|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
Тема
|
Абе ще се намери ли некой АТАКАджия да ми
|
|
| Автор |
William Bingham (Hammer of Konot) |
| Публикувано | 10.02.06 12:46 |
|
|
дефинира кво е това "български национален интерес"? Щот` гледам всичките все за това пишат, та белким като се борят за "българския национален интерес" да кажат как аджеба я виждат тая работа?
Благодаря предварително.

Whisky-for my men, and beer for my horses...Редактирано от William Bingham на 10.02.06 12:48.
| |
|
|
|
Влез в клуб История и го задай същишя въпрос. Там ще ти обяснят ясно, че това е Истината! Не се майтапя, направи го! Не мене не ми дават да припарвам там, понеже смятам, че те (атакаджии, националисти, вмровци) не са монополисти на Истината.
| |
|
|
|
Ама да кажат кво значи.
Whisky-for my men, and beer for my horses...
| |
|
|
|
Ама клуб История от такива ли е окупиран?! Допреди година и нещо беше нормален клуб. Сега ще взема да намина 
| |
|
Тема
|
Re: Абе ще се намери ли некой АТАКАджия да ми
[re: Джeйн]
|
|
| Автор |
Koпpивeнa мeтлa (lutom е история) |
| Публикувано | 10.02.06 13:08 |
|
|
Очевидно е. Дори ми препечатват мненията от тука, които пускам против атака и ги слагат на централно място, за да бъда оплюван. Без дори да мога да кажа нещо в моя защита.
Всеки несъгласен с тезите им е тюркофил и българофоб. А Истината е победа (главно физическа, по-рядко на мисълта) над гъркоманите, тюркофилите, българофобите, евреите и грачовете (гърците).
А забележката, която си позволих да отправя беше, че нямат право да обиждат който и да е народ, след като бяха наругали гърците, евреите и турците.
Последва обвинение, че съм против българските национални инетреси и после бан.
| |
|
|
|
Доколкто съм успял да схвана от общуването ми с тях по исторически теми става дума за следното:
Истината е, че българите са най-стрия народ в Европа и са дали почти всичко значимо на света. Те са повече във всяко едно отношение от техните национални врагове (гърци, турци, евреи и цигани) и поради това имат исконни права над тях (земите, имота и живота им), вероятно пак във всяко едно отношение.
Всеки, който не е съгласен с това е антибъгарин и против националната идея и следва саморазправа с него, подбудена и оправдана от огромната любов към родината и българите. Така че насилието е позволено, понеже те по праввило са национални герои, а на тях се прощава всичко.
| |
|
|
|
Националните интереси отразяват най – важните необходимости, пред които е изправена страната. От националните интереси произтичат националните задачи и свързаните с тяхното осъществяване политическа, икономическа и военна стратегии. Те трябва да са съобразени с реалните ресурсни ограничения и да се противопоставят на съществуващите опасности за реализиране на националните интереси и цели.
Най – важните национални интереси се дефинират според критериите за национално оцеляване и благосъстояние.
| |
|
|
|
Какво искаш от клуб, в който мъдураторите са три или четири броя? И които трият всичко, което не разбират, или не им е по вкуса...

I'm moving along on the wings of time...
| |
|
|
|
Това не е така естествено, но така е нормално да се твърди.
Попитай французин, грък, италианец или какъвто си избереш и ще видиш, че те ще ти кажат същото за своите държави и народи.
Ненормална е активната антинационалистическа позиция. Тези хора са много гласовити, но не в името на истината, а за да се правят на интересни. Истината няма нужда от глашатаи.
| |
|
|
|
Истината не може да бъде национален интерес. Национален интерес е създаването на такива условия в България, че тук хората да чустват удоволетворение от битието си съпоставено поне с околните ни съседи.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|