Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:30 03.11.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Кмете, писна ми бе!нови  
Автор Areнт ()
Публикувано06.03.06 20:39

Писна ми да те гледам как течеш от всички медии и обясняваш как а-ха да си свършиш работата и все се намира някоя тъмна сила да ти попречи.

Ми същото го правеше и като беше баш-ченге. Айде малко смени плочата а!

Ще им се не знае тъмните сили!
Както е тръгнало положението с дупките по улиците, София е на път да стане супер полигон за офроуд. По тротоарите също не е да ходи човек. На много места зеят капани във вид на бетонни капаци за шахти, направени почти без цимент, поради което от тях в един момент остава само ръждиво арматурно желязо.

Мръсотията става все по-голяма. Миналата седмица по цялото трасе от В. Търново до София най-голямата свинщина беше баш на входа на София. Такава кал имаше по Ботевградско шосе, че просто не е истина. Колите се заливаха взаимно с потоци рядка кал.

И като капак на всичко, любимецът на народа бат Бойко постоянно реве, че общината нямала пари. Няма пари, ама не ще, или по-скоро е некадърна, да си прибере данъците.
Миналата година данък МПС си го платих за минути. Тази година, откакто данък сгради и МПС се събират от общината, от януари насам едва днес успях да си регистрирам возилото. Щото през януари и февруари не приемаха данъка за 2006. Днес най-после успях да свърша работа, ама не съвсем. В смисъл, че успях да си подам документите, ама май са се оказали на пода сред купищата други бумаги да си чакат реда. А в компютъра на касата "Такова МПС няма". Ми хубаво. Аз толкоз не бързам да плащам данъци. Още повече, когато някой иска да ми губи времето и да ме кара да чакам на безумни опашки за да направя това. Сори, господин кмете, ама не съм пенсионер-мазохист, готов да се подреди на опашката поне половин час преди началото на работното вречме на вашите чиновници.

Айде да вземеш да спреш с медийните изяви и да наблегнеш малко повече на истинската работа. Тая, дето може и да не е впечатляваща за медиите, ама дето е от полза за гражданите ...

Тема Пречат му.нови [re: Areнт]  
Автор Пoлитиk@ (чирак)
Публикувано06.03.06 20:50

Много му пречат.

Това Общински съвет, това Министерски съвет, Президент ......

Видяло се е, че без лична партия няма да стане работата. Много оригинално хрумване.

Не чакай нищо и от този. Ама аман вече, дето казваш.

Тема Re: Пречат му.Да.нови [re: Пoлитиk@]  
Автор drug (ветеран)
Публикувано06.03.06 20:57

То и на кривия х.й вълната му пречи...

Тема Re: Aз имам само една забележканови [re: Areнт]  
Автор Capt.Vimes (C219 fan)
Публикувано06.03.06 21:03

Вашият оф-роуд полигон може и да е супер, но аз като варненец мога гордо да заявя, че нашият няма равен на Балканския п-в

Тема Re: Пречат му.Да.нови [re: drug]  
Автор Пoлитиk@ (чирак)
Публикувано06.03.06 21:04

Ако под "вълна" разбираш новия Главен архитект, не си прав.

Много способно момче. Тепърва ще се разбере на какво.

Тема Затова Бат Бойко - Пожизнен диктаторнови [re: Areнт]  
Автор †Ю⵴µ† (монархист)
Публикувано06.03.06 21:05

Ще се включа в неговата партия и ще изколим всичката пречеща опозиция.

Тема Ми колко му е. Ама имай едно на ум, ченови [re: †Ю⵴µ†]  
Автор Areнт ()
Публикувано06.03.06 21:07

в даден момент всеки диктатор подкарва и "врага с партиен билет" ...

Тема Готов съм да поема риска за да ви оправи Бат Бойконови [re: Areнт]  
Автор †Ю⵴µ† (монархист)
Публикувано06.03.06 21:20

"Ако умра ил загина
Немой да ме жалитеее"

Редактирано от †Ю⵴µ† на 06.03.06 21:21.

Тема Re: Ти вчера декламира линови [re: †Ю⵴µ†]  
Автор drug (ветеран)
Публикувано06.03.06 21:25

прости ми царю, проЩавам ти?

Тема По БТВ казаха, че сте били съгласнинови [re: Areнт]  
Автор Beнko (невЕрващ)
Публикувано06.03.06 21:25

да ви дигнат данъците, ама да ви запълнят дупките. Кметът обещал да ви обещае.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.