оная кукувица холандката от Европейските зелени, дето плюеше по България за щяло и за нещяло...

Хехехе. Пийс брадър! Имам яко козче, мини довечера да дръпнем по един фишек ище обсъдим вредата от АЕЦ-овете и намалялата популация на тюлен монах в Черно Море .

Тема И как го изчислиха, че бил икономеческинови [re: Peaлиcт]  
Автор ДeдoBиToдЪp (ген сек)
Публикувано01.11.06 17:05

неизгоден?

Сигурно тока от АЕЦ е по скъп от тока от ТЕЦ? Или ТЕЦ по малко замърсява природата?
Може би изчислителите от ДСБ са предвидили след 10 г. смайващо поевтиняване на въглищата? Или ще черпим ток направо от светкавиците?

Икакво пък е общото решението на енергийния ни проблем с ЕС съвсем не мога да разбера.

Ето затова - никога няма да гласувам за ДСБ, щото искат да пречат за добруването на народа.

Тема Re: Ти ми докажи, че е ИЗГОДЕН.....нови [re: ДeдoBиToдЪp]  
Автор Peaлиcт (минаващ)
Публикувано01.11.06 17:09

...след като искаш да закопаем там 4 млрд. евро!!!!

Тема Re: Абе глупендер...нови [re: Tибaлт]  
Автор Peaлиcт (минаващ)
Публикувано01.11.06 17:12

Ти пък кой си бе. Аман от разни примати, за които АЕЦ-а е източник на национална гордост. Малко повече съм прочел и съм се интересувал точно от този въпрос. Айде потъвай....

Тема Re: Пак ли ти бе.....нови [re: Ювиrитo]  
Автор Peaлиcт (минаващ)
Публикувано01.11.06 17:13

...имаше един Дилитиум ли не го помня вече, ама се покри много умело, след като му начуках канчето точно по въпроса за АЕЦ. И ти ли сега си кандидат за начукване на кухото канче?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.