Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:45 14.11.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Демек "Слушай какво ти говоря, не ме гледайнови [re: Pимл@нин]  
Автор Areнт ()
Публикувано13.03.06 14:22

какви ги върша"

В отговор на:

Among ourselves, we keep the law but when we are operating in the jungle, we must also use the laws of the jungle..

Тема Хм, защо пък ставащото в Косовонови [re: Pимл@нин]  
Автор Дeдo Bи ToдЪp (Ген сек)
Публикувано13.03.06 16:12

да е подвалстно само на социалистите? Лично за тебе не знам, но ставащото в Косово, едва ли е някакъв огромен успех, преди всичко за жителите му. В тая връзка не виждам нищо хуманно на империлизма или колониализма. Колониализма не може да бъде хуманен, колониализма си е форма на експлоатация и заробване.

Тема егати идиотанови [re: Pимл@нин]  
Автор ~!@$%^amp;*()_+ (целия горен ред)
Публикувано13.03.06 20:35

точно такъв подход подбужда неистов стремеж и легитимира стремежа на всеки който може да се опита да се сдобие с ядрено оръжие.

създаването и налагането на правила дето важат само за тези дето ни отърва води до несигурност и нестабилност и е признак на слабост не на сила.
в допълнение пълни кошницата на терористите.

изобщо подобен подход няма нищо общо с прагматизма и кефи такива дето имат далавера да ръчкат лайната за да не им изстинат топлите местенца в разни щаб квартири.

Тема Re: Демек "Слушай какво ти говоря, не ме гледайнови [re: Areнт]  
Автор Pимл@нин (A Posteriori)
Публикувано13.03.06 21:13

Напротив, напротив ... чуй ме какво говоря, за да не се учудиш след това какво ти се случва.
Авторът казва нещо , което е добре известно, но благодарение на зеленосоциалистическата пропаганда се превърна в мръсна дума. Ето аз как го разбирам:

В Рим се живее по римските закони, а в джунглата по законите на джунглата.

Редактирано от Pимл@нин на 13.03.06 21:58.

Тема Re: егати идиотанови [re: ~!@$%^amp;*()_+]  
Публикувано13.03.06 22:57

... леко да не се задавиш.

дай сега нещо по същество.

Тема Re: Хм, защо пък ставащото в Косовонови [re: Дeдo Bи ToдЪp]  
Публикувано13.03.06 23:13

А защо, албанците са си доволни , а те са 90% от населението. Иначе Косово си е пример за хуманен или може би хуманитарен европейски империализъм.
Само дето европейците , както винаги се гърчат и не си го признават.
Впрочем България вече участва усилено в тази неоколониална политика - Косово, Авганистан, Ирак, а скоро ще се превърне и в Имперска провинция.

While you are a candidate for EU membership you have to accept what is given - a whole mass of laws and regulations - as subject countries once did. But the prize is that once you are inside you will have a voice in the commonwealth. If this process is a kind of voluntary imperialism, the end state might be describes as a cooperative empire. ‘Commonwealth’ might indeed not be a bad name.

Как само звучи , ... България провежда политика на voluntary imperialism, под ръководството на лява тройна коалиция с лидер БСП. Да му се ненадяваш, за мен специално, това развитие на БСП през последните 16 години, е едно от нещата, които не съм предполагал. Какво пък толкова ... по-добре е, че съм бъркал. Браво на БСП.

Тема Ихаааа колко са доволни албанците. [re: Pимл@нин]  
Публикувано14.03.06 11:19

При над 75% безработица са супер доволни! Начи сичко е наред прекрасна ми графиньо както се пее в една песенчица...Те и иракчаните били мноо доворни, ама бройката на ковчезите покрити със знамето на ивици и звезди набъбва.
Та ако дадеш на опърпан и гладен скитник сандвич и чай, завиеш го с одеало и го питаш "СЕГА доволен ли си?" Какво смяташ, че ще отговори? И значи отмятаме един "доволен" в списъка и продължаваме нататък - преблема е решен, а?

Редактирано от Дeдo Bи ToдЪp на 14.03.06 11:23.

Тема Пример сигурно е. Въпросът е за какво???нови [re: Pимл@нин]  
Автор Areнт ()
Публикувано14.03.06 11:23

В отговор на:

Косово си е пример за хуманен или може би хуманитарен европейски империализъм.

За създаване на удобно седалище на албанската мафия, от която западноевропейците вече пропищяха?

За бъдещото развитие на нещшата в Македония?

За начин да бъдат пиляни пари на ООН, ЕС и НАТО?

Тема Точно е посъщество:нови [re: Pимл@нин]  
Публикувано14.03.06 11:27

Ако ще ти е по лесно да вникнеш и аз да го ЦИТИРАМ:

създаването и налагането на правила дето важат само за тези дето ни отърва води до несигурност и нестабилност и е признак на слабост не на сила.
в допълнение пълни кошницата на терористите

Нима не е така?

Тема От което следва:нови [re: Pимл@нин]  
Публикувано14.03.06 11:29

Рим да не ходи в джунглата като му не харсва там, да си стои в Рим.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.