Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:21 13.07.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Болният се скри като пъзлив уличен помиярнови  
Автор Zzloba (злобен)
Публикувано18.10.06 10:16

от въпросите на Бареков.

До вчера рева, че не му давали трибуна по "казионните" медии, ся се ската като пръднал.

Мдам, оказа се, че Болният, дето се закле да защитава енергетиката, като член на комисията по енергетика на Народното Събрание, не е присъствал на нито едно заседание. Оказва се, че си е приписал заслугата за законопроектите, подадени от изгонените от него членове на парламентарната група. Той е депутатът с най-много отсъствия, заедно с Доган, но когато се гласуват закони, облагодетелстващи ДПС, Болният присъства и с две ръце гласува за тях. Но и заповядва на своите хора и те да направят същото, което те чинно изпълняват.

Болният НЕ Е подкрепил подписката за преразглеждане на затварянето на АЕЦ, пусната в Народното Събрание.

Сидеров е може би единственият човек в България, подал жалба в полицията срещу собствените си показания.

Баси, след всичко това трябва крайна доза малоумие, за да се гласува за тоя идиот.

Zzloba

Тема Re: Болният се скри като пъзлив уличен помиярнови [re: Zzloba]  
Автор Paзмиcли (непознат)
Публикувано18.10.06 10:20

Че къв е Бареков ? Той ли плаща заплата, че да ходи при него ?

Тема Не се прави на утрепана,нови [re: Paзмиcли]  
Автор Zzloba (злобен)
Публикувано18.10.06 10:27

за разлика от тебе, Бареков Е журналист, водещ най-гледаното политическо предаване в България.

Ама ти за пръв път чуваш, ам? Всичките привърженици на Болния сте смахнати.

И като рева малоумникът цяла година що не го давали по човешките телевизии, сега го хвана шубето и не се вясна хич. УМНО!

Zzloba

Тема Абе Ззлоба, ко ше праим бе?нови [re: Zzloba]  
Автор Ювиrитo (Монархист)
Публикувано18.10.06 10:30

Аз като гледам всички кандидати са ялови. Мислех да гласувам за П. Берон, но като го чух кви ги бръщолеви, се отказах. Марков... и той не ми е на сърце. Кво мислиш ти?

Тема Re: Не се прави на луднови [re: Zzloba]  
Автор Paзмиcли (непознат)
Публикувано18.10.06 10:37

Пич - крясъците от твоя страна няма да променят изборните настроения. Сидеров ще е на балотаж.
А вероятно си утрепал майка си и сега съжаляваш. И затова говориш за някаква утрепана......

Тема Re: Не се прави на утрепана,нови [re: Zzloba]  
Автор t helper (уефскар)
Публикувано18.10.06 10:38

Нещо не си в час!!Пловдивският кретен води сутрешен блок!!
Какво да прави Болния в телевизия която мачка своите журналисти!
В телевизията на Гарваногласния?На смахнатия шебек Гарелов?
!!!!

Тема Re: Болният се скри като пъзлив уличен помиярнови [re: Zzloba]  
Автор Бopeй (прост атакаджия)
Публикувано18.10.06 10:46

Нормално, Бареков е показал крйно тенденциозно отношение към Сидеров, неведнъж направо го е обиждал, както от ТВ ефира, така и в смотаните си публикации по вестниците. Защо Волен Сидеров трябва да ходи при такъв журналист, който ще направи всичко въможно да го злепостави.

Баси и малоумният дебил си

Тема Като няма по-добър път,нови [re: Ювиrитo]  
Автор Zzloba (злобен)
Публикувано18.10.06 10:49

караш по оня, който го има, такъв, какъвто е.

Най-голямата грешка е да седнеш в канавката и да почнеш да се вайкаш.

Ся гледам, тройната коалиция пак е съсипала едни частници:

Нетната печалба на Оргахим АД нараства с 40% за деветмесечието до 3,964 млн. лв. спрямо 2,824 млн. лв. година по-рано. Нетните приходи от продажби бележат ръст от близо 23% до 70,9 млн. лв. при 57,7 млн. лв. към 30 септември 2005 г. Финансовите приходи скачат 3,3 пъти до 4,64 млн. лв., като основна част са положителните разлики от промяна на валутните курсове в размер на 3,3 млн. лв. Разходите по икономически елементи на Оргахим нарастват с над 31% до 67,2 млн. лв.

Източник: Бряг - Русе

На мен ми е чужд ужасът от това, че НДСВ е в правителството и засега успява да озаптява БСП-то, макар че да исках тва да е далеч по-ефикасно, напр. да разкарат глупака Овчаров.

В същото време Първанов доста напредна с материала и се оказа човек, способен да прави компромиси, което е едно от началата на политиката въобще. Не ми харесва, ама по-добро засега няма.

Смятам за голяма грешка призива на ВМРО да се гласува с невалидна бюлетина. Гласувайки за Първанов най-много наказваме най-некадърните, което трябва да е правило при всяко гласуване. Пишман-десните политици трябва да проумеят най-сетне, че за тях не се гласува автоматично, а само когато наистина предлагат нещо значимо.

Същото се отнася за пишман-националистите. Не може да се гласува за някого, само защото най-силно вика "аз съм патриот", а във всичките си действия се представя ту като лъжец, ту като глупак, ту като престъпник.

Аз лично съм привърженик на умерена националистична политика, леко вдясно от центъра. В тези избори няма ни един, който да представлява пряко моите интереси, но виждам няколко, които сериозно ги застрашават. Ей затва ще гласувам за Първанов.

Ако искаш, след изборите можем да отворим една хубава тема за това какво е национализъм и дясна политика в действие, а не на приказки.

Zzloba

Тема Re: Болният се скри като пъзлив уличен помиярнови [re: Бopeй]  
Автор Aнти-aтakyвaщ (нормален)
Публикувано18.10.06 10:50

Не можеш да злепоставиш някого в негово присъствие, освен ако този някой няма сериозни осирания зад гърба си.
Болен ако беше достоен, щеше да отиде тъкмо за да натрие носа на Бареков, който така или иначе също е боклук.

Тема Re: Болният се скри като пъзлив уличен помияр [re: Бopeй]  
Автор vvetov (новак)
Публикувано18.10.06 10:51

Борка, напиши, че Бареков е слуга на олигархията, за да не изменяш на стила си

А аз сложих още една лъжа в сметката на Сидеров, щото станах по-рано, за да гледам как се гърчи в бТВ. Нали искаше равнопоставеност в големите медии.

vetov

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.