|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
МВР ще разсекрети архива от преди 16г след още 33
|
|
| Автор |
NikB (любопитен) |
| Публикувано | 30.04.06 21:24 |
|
|
МВР ще разсекрети архива от преди 16г след още 33 години
--------------------------------------------------------------------------------
[ure]http://darik.net/?p=article&tid=1&id=60649[/url]
2 000 000 / 60 000 = повече от 33 години
Да здравствует Великият Шадраванен Пикач от Плевен!
| |
|
Тема
|
Re: МВР ще разсекрети архива от преди 16г след още 33
[re: NikB]
|
|
| Автор |
Paзмиcли () |
| Публикувано | 30.04.06 21:31 |
|
|
Жалко, че няма да се разсекрети целия. Щото тогава ще се разбере и как БКП си отгледа опозиция. Ще се разбере и какво точно е правил Костов в Москва (столица на СССР) в началото на 80-те години - какво е специализирал къде е специализирал и т.н. И може ще се намери отговор на въпроса, защо комунистите, които бяха мнозинство в ВНС (211 от 400 депутати) се съгласиха такъв възлов пост какъвто е поста на финансовия министър да се заеме от Костов в правителството на Попов.
И доста други неща за "опозицията" ще се разберат.
| |
|
Тема
|
Всички твои въпроси отдавна си имат отговори
[re: Paзмиcли]
|
|
| Автор |
NikB (любопитен) |
| Публикувано | 30.04.06 22:02 |
|
|
Всички твои въпроси отдавна си имат отговори.
А лично на теб не зъм обяснявал само защо БКП назначиха Костов за министър: защото някой трябваше да поеме отговорност.
А освен архивите на МВР трябва да разсекретят и архивите на БКП и да забранят БКП (редът може да е обратен :))
| |
|
Тема
|
Re: Всички твои въпроси отдавна си имат отговори
[re: NikB]
|
|
| Автор |
Paзмиcли () |
| Публикувано | 30.04.06 22:05 |
|
|
Страхотен отговор.  Все пак предпочитам да бъдат отворени архивите - тогава ще разберем какво точно и къде е специализирал Костов в Москва ? Може би и на този въпрос знаеш отговора.
| |
|
Тема
|
Re: Всички твои въпроси отдавна си имат отговори
[re: Paзмиcли]
|
|
| Автор |
Dobrata (добричка) |
| Публикувано | 30.04.06 22:50 |
|
|
За Костов си има отговори, ама твоят Волен вдън земя трябва да се покрие, щото голям резил , резил, и пак резил този ЛевскиІІ направи, що така бе, пиле?
ДОБРОТО ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА!
| |
|
Тема
|
Остави го, тоя през 2 месеца пита за Москва
[re: Dobrata]
|
|
| Автор |
NikB (любопитен) |
| Публикувано | 01.05.06 01:32 |
|
|
Остави го, тоя през 2 месеца пита за Москва, а по избори - всеки ден.
| |
|
|
|
притежава магинзите на Луканов, Павлав и др., а не да хвърляш мръсотия всеки ден срещу Костов. Капише момченце!
дай му на глупака възможност и той сам ще се омаже най-добре атакаджията ДругияТ
| |
|
Тема
|
Re: Ти подобре отговори си напроса кой
[re: Бълrapин®-BG]
|
|
| Автор |
nick$$$ (пристрастен) |
| Публикувано | 01.05.06 09:36 |
|
|
Ама това размисли момченце ли е? Миналата седмица беше момиченце.
Да не би да е най-обикновен червен травестит?
| |
|
|
|
Като всички сме "за" защо твоите любимци от НДСВ засекретиха архивите? Ето аз, ти и останалите в темата искаме отварянето на архивите и свободно публикуване на информацията. Защо ли НДСВ не иска? Да не ги е нещо страх? Гледам Костов не е против отварянето на архивите значи него не го е страх. Или бъркам?
... but me, I'm justaman
| |
|
|
|
Не съм този от който зависи отварянето на архивите. А дали Костов го е страх или не - той си знае.
Аз конкретно се интересувам какво е специализирал в Москва и в каква институция ? Това според мен дава отговор на въпроса защо точно той стана финансов министър в правителството на Попов (избрано от ВНС, в което комунистите имаха мнозинство) и защо когато той беше премиер Нефтохим беше купен от руснаци.
Любопитно е, че докато Костов беше премиер никой от БСП не каза какво е специализирал и къде в Москва. А съм сигурен, че сред техните редици има хора, които много добре знаят това.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|