Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:35 14.11.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Re: Слободан или смърт ! [re: Ziezi]  
Автор Marquis de Sade (минаващ)
Публикувано12.03.06 16:19

Venceremos!

Back to USSR!

Тема Пак юруш в тъмното, ам?нови [re: Ziezi]  
Автор Zzloba (злобен)
Публикувано12.03.06 16:20

Бе ти виждал ли си проектозакона на Болния за национализацията, или той не ебава да ви открехва? Ми да, то познанието не за Овците, достатъчно е Вождя да каже - супер е...

Zzloba

Тема Та виждал ли си проектозакона или не?нови [re: Ziezi]  
Автор Zzloba (злобен)
Публикувано12.03.06 16:42

За национализацията на Болния, затва иде реч. Тва те питам вече втора седмица. Какво ще правите национализираните предприятия?

Щото не мога да ти повярвам, дето си бил голям патриот, само щото се тупаш в гърдите и се катериш по дърветата на митинги.

Zzloba

Тема Re: Пак юруш в тъмното, ам?нови [re: Ziezi]  
Автор Globalist (digirat)
Публикувано12.03.06 16:54

:
“Атака” обединява не толкова националистите, колкото хората, които са против прехода. Формацията се обяви против основни ценности на прехода – етническия мир, Европа, пазарната икономика и е логично всеки момент да се обяви и против демокрацията
Това е коментар на Райчев след едно от последните социологически проучвания.
Може разбира се да не му се вярва за точните проценти, но в случая е важно обобщението. Независимо дали си симпатизант на Атака или не - общото което идейно и проктически обединява сега и в близкото минало в БГ всички антиглобалисти, националисти за "Велика България", сиромахомили, ксенофоби, антиамериканци, антибрюкселци
, антикапиталисти и всякакви други недоволници е пределно ясно:
искат, но не знаят как да се върнат пак в славното минало на Тошовизма и под крилото на СССР.
Вампирска им работа

МИР ВАМ!

Бъди невероятен!

Тема На умозаключенията на Райчев не може да се разчитанови [re: Globalist]  
Автор ЯPOCTcлaв (бесен)
Публикувано12.03.06 17:02

просто защото умът у него е доста недоразвит орган. За разлика от езика му, с който той с радост изблизва гъзовете на поредните властимащи.

... И всякоя възраст, класа, пол, занятье зимаше участье в това предприятье ...

Тема Re: Пак юруш в тъмното, ам?нови [re: Globalist]  
Автор Ziezi (ex quo Vulgares)
Публикувано12.03.06 17:24

Андрей Райчев е чифут по баща и по съпруга.
Аз много съжалявам чифутите, защото те са жертви на псевдорелигиозната си антихуманна доктрина. Преди време даже имах намерение да отдам живота си, за да спася тези люде. Все още не съм се отказал... Но сега на дневен ред е спасението на Българите.

Просто не знам какви очаквания можете да имате от един Андрей Райчев?!

п.с. Терминът "чифути" е най-точен и коректен. Използвали са го всички Български Възрожденци, включително Левски, Ботев и Каравелов, та кой съм аз, та да го спестявам на аудиторията ?!

Тема Да живее Русиянови [re: Ziezi]  
Автор Analyser (участник)
Публикувано12.03.06 17:25

която скри от сърбите цялото семейство на сръбския патриот Слобо!

"Community, Identity, Stability"
632 A.F. (After Ford)

Тема Re: Слободан или смърт !нови [re: Ziezi]  
Автор пaтpиoт бr (върховист)
Публикувано12.03.06 21:43

Или се пишеш сърбин , или умираш или си стъпкан- това е съдбата на българите в Сърбия от тяхното поробване, та почти до наши дни. Зиези, стегни се малко , слобо никога не е бил приятел на България.

Сакар планина - перлата на Тракия

Тема Re: Слободан или смърт !нови [re: пaтpиoт бr]  
Автор Ziezi (ex quo Vulgares)
Публикувано12.03.06 22:21

И кво, като не е бил приятел ? Враг ли е бил ? Днешните сръбски американски марионетки приятели ли са ? Какво се е подобрило днес за българите, когато Милошевич не е на власт?! Още по времето на Милошевич имахме вестник и културни институции. Сърбите единствени от другите наши "прекрасни" комшии признават българското малцинство. Не се отнасят добре с него, но го признават!

Гърци, турци, румънци - всичките асимилират и унищожават българите изкорен. Българите в Сърбия могат да се наричат българи. Българите в Гърция и Турция смеят ли, ако изобщо някой се е отървал от асимилирането, и има некакво българско самосъзнание?

Много добре си спомням съборите в пограничните със Югославия селища. Понеже родът ми е от Трън, знам, че всяка година имаше по два-три събора, на които роднини от двете страни на границата се събираха, веселяха се, търгуваха. На българите не им пречеше яростната антибългарска /против режима на Тодор Живков/ югославска пропаганда. Това беше преди 30 години. Имаше ли такова нещо на границата с Гърция или Турция ?! Или Румъния ?!

Тема Re: Слободан или смърт !нови [re: Ziezi]  
Автор sury.x (CodeForge)
Публикувано12.03.06 22:37

Кирилизирани славяни, православни християни с които можеш да си говориш без преводач.
Ние нямаме други подобни съседи, като изключим македонците.Другия подобен народ са руснаците. Обаче днес е модно да си родоотстъпник и чуждопоклонник.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.