|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
ДЕСЕН КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ
|
|
Автор |
LAA (новак) |
Публикувано | 02.06.06 11:24 |
|
ДОСТА ИМЕНА СЕ СПРЯГАТ ЗА КАНДИДАТ-ПРЕЗИДЕНТ ТЕЗИ ДНИ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО, СПОРЕД ВАС КОЙ ЩЕ ИМА НАЙ-ГОЛЕМИ ШАНСОВЕ ДА СПЕЧЕЛИ? И КОЙ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩ?
БИХ МОГЪЛ ДА КАЖА, ЧЕ С ОБЩИ УСИЛИЯ В ДЯСНО ЩЕ СЕ СПРАВЯТ.
P.S МОЛЯ ЧЕРВЕНИ ТИКВИ ДА НЕ ПИШАТ В ТЕМАТА, ОСОБЕНО ПЪК ОНЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗРОД ДЕДО ВИ ТОДЪР
| |
Тема
|
Re: ДЕСЕН КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ
[re: LAA]
|
|
Автор |
Aнти-aтakyвaщ (нормален) |
Публикувано | 02.06.06 11:31 |
|
"с най-големи шансове" и "най-подходящ" са две напълно противоположни неща. С най-големи шансове би бил някой боклук-популист, който или е много креслив, като Сидеров, или много щедър на (неизпълними) обещания, и при всички случаи усилено позиращ по една или повече медии.
А подходящ е човек с качества и достойнство, какъвто, обаче, няма никакви шансове да бъде избран, защото, както казах, хората гласуват за обещания, медийни образи и т.н.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
HoщнaCтpaжa (нащрек) |
Публикувано | 02.06.06 11:34 |
|
Уф колко пъти да повтарям беее - Петър Стоянов
| |
Тема
|
[re: Aнти-aтakyвaщ]
|
|
Автор |
LAA (новак) |
Публикувано | 02.06.06 11:35 |
|
Да така е ама нека да изберем по-малкото зло. То това е е ясно че популисти се навъдиха много в тази държава особенно от 2001 година насам.
| |
Тема
|
[re: HoщнaCтpaжa]
|
|
Автор |
LAA (новак) |
Публикувано | 02.06.06 12:18 |
|
MOJE I TOI
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Aнти-aтakyвaщ (нормален) |
Публикувано | 02.06.06 12:20 |
|
Да, става, ако целта е окончателното дискредитиране на опозицията (След изцепките и с "Атака").
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ДeдoBиToдЪp (Ген сек) |
Публикувано | 02.06.06 12:57 |
|
Иначе какво? Ще се разплачеш и ще ме обадиш на мака си ли?
Ако ме помолиш учтиво, така и така Дедо моля не ми пиши из темата, аз си я измислих, съобрази се с желанието ми...
А ти се заяждаш. И то с мен. Помисли си.
| |
Тема
|
[re: ДeдoBиToдЪp]
|
|
Автор |
LAA (новак) |
Публикувано | 02.06.06 13:02 |
|
A ti iskash metani da ti svaliam, nemago bai Toshooo, ako go mahnesh ti tozi Portret zashtoto e sramota, no tova e druga tema za razgovor, shte stana i az vyzpitan. Ama che ti se Gavrish tuk sys vseki sys tozi portret ne go otchitash nali? Ili az gresha?
| |
Тема
|
За какво ми са твоите метани?
|
|
Автор |
ДeдoBиToдЪp (Ген сек) |
Публикувано | 02.06.06 13:19 |
|
Дедо ти Тодър никогаж не се е мислил за икона бе.
Ако се беше мислил нямаше да остане на върха на пирамидата до 89-та.
Но това наистина е друга тема.
Лично аз не се гавря със всеки. Гавря се само с болното подсъзнание обсебено от "Анти-то" С "Анти" напред не се върви. Тъпче се на едно място.
Същото като с дясната кандидатура за президент. Ярък пример е последната проява в това отношение на Костов спрямо Каракачанов. Не, че е толкова значим или има някаква тежест Каракачанов, но така се дава лош обществен сигнал. Навремето когато уж се огласиха депутатите сътрудници на ДС, Каракачанов го нямаше в списъка. Спестиха го. Сега - нямал морално право, бил дононик. Как според тебе това се отразява на потенциалните избиратели?
| |
|
мили дясните, че и съвети почваш да им даваш, я марш в ковчега, или ако предпочиташ Позитано там ще си м/у свойте.
Редактирано от Бълrapин®-BG на 02.06.06 13:29.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|