|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Евроатлантически ценности
|
|
Автор |
Bиpakoчa (мръшляк) |
Публикувано | 22.12.05 09:35 |
|
Елтън Джон се омъжи
Церемонията бе скромна: само роднини В Уиндзор днес се състоя празничната церемония, на които сър Елтън Джон и неговият партньор Дейвид Фарниш официално регистрираха своя граждански съюз.
Двамата са заедно вече 11 години, но едва сега получиха възможност да узаконят връзката си, след като Великобритания прие закон, легализиращ еднополовите бракове, отбелязва Би Би Си.
Церемонията беше скромна и семпла: на нея присъстваха само роднините на младоженците, но улиците на малкото градче в близост до Лондон бяха пълни с фенове още от ранните часове на деня.
Довечера ще бъде организиран прием, на който са поканени мног известни личности.
Днес във Великобритания се очакват още около 700 подобни церемонии.
Законът за партньорството влезе в сила на 5 декември, припомня агенцията.
Той изравнява правата на еднополовите и разнополовите двойки по отношение на данъците, пенсиите, застраховките, правото за унаследяване, възпитанието на децата и имиграцията.
Съгласно закона съюзът на гей-двойката не се нарича брак, тъй като думата “брак” носи религиозно значение, дори и той да не е сключен в църква.
| |
|
- "Немой пианист-виртуоз", обнаруженный блуждающим без цели на одном из пляжей в Великобритании, которому несколько месяцев сопереживал весь мир, на самом деле оказался геем-аферистом, который, к тому же, совершенно не умел играть на пианино.
| |
Тема
|
Re: Евроатлантически ценности
[re: Bиpakoчa]
|
|
Автор |
V. Grig (антиМОНАРХИСТ) |
Публикувано | 22.12.05 12:24 |
|
Я кажи - според тем от клизма педераст става ли се и ако е така от какво се заразяват лезбийките
Лоша работа - ще вземат да се объркат и да ни приемат в ЕС, и ще се наложи да озаконяваме еднополовите бракове ... мамата си трака положението ...
Дали Волен ще поведе здравите сили срещу омразните гейове а
И в крайна сметка каква е идеята на поста
Дядо Мраз умря застрелян в гръб от Дядо Коледа
| |
|
са много назад с материала.
В Холандия тия партньоства са легални от години. И са толкова популярни че много хетеросексуални двойки ги сключват вместо брак. Първо се отърваш от излишни церемонии, второ "разводът" е много по-лесен. Единствената разлика между брак и това партньорство в случая на хетеросексуална двойка е че ако има деца бащата трябва да ги припознае за да се водят официално негови. Всичко друго е идентично.
Много удобна и демократична система. Надявам се след Англия и Америка да си вземе поука и да спрат да отвличат вниманието на обществото с излислени "гей проблеми".
Ти май си го написал тоя постинг като като някакъв вид укор или подигравка към Англия? Аз го виждам като положителна стъпка напред. Надявам се поне ти е известно че хомосексуалноста в голямата част от случаите се дължи на хормонален дисбаланс срещу който нищо не може да се направи засега.
Винаги съм твърдял че най-важния белег за цивилизованоста на едно общество е как се отнася към хората с физически и психически проблеми. В това отношение България е просто ориенталска дивашка дупка.
Особено пък ми е смешно как балканджиите надуват космати гърди и плюят срещу гейовете сякаш ги е страх че е заразно
Между другото мен са ме питали поне 3-4 пъти в БГ-то дали съм гей и когато питам защо си мислят така отговорът неизменно е един и същ - много си любезен и учтив с хората (демек казвам неща като "добър ден", "благодаря", "заповядайте" и т.н.)
Прав беше Карбовски - в България крещенето и псуването са вторичен полов белег - истинският мъж бие, псува, крещи и си чеше ташаците на публично място....иначе е гей.
За съжаление мнозинството мъже в този форум подържат с пълна сила горните критерии. Досега не съм видял един постинг който да показва нормално и трезво отношение към тези хора, пак повтарям, които не са си избрали доброволно съдбата.
Айде стига съм плюл. Ама си го заслужавате!
| |
|
но се усеща "хейтърство" срещу гейовете.
Дали пък ти няма да си приятното изключение от мъжете във форума (виж ми другия постинг какво имам предвид)?
Ако е така ,моито поздравления!
| |
|
Ами отговора ми е "и да и не" ... толерантен съм към хората с различни разбирания, дотолкова доколкото поведението им не ми пречи пряко и доколкото не пречат на обществото ... Тоест, абсолютно не ме интересува дали субекра Х е гей, комунист или садо-мазохист ... не ме интересува как си го вдига и какво прави под завивките вечер, но ако реши че иска да има нещо общо с мен и след първите 1-2 вежливи откази продължи да настоява, ще го отнесе. По същия начин би го отнесъл и комуниста ако в продължение на 1-2 часа ми твърди колко добре било преди без разумна аргументация
Тъй де ;) - да не намесвам политика та ... специално за хомосексуалистите в България - ами от една страна съм напълно съгласен че тези хора трябва да си имат права и по-някакъв начин финансивия аспект на отношенията между тях трябва да бъде уреден ... Няма значение дали ни харесва или не това което правят - феномена еднополова двойка съществува и е нормално да има някаква законова основа ...
Но от друга страна не мога да се съглася с хомосексиалната дружинка в България, която войнствено бие тъпана по този въпрос и иска специално отношение ... СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ НИКОМУ ... демек - когато дръвниците на парламентарните банки се нагласят и решат че са на каф да започнат разглеждане на нов семеен кодекс, когато уредят въпроса за разнополовите двойки и не на последно място най-накрая въведат брачните договори в България, може да се включи и съответния текст за еднополовите двойки :)
Дали съм различен от косматите гърди във форума ... не знам - ти прецени ... но определено не смятам че е геройство да си чеша ташаците на обществено място нито пък считам че това е начина да доказвам мъжественост ... междувпрочем това не е само българска, нито само балканска черта ... политичските и законови формулировки, често се разминават с народопсихологията
| |
|
Направо ме уби с тоя хормонален дисбаланс !
Добре , де на "сър" Джон , да приемем , че са му в повечко "женските" хормони.
Какъв е дисбалансът на "съпруга" му , че да си пада по "сър" Джон ?
И заеби тия приказки , кой колко бил изостанал с материала , за цивилизоваността на обществото , и че ненам си кой трябвало да си вземе незнам си каква поука .
Проблемът на "сър" Джон не е хормонален. Какъв е проблемът му , някой друг ще каже .
Аз съм обаче твърдо против , който и да е, да афишира по подобен начин своята ненормалност и на всичко отгоре да ми втълпява колко съм тъп и изостанал , че не го приемам него, ненормалника!!!
| |
|
Да те питам същото и теб:
1. От клизма става ли се гей?
2. Ако жена ти ти вкара пръст в задника докато я чукаш това прави ли те гей?
3. Кое е "нормалност" според теб?? В животинското царство - хомосексуалните контакти между мъжки индивиди са нещо нормално ... През средните векове религията е считала секс-а с цел друга от продължаването на рода за ненормалнен ...
4. Защо смяташ, че желанието за институционализиране на някакви финансови отношения е ненормалност и то демонстриране на ненормалност
5. Докато писа това почеса ли се по ташаците
| |
|
Реагираш като обиден гей !
Просто тия въпроси нямат общо с това което съм писал. Това са дежурните риторични въпроси , с които гейовете се аргументират.
Отговарям по реда на въпросите :
1. Не.
2. Не съм пробвал.
3. През оная работа ми е какво правят животните и какво е считала през средните векове религията. Религии много - "считания" също !
4.Нищо подобно не смятам. Ненормално е поведението , ненормално е афиширането на ненормалност.
5.Не. Има ли общо с темата ?
Ето ти едно въпросче и на тебе , ей така за подсказка :
1. Нормално ли е "сър" Джон да нарече Мадона /не че е по-цвете от него/ "дърта крава" само защото отказала да му пее на "сватбата". Съпругът му , видите ли , цели три пъти и се обаждал , пък тя не ще !!!
Нормално ли е "сър" Джон да е обиден на всеки , който не аплодира извратените му наклонности ???  
| |
|
По въпросника дето си го написал си личи латентния педераст-либераст и дерьмократ- в кратце симпатизант на евро- и жидоуродите тоже дегенерати и нечовеци.
Всеки път като се сблъсквам с такъв тип уродщина се убеждавам колко прав е бил Великия Сталин създавайки 13 отдел на НКВД и после КГБ за борба с тая напаст, както и прословутия член 58 от НК на СССР, дето педерастията, лезбийството и другите подобни изродски отклонения се считат за престъпления и се преследват със цялата строгост на закона. Лекуват се с усилен физически труд някъде из колониите със строг режим, защото педалите , лезбосите и травестите са генетична и социална зараза, която трябва своевременно да бъде отстрана, защото иначе довежда до гибел на обществото и държавата , която ги толерира...
1. От клизма става ли се гей?
- В подтекста на този въпрос разбираме, че често си правиш клизми, с което от латентен педал си се превърнал в настоящ и явен пасивен педал. Нищо ново под слънцето дето всеки ден изгрява и осветява ануса на дерьмокрация
Така е почнал и Фил Гей и КосьоМиииШев и всеки педал-энтелектуал дето го водеха на специални отчети ..
2. Ако жена ти ти вкара пръст в задника докато я чукаш това прави ли те гей?
- Явно жените на повечето дерьмократи пидери са с катинарче и мустаци и им вкарват дебелите си пръстя в задниците им за да им стимулират простата та белким си надървят донякъде нещастните членчета.
Баси и дерьмократската еротика - не знаеш кой е мъжът и кой е жената:)) .69 е символизма им
3. Кое е "нормалност" според теб?? В животинското царство - хомосексуалните контакти между мъжки индивиди са нещо нормално ... През средните векове религията е считала секс-а с цел друга от продължаването на рода за ненормалнен ...
- Отново виждаме как у дерьмократа пиндос , евроурод или подпиндосник и подържник не ефропейските мангали - истинската природа е животинската цигания. Те все се сравняват с маймуни - шимпанзета, орангутани и горили. Не случайно в една страна -носител на "най-истинската дерьмокрация" избраха едно истинско Шимпанзе. На останалото прогресивно човечество, което е вперило поглед към овладяването на нови хоризонти, нови енергии и полет към звездите им е през кура маймунските мечти и въжделения на дерьмократите -цигани, жидове и ефро-, афро- и други питенкантропи и дреопитеки...
И всеки пдевдоэнтелектуал-педал постоянно пизди за религията , че забранявала секса за удоволствие- ами разрешавала го само за продължение на рода. Въпреки всичките си кусури- религията ясно е прозряла цялата деградация , която би довела тия всички свободни сексуални отношения- разпадане на личността,разпадане на семейството, разпадане на обществото, държавата ..Ето защо ние православните комунисти се борим за цялостта и неприкосновеността им.
4. Защо смяташ, че желанието за институционализиране на някакви финансови отношения е ненормалност и то демонстриране на ненормалност
-Безмислен въпрос - показващ пълен личностен и мозъчен разпад характерен у всеки седераст-пидераст. Да не се учудваме- Дяволът все им е съветник , а той често се обърква в собствените си умувания и това често е довеждало дерьмократа справедливо към съответния подходящ психодиспансер наричан мило - душегубка или Двор чудес
5. Докато писа това почеса ли се по ташаците
- Отново намеса на полов индикатор показващ вътрещното състояние на всеки дерьмократ. Дерьмократа не се чеше по ташаците- той просто ги няма. Но обича да го чешат по анала. Там се крие психичната драма на всеки дерьмократ изживяваш се на борец против комунизма, тоталитаризма, национализма и т.н.. Единственият лек на неговите энтелектуални кризи е чесането отзад . Колкото по здраво го чешат- чак до кръв- толкова той е по продуктивен на своите ентелектуални фекалии
Народен човекРедактирано от Щиpлиц (щaндapтeнфюpepSS) на 22.12.05 17:58.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|