|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Мноо ма кефи кога
|
|
| Автор |
Дeдo Bи ToдЪp (Ген сек) |
| Публикувано | 05.04.06 18:20 |
|
|
намеря лъскаво копче на пътя!
Почти толкоз кат скивам, че разни сектанти са се надрискали фъф форума!
И продължават - най прилежно!
| |
|
|
|
толкоз малко хора никога не са дигали толкоз много врява.
Мдам, има някои малки разлики в битката за Англия и за България.
Zzloba
| |
|
|
|
Има - зер тя за Англия не се е водила битка, а за България някои само моат да дигат пушилка. Белким им се вържат, че и огин гори...
| |
|
|
|
На патритотите са им занесли македонска наденица.
Ако знаеш и друг случай, казвай.
Zzloba
| |
|
|
|
Еееее ми то ничто нема да остане - много патриот, и се разтревожени от тази предпазна клауза /то тъй най много се дебелеее, от нерви/, а наденица - малце,малце...Не мое стигне за всички хищни...
Абе те ората право казват: "Огин да ги гори..." 
| |
|
|
|
пък само милион - на трудов договор. Те тия последните са разни кириякстефчовци, дето бачкат, вместо да се загрижат за Родината. Те съсипват страната - ни на митинг ходят, ни по дървета се катерят.
Zzloba
| |
|
|
|
Плащат на НОИ да хратутят ивропската бюрокрация и да идват тука на почивка чуждите пенционери! После що се дразнели нашите - ми ще се дразнят я!
| |
|
|
|
Ей тия, които плащат данъците, като им се види сметката, циганите ще избягат в Румъния и ще го питам пак онзи холандски ли къв никаквец дали в румънско е по-добре и по за ЕС. Ако все пак каже, че е по-добре, ще изчакам и българските патриотари да избягат там и пак ще го питам.
Zzloba
| |
|
|
|
Щот си намерих йоще адно лъскаво копче на пътя!
Ша си ги събирам и сигур скоро ще станат цела торба!
Почти ми е толкоз кеф кога скивам, че разни сектанти клакьорстват на дрискащите по форума.
Нека да продължават все по-прилежно!
| |
|
|
|
Щот ако сутрин си намирам лъскаво копче на пътя, вечер събирам плюсчета!
Кеф майка му мечка, кеф!
И на Баба ми и на Каките ми почна да им е кеф!
Мноо са прилежни, аферим!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|