Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:12 10.11.24 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема операция "демокрация"нови  
Автор opal4enec (бъди свободен)
Публикувано05.03.06 10:43

George W Bush ме вдъхнови да напиша няколко реда след като сравни демократичните промени с операция от апандисит. Аз ще се опитам да отида малко по-далеч като направя анализ на това как протече операция „демокрация” в България. Тя протече различно за всеки един човек в нашата хубава страна. Ето по групи:

1.Една част от хората бяха оперирани с местна упойка, виждаха как ги режат, виждаха как им бъркат във вътрешностите, но нищо не правиха, защото не чувстваха силна болка и решиха, че всичко е наред.

2. Друга част от хората бяха оперирани с пълна упойка, не видяха нищо, не усетиха нищо, просто се събудиха и установиха, че са сами на масата я без бъбрек, я без черен дроб, които пътуваха вече зад граница и се присаждаха на „крайно нуждаещи” се.

3.Тази част е с най-малко късмет, понеже свършиха парите за упойка и ги сложиха на масата, вързаха ги и започнаха да режат, да ампутират, да бърникат. След операцията, част от хората загинаха още на масата(не понесоха болката), друга част се побъркаха и започнаха да скитат немили недраги по улицата, третата част отидоха кротко на тавана с едно въже на шията и сложиха край на мъката.

4. Последната част не усети нищо, на нея като „крайно нуждаеща” се и присадиха взетото от другите три типа пациенти.

Това, което съм написал беше с цел да покажа, че няма демократична държава в света, която да оперира по този начин, с тези операции би се гордял и менгеле.

Ето как трябваше да протече операция „демокрация”:
1.Да се задели достатъчно упойка за всички(тази упойка бяха милиардите, които ТРЯБВАШЕ да влезнат в хазната от приватизацията), за да няма чак такива болки(прекалената болка може сериозно да увреди психиката на човек).
2.Да не се ампутират части от тялото, които са жизненоважни за неговото нормално функциониране.
3.Екипът, който трябваше да оперира, трябваше да бъде с поне един демократ в семейството си.

В заключение искам да заявя, че нямам медицинско образование, написаното от мен е метафора, аз така видях операция „демокрация” в България. Някои ще кажат, че мисленето на хората е променено през 45 годишния комунистически режим и аз ще съм съгласен с тях, но не мисля, че с ампутацията на левия дял на мозъка ще може да се постигне успешна ДЕМОКРАТИЧНА промяна.

ДА СЕ РАЗПУСНЕ ПАРЛАМЕНТА, СЛЕД КАТО НЕ ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!

Тема Re: операция "демокрация"нови [re: opal4enec]  
Автор drug (ветеран)
Публикувано05.03.06 11:02

По всичко личи,че на тебе са ампутирали и двата дяла барабар с малкия мо3ък...

Тема Re: операция "демокрация"нови [re: drug]  
Публикувано05.03.06 11:11

А на теб са ти ампутирали репродуктивните органи и са ги присадили на комар

Тема бе -нови [re: opal4enec]  
Автор ceлянинъt (член-простак)
Публикувано05.03.06 11:12

ще мине време - и като ти поолаби малко ентусиазъма - ще разбереш, че си бил пионка, изпълнителче от пипалата на вездесъщата БКП... Ще разбереш, че Атака-та е пак разклонение от БКП-то, създадено за да обере протестния вот - всъщност тя е новото комунистическо формирование - пушилка и опиум за бедните - докато богатите комуняги си увеличават богатствата...

ама нищо - викай де!
това ви е задачата....

простак, простак - но вече европеец!

Тема Re: кажи бенови [re: ceлянинъt]  
Публикувано05.03.06 11:16

Не агитирам за никой, просто написах нещо, което ми се струваше интересно, сега вие като сте заучили две фрази от сорта на-Атака са фашисти, Атака са разклонение на бкп, аз кво съм ви виновен, толкова си знаете, толкова си можете.

Тема бе, не бе...нови [re: ceлянинъt]  
Автор Идeaлиcтa (атакуващ)
Публикувано05.03.06 11:16

Няма какво да го съветваш. Видяхме кой е подлога на БКП - лицето Иван Йорданов Костов, съкратено ЙЙК. Заедно с чифутина Ал. Божков подариха на бившите комунисти и малкото несъсипани предприятия в България. Да не беше управлявал Ванчо, щях да ви разбера. Ама сега, ако имате чувство за мерка, е по-добре да си траете в някое добридолско барче!

Времето вече не е ваше!

Тема да бе -нови [re: Идeaлиcтa]  
Публикувано05.03.06 11:21

Ванчо обърна палачинката към Европа - затова сега е тоя вой!

а що щат тия руски знамена в атакаджийските редици?
задунайская губерния демек!

Тема нищо де -нови [re: opal4enec]  
Публикувано05.03.06 11:22

сети се след три-четири години - пак да говорим...

Тема Re: да бе - Ванчо, виден комосмолецнови [re: ceлянинъt]  
Автор Идeaлиcтa (атакуващ)
Публикувано05.03.06 11:28

"Кат Русия нама втора..." - думи на дядо ти Вазов. Английското ли знаме да развяваме, или американското, а?! Питам, щото вие не вервате, че България е била под Турско робство, т. е. не е била освободена след края на Руско-турската /освободителна/ война.
Имаш ли спомени какви знаменца развяваше подкованата костомолска тълпа при посещението на Клинтън в България?

Времето вече не е ваше!

Тема Re: операция "демокрация"нови [re: opal4enec]  
Автор Шaмaн (син)
Публикувано05.03.06 11:35

Виж, това е сериозен напредък. Вече знаеш, че 16 години отстраняваме едно заболяване.
Съгласен съм, че операцията не бе проведена добре. Всъщност операцията започна 1997 година, дотогава беше нерешителност и “да се снишаваме да ни отмине”. Но това е друга тема...
Да, в България има много мизерстващи хора. Никой не може да го отрече. С 200 лева в София не се живее, а се оцелява. При това примерът ми не е толкова краен. Тези хора страдат най-много от острия скалпел. Възмущението ни е еднакво, не се съмнявай. Но тук идват разликите.
Аз искам плосък данък, искам инвестиции, искам реално производство, та ние с теб да изкарваме пари. И част от тези пари да отиват за пенсии, пътища, здравната система. Тоест – искам по-бързо да свърши операцията и да си отдъхнем.
А Атака - Атака пък искат да върнат обратно апандисита и да забравим, че някога сме стъпвали в болницата. Да си бъде все едно не сме болни. Е да, но това е невъзможно. Или води до утежняване на заболяването.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.