Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:20 07.11.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Емел Етем: Проблемът на хората, останали без къщинови  
Автор expat ()
Публикувано06.04.06 16:13

Емел Етем: Проблемът на хората, останали без къщи след предишните наводнения, си остава лично техен, a парите за отстраняване на последиците от наводненията си остават наши...

ПП Виновни са подпочвените води - да им поискаме оставката!!!

Тема А ти не искаш линови [re: expat]  
Автор Zzloba (злобен)
Публикувано06.04.06 16:17

да ми построиш къща?

Zzloba

Тема Re: А ти не искаш линови [re: Zzloba]  
Автор expat ()
Публикувано06.04.06 16:20

Няма никакъв проблем да ти построя, ако по моя вина се е съборила твоята.

За всяко действие и бездействие довело до щети си има последствия.

Тема A на Емел Етем още една ли да построи?нови [re: Zzloba]  
Автор Beнko (НевЕрващ)
Публикувано06.04.06 16:32

Или още един палат на агент Сава, че да има повече място дето

?

Тема Ми щом нема проблем построй му.нови [re: expat]  
Автор Дeдo Bи ToдЪp (Ген сек)
Публикувано06.04.06 17:48

Щото малко ли е бездействие довело го до щети да има той нужда, а ти да не строиш?
Аз също предлагам да се построят къщи и на тия дето банките са им ги взели за неплатени кредити. Щото ко е тва бездействие да не се осигурят на хората
прилични доходи, за ядене, пиене и харчлък та да се стига до там да им вземат ипотекираните къщи?
И на тия дето противозаконно са им отнели автомобилите, де е тука действито на власт, полиция съд и прокуратура да арестува джамбазите та да не крадат на ората превозните средсва?
Ами дай списък да направим кой колкоима да дава и да строи. Ама не държавата батка, не - държавата това сме всички ние и ТИ. А за да се заблатят коритата и да се проронят диги и насипи кой е виновен последните 16 г? Тия що си зеха микро-язовири на исполица за рибарници, тия щоим ги дадоха, тия що си фърляха боклука в деретата и реките и тия що не се погрижиха за дигите цели 16 години. Мноо навързана стана не мислиш ли?
А на мангалите от ихтиманско какво ще строим - с тенекии и шпертплат колиби или няма да им ги възстановяваме в реално състояние, па ще им дигнем мезонети?

Редактирано от Дeдo Bи ToдЪp на 06.04.06 17:52.

Тема Re: Емел Етем: Проблемът на хората, останали без къщинови [re: expat]  
Автор V. Grig (антиМОНАРХИСТ)
Публикувано06.04.06 17:57

Е ти какво точно предлагаш?? Щото някой си сульо си построил незаконна кирпичена къща сега държавата като силно виновата да му построи 2 масивни на по 3 етажа ли ???

Сещаш ли се що част от тези дето ги засегнаха наводненията не можаха и помощи да поискат от държавата - да ти кажа ако не помниш - оказа се че немалка част от тях нямат нотариални актове за къщите !!!

+ Това фургончетата им са значително по-хубави от кирпича дето падна ...

Б. БОРИСОВ: "НЯМА ЦАР! НЯМА ЦАР!

Тема Аре стига с костомолските мръсотии.нови [re: Beнko]  
Автор Zzloba (злобен)
Публикувано06.04.06 18:25

Направо си ГНУСЕН.

Все едно някой да се фръцка с вонящи чорапи.

Баси костомолските идеали, баси и чудото!

После се чудите, що хората със запушен нос бягат от вас. Царят, Доган, Бойко, ДС, Русия и ненам кой ви бил виновен, че воните на кенеф и сте пълна отврат.

Zzloba

Тема Ми онез що не са навити Господ да им построинови [re: expat]  
Автор Zzloba (злобен)
Публикувано06.04.06 18:36

къщи, тогава, а врънкат Емеле Етем?

Бе я ги питай де са им застраховките. Щото аз не съм застрахователен агент да плащам на всеки всяка загуба в тая държава. Иначе и Майка Тереза да бях, нямаше да сваря да направя къщи на всички мързеливци в страната.

Zzloba

Тема Re: Ми онез що не са навити Господ да им построинови [re: Zzloba]  
Автор expat ()
Публикувано06.04.06 18:45

А тогава какъв е смисъла да има Министерство на бедствията и авариите (извинявам се ако не съм го написал правилно), ако не за да ги предотврати.

Нямам предвид да се обезщетяват собствениците на незаконни постройки, нито да се строят хипер луксозни жилища. Плащат се данъци за да се поддържа инфраструктурата във форма която да не застрашава здравето, живота и имуществото на гражданите. И от тази гледна точка мисля че държавата има вина за; непочистването на канализациите и речните корита, изграждане на защитни диги. А "кофти" има диги дори и в САЩ - Катарина го доказа, ама този цинизъм в изказването на министърката ме дразни.

Тема Или си атакаджия, или костомолец.нови [re: expat]  
Автор Zzloba (злобен)
Публикувано06.04.06 18:57

По отношение на мисленето по-надолу няма, тъй че внимавай!

Аз пък да те питам, ако е възможно да се предотвратят бедствията и авариите, те тогава пък за какво ти е министерство?

Я кажи коя европейска страна е предотвратила наводненията или земетресенията, ам?

Наш'те засега бият италианците, щото успяха да предотвратят вулканичните изригвания. Пък японците ги скъсахме за цунамитата. Има и други успехи тва министерство, ама хайде да те оставя да оцениш тия две.

Zzloba

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.