|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
ATAKA-raz4epvane i izdunkata na Beron
|
|
Автор |
evropeec-optimist (непознат) |
Публикувано | 12.07.05 18:01 |
|
Вижте се колко струвате и как точно вие атакуващи сте предадени от "вашите" представители.
1. Всеки от вас е чел днес "24 часа"-Не не е провокация, не е манипулация, а сама истина.
Какво направи един от вашите жалки родолюбци-още на минутката скочи в Мерцедес-а.
А, сега вижте едно от стотиците пълни с клевети предавания на вашия лидер. Там той какво говореше, то какво стана.
Казваше ли Лидеров, че в парламента само ги интересуват сделките и далаверата, казваше.
Само, че сега той и неговите другарчета стана част от целият цирк. Пръв се издъни Берон.
Хич не ми го оправдаваите, популизмът и лъжите, на които вие се вързахте са за ваша сметка, не за моя, нито за негова.
2. Много сте отворени когато става въпрос за празните приказки на Болен Лидеров-сваляте ги, качвате ги, а не можахте да намерите имената на първите си четирима депутати, които ви предадоха.Смешни сте и вие и вашата сбирщина в НС, защото се разцепихте на ПЪРВОТО гласуване. Атака - Пирински - 15-против, 4-за, 2-въздържали се.
в-к Стандарт:
Разцепление още при първото гласуване имаше при "Атака". "За" Пирински бутона натиснаха Петър Берон, Христо Величков, Тодор Батилов и Станислав Станилов. Стела Банкова и Илиян Илиев пък се въздържаха.
Вижте и този на снимката, Павел Чернев-вашто момче:
http://www.segabg.com/12072005/p0020005.asp
Само не ме нападайте, просто факти, коментарът е от вас, защото много бързо станахте за смях.
С празните, налудничави приказки на Болен Лидеров, с бързото разцепване на сбирщината ви в НС и жаждата за нагласяване и наяждане от гладните ви избранници /ченгета, лумпени, комунисти и фашисти/ нищо хубаво не ви чака вас ВЕРВАЩИТЕ.
Каквото зависи от мен, България да не се провали по пътя си към ЕС ще бъде направено!
Не е важно дали точно вие вечните неудачници ще ми повярвате!
| |
|
или още по-голяма шматка?
Баси шматките сте...
Майната на всички словоблудци:
БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС НЕ Е В ИРАК!
| |
|
По първото:
Какво направи един от вашите жалки родолюбци-още на минутката скочи в Мерцедес-а.
Какво трябваше да направи? Да иска да му купят нов служебен автомобил? Или пък специален джип, като Абрашев?
По второто:
Смешни сте и вие и вашата сбирщина в НС, защото се разцепихте на ПЪРВОТО гласуване.
Смешното е, че всеки гласува по съвест, а не както заръчва партийния лидер? Ами смей си се, като наличието на лично мнение ти е смешно.
С уважение,
Rex Mysorum
| |
|
Не си прав да обвиняваш АТАКУващите кой какво е гласувал - гледай с очите си и ВИЖДАЙ, а не злобей !!
Аз поне с очите си съм видял отблизо последните 4-5 дни от възхода на АТАКА преди изборите и сега ПАК виждам че ТОЧНО каквото обещаха на народа по митингите - ТОЧНО ТОВА веднага внесоха като законопроекти в парламента още първия ден и ТОЧНО ТОВА казват в изказванията си !!
Затова хората им ВЯРВАХА и сега също им ВЯРВАТ !!!
(погледни новите социологически проучвания и ще видиш че подкрепящите АТАКА почти са се удвоили след изборите)
(за разлика от Жълтите които плюеха Червените по време на изборите а сега се съюзиха с тях и със Турско-зелените, а Старата госпожа и Стефчо кмета - се чудят на кого да се сложат и се измятат като фурнаджийска лопата, НАДКА - Курвата любезничи със всички - май само Костов нещо взе да бие отбой и да се солидаризира с АТАКА - може би от малко страх - като бати Кеворк ?!)
| |
|
Волгин въобще не е "върха на сладоледа", не ни го пробутвай това неизкъпано и нереализирано конюнктурно момченце! Сега ще му видим съдбата - впрочем, той си пада по нагаждачеството!
ДОБРОТО ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА!
| |
|
Не говорят за законопроектите, а за кой шут са гласували АТАКА. Законопроектите са важното в случая, защото те имат значение за българите, а не кой ще мъмри гласуващите с чужди карти и ще дава думата за реплики и дуплики. Председателят на Народното събрание има по-шутовска роля и от президента. Тежка титла, но безполезна на практика. Съвсем малко, да не река направо "нищо", не зависи от тях. Тази функция може да се изпълнява и от първия прошляк от улицата.
Много шум за нищо, а по-стара традиция важните неща минават тихомълком, били те полезни или вредни за България. 
С уважение,
Rex Mysorum
| |
|
Костов нещо взе да бие отбой и да се солидаризира с АТАКА
Кога и за какво Костов е бил отбой бе? Че и се бил солидаризирал с Атака..за кое бе капут съдран...?
| |
|
чувал ли си? Ебати болшевиките тъпаци са се събрали тука. Били се разцепели. Ми то значи републиканците и демократите постоянно се цепят у Щатско.
Дебил!
Равни права за всички: привилегии – за никого.
T. Джеферсон
| |
|
Демократи за силна България няма да бъдат част от тази нездрава суетня. Ще запазим честни отношенията си с българските граждани. В Договора за силна България записахме своите задължения преди изборите. Няма да се договаряме зад гърба на своите избиратели. Ние ще бъдем ясна и предсказуема политическа сила с принципни позиции по всички въпроси. Ще бъдем срещу тайното гласуване на българското правителство. Избирателите дават правото на Българската социалистическа партия на първи мандат за съставяне на правителство. Избирателите дават основания на Демократи за силна България да бъдат против този мандат.
ДОБРОТО ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА!
| |
|
Говориш пълни глупости за ролята на Председателя на НС. Ама като не разбираш, а държиш да се изказваш - така е. Ставаш само за смях...!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|