Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:25 11.11.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Интервю с последната инстанция на истината - И.К.нови  
Автор Paзмиcли (неутрален)
Публикувано22.08.05 08:00

Цитати - "ДСБ е единствената дясна партия, представена самостоятелно в 40-то Народно събрание."

"Светослав Гаврийски е много силен кандидат, безукорно почтен човек и едновременно доказан професионалист. Той е основен участник - архитект и създател - в постигането на финансова и парична стабилност, която е незапомнена в 125-годишната българска икономическа история. "

Разбрахте ли - колко жалко, че само през 1997-2001 г. Костов е бил на власт, който поканил Гаврийски на ръководна длъжност, та България да постигне нещо незапомнено...

Един съвет към Костов - погледни резултатите на ОДС през 2001 г. в София, когато и ти, и Катя Михайлова и т.н. бяхте там. И ги сравни с резултатите на ДСБ в София от 2005 г. И си направи някои изводи.......
И още един съвет - нека първо ДСБ на избори да вземе поне 10%, а после се изказвай от позиция на последна инстанция на истината. Все пак доста е грандомански един преподавател по политическа икономия на социализма (и защитил дисертация пълна с хвалебствия по адрес на др. Ленин и социализма) да говори от такава позиция, още повече, че е взел под 7% на парламентарните избори. Да не говорим колко е абсурдно да говориш за десница - ти, който си ляв произход и лява биография !

Тема Re: Интервю с последната инстанция на истината - Инови [re: Paзмиcли]  
Автор Mesir Voland (принц на мрака)
Публикувано22.08.05 08:05

Стига с тези биографии, бе Ти ако беше, щеше и Тачър да сиктирдосаш, щото нямала правилна консервативна биография и произход. Революцията, която направи в Консервативната партия включва и това, че отвори път в партията на хора като нея - непроизлизащи от висшите класи в английското общество и от суперпрестижните университети, и също така с програмата си привлече като гласоподаватели огромна част от традиционните гласоподаватели на лейбъристите, вкл. от работническата класа.

Тема Re: Интервю с последната инстанция на истината - Инови [re: Mesir Voland]  
Автор Инфopмиpaщ+++++++++++++++ ()
Публикувано22.08.05 08:19

Не го ли виждаш, че е идиот?

Тема Re: Интервю с последната инстанция на истината - Инови [re: Mesir Voland]  
Публикувано22.08.05 08:24

Интересно какъв път на млади хора направи Костов в ДСБ ? А все пак Костов е бил от обслужващия персонал на БКП. Тачър не е обсулжвала комунисти.

Тема Re: Интервю с последната инстанция на истината - Инови [re: Инфopмиpaщ++++++++++]  
Публикувано22.08.05 08:25

Защо въобще се обаждаш ? Къв си ти ? Ниска топка.......

Публикувано22.08.05 08:31

Не аз съм този, който системно пуска лъжи във форума. Ако беше в мой форум, щеше да си с последно предупреждение. Май само насила можем да накараме царистите да не лъжат.

Тема Re: Интервю с последната инстанция на истината - Инови [re: Инфopмиpaщ++++++++++]  
Публикувано22.08.05 08:43

Ако нямаш пари за собствен форум, обърни се към Костов ! Той все пак призна, че е получил към 200 х. долара, ама не е знаел от кой. Сигурен съм, че ще ти стигнат.
А за лъжите - може да прочетеш дисертацията му. Това не е забранено. Както и статиите му в "Работническо дело" след 10 ноември 1989 г. И ако го видиш го питай какво точно е правил в СССР през 70- те години и след това в началото на 80-те ? Там ли се е изграждал като демократ ?
И накрая - последни предупреждения може да отправяш в рамките на бащинията си или в рамките на милиционердемократщината в ДСБ. Поне да бяхте се научили да не отправяте последни предупреждения като сте демократи. А между другото - не ми пука от последни предупреждения. Този форум и твой да беше пак щях да пиша каквото си поискам и когато си поискам. И да банираш, пък щях да влизам. Мисля, че съм ясен.

Тема Re: Интервю с последната инстанция на истината - И [re: Paзмиcли]  
Публикувано22.08.05 09:02

Аз собствен форум имам. А тия 200 х. долара са 0.001 част от онези 200 000 000, представляващи стойността на имотите на величеството. С две думи - величеството ти ги изкарва за

от 4 години насам, всеки ден. Освен това - на частно, а не за фондация или друго.

За лъжите - може да си прочетеш собствените постинги. На теб, впрочем, кой ти каза, че Костов е демократ? Аз съм чувал и по-вярно определение - "демократичен диктатор" и не виждам нищо лошо в това. Историята е показала, че само такива личности са в състояние да движат страната напред.

Последното предупреждение е мярка, която се прилага по места, където има правила. Демокрацията също означава да има правила. Следователно ако сме демократи, ще трябва да употрябяваме и тази мярка. Другото видяхме докъде води. Между другото, досега малцина са издържали на координирани модераторски действия срещу тях. Свободата на словото не означава да злоупотребяваш с нея. Това е моето мнение.

Публикувано22.08.05 09:17

Ами изкарвай и ти толкова пари колкото величеството. Къв ти е проблема ? Отраснал при соца, със соц. заплатка и т.н. и идва демокрацията, и вижда, че един човек си връща имуществото. И за него това обезателно е кражба. Без да има съдебно решение в този смисъл. Защо ? Защото любимия Иван Костов е казал така ! Откога впрочем ДСБ се превърна в съд ? Откъде Костов знае, че величеството е откраднало имоти след като няма съдебно решение ? И нещо особено важно - защо Иван Костов не постави въпроса за имотите на комунистическата номенклатура придобавивани в продължение на 45 години ?
Ами защото величеството го свали от власт ! Е, това го стяга чепика, др. Костов ! Същия този, който се обръщаше с думите "Ваше Величество", но преди 6 април ! Същия този, под чието ръководствот предизборната кампания през 201 г. придоби дивашки вид - тогава от сутрин до вечер БНР и БНТ, а и други медии заливаха с помия величеството ! Само че номера не стана. Костов стана кауза пердута. И в момента е такъв. От него нищо не зависи.

Публикувано22.08.05 09:46

Аз въпроса дали това е кражба или не, не съм го коментирал. Въпросът е за сумите. Колкото до медиите, едва ли без тях величеството щеше да се докопа до властта. По времето на Костов всички простотии на величеството се показваха по телевизията, за разлика от сега, когато БНТ и БНР имат здрава цензура по отношение на изяви на Костов. Не величеството свали от власт Костов, а Костов му позволи да дойде на власт. Защото се държа демократично. Той създаде партията на величеството чрез онова великденско мероприятие, а после същите тия му размахваха фланелка с надпис. И имотите не аз съм му ги "върнал".

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.