|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Чернев - Сидеров ме накара да излъжа
|
|
Автор |
Ziezi (ex quo Vulgares) |
Публикувано | 16.04.06 21:27 |
|
Милиционерите Додо-доко и МВР набедиха невинен. Осъдиха го в НС. Дадоха го на прокурор !!!
политическата милиционерска мафия - на бунището !
Атака !
| |
Тема
|
Идиот, кажи нещо за фюрерчето си
[re: Ziezi]
|
|
Автор |
1984 (новак) |
Публикувано | 16.04.06 21:34 |
|
И другите идиоти - хайде да кажат и те.
После - в колона по един - бегом да си пиете хапчетата.
| |
Тема
|
Re: Идиот, кажи нещо за фюрерчето си
[re: 1984]
|
|
Автор |
Публикувано | 16.04.06 21:36 |
|
хапчетата ги дай на 160 идиота от Народното събрание, които изгубиха един пленарен ден да осъждат невинен и да приемат декларации
| |
Тема
|
Волен Сидеров стрелял на магистрала "Тракия"
|
|
Автор |
FBl-BG (Crime World) |
Публикувано | 16.04.06 22:08 |
|
МУТРАТА ПАВЕЛ ЧЕРНЕВ ЗА БИВШИЯ СИ НАЧАЛНИК БОЛЕНЧО ЛИДЕРОВ:
Питах го дали е стрелял, не отговори нито с да, нито с не. Беше неубедително. Питах го за втория човек в колата и той каза "Ами странното е, че той залегна на задната седалка и не помръдна." Описа водача като "на средна възраст, с фланелка без ръкави, по-млад така, видя ми се строен, здрав, с тъпо изражение".
"Криминален свят"
| |
Тема
|
Едва ли е невинен някой,
|
|
Автор |
Zzloba (злобен) |
Публикувано | 16.04.06 22:26 |
|
който прикрива престъпници и лъжесвидетелства, не мислиш ли?
Аааа, верно - ти си от Атака, кво мислене?
Zzloba
| |
Тема
|
ееех, момче младо -
|
|
Автор |
ceлянинът (член - простак) |
Публикувано | 16.04.06 22:33 |
|
не смяташ ли, че след това "Чернев - Сидеров ме накара да излъжа" - по правилно е да викнете -
Вън Сидеров от атака!
Вън лъжеца!
Вън!
Вън!
Атака!
прост селянин, ама много прост ви казвам !
| |
Тема
|
Re: ееех, момче младо -
[re: ceлянинът]
|
|
Автор |
Публикувано | 16.04.06 22:37 |
|
ми викайте го вие
викачи против Сидеров колкото щеш
аз ще викам - бати и простите милиционери и народни представители - осъдиха невинен с официална декларация в Народното събрание на Република България
политическата и медийна сган - на боклука !
Атака !
| |
Тема
|
Само да е младо, ама и тъпо.
[re: ceлянинът]
|
|
Автор |
Zzloba (злобен) |
Публикувано | 16.04.06 22:39 |
|
Нямаш ли ум на младица, не го търси в дълга брадица, както казва народът.
Те тия са изкретенясали отвсякъде. Ако ти си виждал по-малоумно нещо от атакаджия, обаждай се! Аз ни съм виждал таквоз нещо, ни вярвам да има. Верно, моя собствена грешка, аз не вярвах, че и толкоз тъпи кат атакаджиите има, ама нА.
Zzloba
| |
|
ей го - даже Берона щял да ги напуска...
прост селянин, ама много прост ви казвам !
| |
Тема
|
Re: Чернев - Сидеров ме накара да излъжа
|
|
Автор |
Шaмaн (син) |
Публикувано | 16.04.06 23:16 |
|
Сега пиша съвсем добронамерено. Не обичам да удрям паднал опонент.
Извинявай, но Чернев е за затвора. Да му свалят имунитета и да заминава. Той разиграва МВР с фалшивите си показания. Вместо да търсят убийци, дознателите се чудят спял ли е, шофирал ли е, БМВ ли карал... На какво прилича това? Да не е детска игра? Това е лъжесвидетелстване и за него се изтърпяват до 5 години лишаване от свобода. На какво прилича това нещо? Депутат, завършил право, да лъже по такъв начин, когато дава СВИДЕТЕЛСКИ ПОКАЗАНИЯ?!!!!!!!!!!!!
Сега вече подкрепям НС в действията му. Досега бях против. Вече не. Само да променят "хулиганство" с "лъжесвидетелство" в декларацията.
Сидеров е боклук. Лъжлив такъв. Не че не се знаеше... Но да накиснеш съпартиец, да лъжеш държавата, какво е това? Или това не е окончателната истина? Утре може да се появи Воленчо и да каже, че той, Сидеров, е карал дядото Доков към болницата, когато внукът Доков е провел атентат срещу дядо си...
Хайде стига бе!!!
Не разбираш ли? Казах го още преди време в едно мнение, провери: проблемът не е толкова в телесната повреда. Човешко е. Доков сигурно се е държал нахално /отива му на потеклото/, огънати ламарини, стрес, човешко е да загубиш контрол и да отвъртиш една на другия. Аз не мога да гарантирам за себе си, че няма да постъпя така. Никой не може.
Но ако съм аз, когато ми дойде обратно контрола, ще се извиня, ще се чудя как да оправя стореното. А няма да лъжа така безсрамно.
Зиези, Зиези... В лъжата е проблема. Не го ли разбра. Лъжата...
Хайде, пък помисли още малко над морала на лидера ви, който подстрекава хората към лъжесвидетелстване...
Ако това е истината. Ако не е - хайде, още едно престъпление на Черневата съвест...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|