Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:24 14.07.25 
Политика, Свят
   >> Политика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Предсрочни, дайте по 1 по-сериозно мнениенови  
Автор sledizbori2OO5 (безпристрастен)
Публикувано01.08.05 20:44

Какво мислите за предсрочни избори, не ви ли стряска переспективата да се помъкнем пак по урните ?
Отдавна съм за предсрочни, ама не ми харесва тази переспектива, струва ми се мн. опасна в момента.

Моля идиотите да не отговарят.

___

Тема Да, опасно е в тия жеги.нови [re: sledizbori2OO5]  
Автор Zaples (разсеян такъв)
Публикувано01.08.05 20:52

Апоплексии, слънчеви удари, топлинни удари, инфаркти и инсулти са все биологични лекарства сред 71-годишните комунисти. А до евентуалните предсрочни избори има няма 2 - 3 месеца . Много ще намалее твърдият електорат за толкова време.
Грозно е, знам. Но е такава реалността.

Тема Re: Предсрочни, дайте по 1 по-сериозно мнениенови [re: sledizbori2OO5]  
Автор Уйнa Пeнa (ентусиаст)
Публикувано01.08.05 20:53

Кое му е опасното? Ти да не си депутат, та ще се плашиш? Дай поне едно сериозно мнение кое му е опасното - ама да не е по изтъркания шаблон за заблуда на овците!

Тема Ти нормален ли си?нови [re: sledizbori2OO5]  
Автор ДpyrияT (Бял Бродник)
Публикувано01.08.05 23:17

Кое му е опасното? .... освен това, че ще ви спадне рязко... процента.

Това е само форум.
мооре, гьостерица...

Тема Re: Предсрочни, дайте по 1 по-сериозно мнение [re: sledizbori2OO5]  
Автор Гeнepaлa (пустинник)
Публикувано02.08.05 00:36

А какво можеш да мислиш за предсрочни избори в страна, където най-напред се дава мандат на този, който е загубил изборите да направи ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО, а после на този, който е спечелил изборите да направи ПРАВИТЕЛСТВО НА МНОЗИНСТВОТО? Еба ти и езиковите пиурети,а? Да еба и държавата, всичко и е с гъза нагоре!

Автор Amplifier (Amplified)
Публикувано02.08.05 02:27

Аз може и да съм от идиотите ама ще ти отговоря - не ме стряска изобщо. Ни най-малко защото който и да дойде на власт, изключая ДСБ и атакаистите политиката ще е в общи линии една и съща. Променливите са твърде малко за да ме стряска.

Тема Re: Предсрочни, дайте по 1 по-сериозно мнениенови [re: Amplifier]  
Автор XOPЪ+БATЪ/XOPЪ+BATЪ (cana sub igo)
Публикувано02.08.05 02:43

+ Все по - вероятни!

Автор Инфopмиpaщ+++++++++++++++ ()
Публикувано02.08.05 02:45

Вече казах - да се въведе гласуване по Интернет без закупуване на сертификати и да се въведе гласуване с СМС-и, което е най-лесното. Тогава вече реално ще имаме нов парламент. Естествено това трябва да бъде направено по най-бърз начин, след което да има предсрочни избори. Промените трябва да се направят веднага, преди още да се е съставило каквото и да е правителство.

Тема Това не го разбрахнови [re: Гeнepaлa]  
Публикувано02.08.05 03:27

Напротив, първо се даде мандат на спечелилият изборите, а след това на загубилият.
Може би се бъзикаш.

___

Тема Според мен е опаснонови [re: Уйнa Пeнa]  
Публикувано02.08.05 03:35

Не става въпрос за проценти.
Дестабилизацията е налице според мен.
+ загубено много ценно време, както и пари.
Пълен аборт на пол. класа, от което ще последва ниска избирателна активност отново, може и по-ниска. Безхаберие и още по-голямо отчъждение.
Този междиден период без истинско правителство, първо е удобен момент за избуяване на тъмната икономика и силовите групировки, след това 2-3 загубени месеца във преговорите с ЕС наистина ми се струват фатални.
Проблема не е точно в предсрочните избори, а в това, че ако наистина стигнем до такива, това ще стане след месец-два политически -> социално-икономически мъки.
На мен лично ми се струва, че малко е нужно да се скърши и без това крехкото и нарушено развновсие в държавата.
Незнам дали си давате сметка, какво може да се случи в момент на безвластие. Защото на практика точно такава е ситуацията.

Ето дадох ти дно сериозно мнение, аз обаче не прочетох такова.

___

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.